tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post4388292421044348042..comments2024-03-17T09:36:50.383-07:00Comments on گل سفره: Miesmuscheln - پخت صدف سیاه gildahttp://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-70099272362451623462015-12-13T05:10:13.982-08:002015-12-13T05:10:13.982-08:00مرسی ارغوان جون , من خودم هم اولن بارم بود
البته چ...مرسی ارغوان جون , من خودم هم اولن بارم بود<br />البته چون به ماهی و خوراکهای دریایی خیلی علاقه دارم , واسم جالب توجه بود <br />ولی با خوردنش حدس زدم هر کسی نباید دوست داشته باشه :)gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-37112416738644936182015-12-12T10:13:41.133-08:002015-12-12T10:13:41.133-08:00من یه بار بیشتر نخوردم اونم روی پاستا بود ، بدم نی...من یه بار بیشتر نخوردم اونم روی پاستا بود ، بدم نیومد ولی خیلی هم دوست نداشتم . طریق درست کردنش جالب بود ، ممنون از توضیحاتتون Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-19880706929148544632015-12-08T08:42:30.979-08:002015-12-08T08:42:30.979-08:00فدات بشم رزکم , اخ که چقدر جات خالیه اینجههاااااا ...فدات بشم رزکم , اخ که چقدر جات خالیه اینجههاااااا :/gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-21938765501931687222015-12-08T08:41:36.129-08:002015-12-08T08:41:36.129-08:00سلام ژیلا جون , مرسی از لطفت عزیزم , یقین داشته با...سلام ژیلا جون , مرسی از لطفت عزیزم , یقین داشته باشید که حتما همینجور هستید یا حتی بهتر از اینها هم هاستین که میفرمایید ^_^<br />عزیزم , شما رو به جا نیاوردم ؟!! <br />انگار آشنا از آب در آمدیم :)gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-65345525571479006972015-12-08T08:40:11.736-08:002015-12-08T08:40:11.736-08:00مرسی عاطفه جون , پس جات حسابی خالی بود عزیزم م م م...مرسی عاطفه جون , پس جات حسابی خالی بود عزیزم م م م ^_^gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-62121986017308442972015-12-08T00:17:12.708-08:002015-12-08T00:17:12.708-08:00منم تا حالا امتحان نکردم ، نمیدونم دوست خواهم داشت...منم تا حالا امتحان نکردم ، نمیدونم دوست خواهم داشت یا نه ، اما اینکه دستورش رو خوندم و اطلاعاتی که دادی ، خیلی برام جالب بود ، ممنون ازت گیلدا جونیRozhttps://www.blogger.com/profile/14092516708032463846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-41096573564135705682015-12-05T12:44:26.052-08:002015-12-05T12:44:26.052-08:00
با سلام , و ممنون از توجهتون
البته من در این مور...<br />با سلام , و ممنون از توجهتون <br />البته من در این مورد کاملا تحقیق ندارم , ولی تا اونجا که در کتابهای درسی همسرم مطالعه کردم و همینجور از گوشه و کنار خوندم و در برنامه های آشپزی شنیدم ...... به این صورت است که :<br />- خیلیها اعتقاد داران که الکل باید به دمای ۷۰ درجه به بالا برسه تا از بین بره , البته من دمای ۴۰ درجه رو هم شنیدم , که احتمال میدم این امر بستگی به مقدار الکل مایعات داره <br />- در زمانی که شما الکل رو با مواد چرب مخلوط میکنید , به مدت زمان بیشتری احتیاج دارید که , یقین داشته باشید الکل در مواد غذایی وجود نداره <br />- حرارت کم و مدت زمان پخت کوتاه تنها نصف کار رو انجام میده <br />راستش اینها اطلاعاتی بود که من تونستم بدست بیارم <br />خدا رو شکر تا به حال موقع رانندگی و کنترل هم اصلا مشکلی نداشتم ^_^gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-15998556164237661982015-12-05T11:27:28.156-08:002015-12-05T11:27:28.156-08:00سلام
وبلگ جالبي دارين
يه مطلبي در مورد شراب و هر...سلام <br />وبلگ جالبي دارين<br /><br />يه مطلبي در مورد شراب و هر نوشيدني لكلي <br />بعد از پخت الكل از بين نميره و همچنان باقي ميمونه ،اين مورد رو توجه داشته باشين تا بعدا موقع رانندگي به مشكل بر نخورين منم قبلا همين طور فكر ميكردم كه حرارت پخت غذا باعث تبخير الكل و از بين رفتن اون ميشه در حاليكه اينطور نيست و درصد خيلي كمي از الكل از بين ميره و بيشتر الكل باقي ميمونهAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-40280460085219310152015-12-05T01:39:56.857-08:002015-12-05T01:39:56.857-08:00سلام گيلدا جان وبلاگ بسيار خوشمزه اي داري كاش منم ...سلام گيلدا جان وبلاگ بسيار خوشمزه اي داري كاش منم مثل شما همينقدر كدبانو بودم ميشه غذاهاي شيك مخصوص مهمون براي شام هم برامون بذاري ممنون ميشم در ضمن چرا ليدا هنوز كيش مونده وقتي خواهري مثل تورو داره <br />ژيلاAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-87421903675232764272015-12-03T19:06:42.471-08:002015-12-03T19:06:42.471-08:00خیلی دوست دارم م م م م
به به
خوشمزست
خیلی دوست دارم م م م م <br />به به<br />خوشمزست <br />Atefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.com