tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post4511209514063453782..comments2024-03-17T09:36:50.383-07:00Comments on گل سفره: دوغ پای - زاهدان gildahttp://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-78860457152030998962016-04-28T12:40:13.693-07:002016-04-28T12:40:13.693-07:00جات خالی نازنین
واقعا طعم غذا با دوغ و کشک خیلی خ...جات خالی نازنین <br />واقعا طعم غذا با دوغ و کشک خیلی خوشمزه میشه <br />البته عزیزم من هم از دوغ معمولی استفاده کردم , چون اینجا هم ترش پیدا نمیشه , ولی خوب شده gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-33773900873471268062016-04-27T23:45:23.237-07:002016-04-27T23:45:23.237-07:00به به ، عجب رنگی داره گیلدائی ، حدس میزنم چقدر بای...به به ، عجب رنگی داره گیلدائی ، حدس میزنم چقدر باید خوشمزه باشه ، ببینم اینجا دوغ ترش پیدا میکنم که دست به کار شم، دست گلت درد نکنه بابت دستور :***Rozhttps://www.blogger.com/profile/14092516708032463846noreply@blogger.com