tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post3434344321576796042..comments2024-03-17T09:36:50.383-07:00Comments on گل سفره: میگو پفکی با خمیر بنیهgildahttp://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-30932183878216665382013-03-01T12:07:46.750-08:002013-03-01T12:07:46.750-08:00دوست عزیز ببخشید که دیر متوجه کامنت شما شدم
بله د...دوست عزیز ببخشید که دیر متوجه کامنت شما شدم <br />بله در این دستور فقط سفیده وجود داره <br />در مورد ارد هم نمیتونم دقیقا بهتون بگم ، چون بر میگرده به کوچکی یا بزرگی سفیدها <br />خمیر بدست آمده مثل ماست میمونه و وقتی چیزی رو توش فرو میکنید اطراف اون کاملا از خمیر پوشیده میشه gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-37285462530788679942013-02-24T22:16:31.825-08:002013-02-24T22:16:31.825-08:00ba salamkhedmatetoon mikhastam be porsam zardeh to...ba salamkhedmatetoon mikhastam be porsam zardeh tokhmemorgh dare ya na in formool va meghdare daghighe ard ro cheghadr tayin mikonidyouneshttp://bagherli.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-21574484693445018662012-12-31T04:53:24.917-08:002012-12-31T04:53:24.917-08:00http://gole-sofreh.blogspot.de/2012/02/blog-post_0...http://gole-sofreh.blogspot.de/2012/02/blog-post_07.html<br /><br />امروز به این رسپت هم رسیدم ، این هم یک مدل از سوخاری کردن یا همون پفکی کردن میگو هست <br />که همیشه لذیذ بوده و مدت طولانی به صورت خشک میمونه :))gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-74815327711053843852012-12-28T10:39:42.335-08:002012-12-28T10:39:42.335-08:00سلام دوست عزیز
مرسی از لطف شما
شما میتونید از ای...سلام دوست عزیز <br />مرسی از لطف شما <br />شما میتونید از این رسپتی هم که یکی از دوستان تهیه کرده امتحان کنید ، ولی چیزی که هست معمولا خمیر بنیه به همین صورت هست <br />من از ۳ روش استفاده کردم تا به این روش رسیدم که به نظرم بهتر از اون ۲ تای دیگه بود <br />البته باید دقت کنید که حتما خوب خمیرتون سرخ شه و همینجور روی هم انباشته نشه تا نرم شه و روغنش خوب با کاغذ آشپزخانه گرفته شه <br />از طرفی مطالب بالا برای مدت طولانی صدق نمیکنه و اگه بخواهد خمیره پخته شده زیاد بمونه حالت تردی رو از دست میده <br /><br />http://sabzotorsh.blogspot.de/2012/07/blog-post.html<br />gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-73966947294877925252012-12-25T13:47:55.066-08:002012-12-25T13:47:55.066-08:00گیلدا جان ممنون از رسپی های خوبت...
من یه مشکلی با...گیلدا جان ممنون از رسپی های خوبت...<br />من یه مشکلی با خمر بنیه دارم که توش تخم مرغ داره اونم اینه که بعد از اینکه کمی از داغی می افته خمیر دور میگو یه هر چیز دیگه ای نرم میشه و من اینو دوست ندارم ..ایا برای شما هم همینطوره یا ایراد از کار منه .من دوست دارم ترد و شکننده باشه که نیست ..مثل نون میشه خمیرش.<br />.ممنون Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-9857417015449257442012-11-06T07:39:37.501-08:002012-11-06T07:39:37.501-08:00نیلوفر جان ببخش که سوال شما رو خیلی در دیدم، چون م...نیلوفر جان ببخش که سوال شما رو خیلی در دیدم، چون مدتی رو اصلا به صفحه سر نزدم <br />بله عزیزم شما با همین دستور و با جوش شیرین میتونید کار کنید gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-54585355704438647072012-06-10T15:31:12.999-07:002012-06-10T15:31:12.999-07:00Gilda jan mikhastam azaton beporsam bejaye masahai...Gilda jan mikhastam azaton beporsam bejaye masahair chi mitonim estefade konim ya inke mishe harvest konim?nilooffarhttps://www.blogger.com/profile/03909533732666287262noreply@blogger.com