tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post2104292087461511139..comments2024-03-17T09:36:50.383-07:00Comments on گل سفره: مرغ برشته با طعم تمر هندی - اندونزی gildahttp://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-17244697385285143812015-04-28T12:16:50.439-07:002015-04-28T12:16:50.439-07:00متاسفانه آگاهی و دانش بچه های مدرسه ای این دور زمو...متاسفانه آگاهی و دانش بچه های مدرسه ای این دور زمونه و همینجور ی خرده از اینها بزرگتر خیلی کمه :(<br />یادمه دکتر ایرانی ما میگفت , از دخترم پرسیدن که مامانت که خارجی هست مال کجاست ؟؟ گفت مادر من ایرانیه <br />گفتن ایران کجاست ؟؟ اون بچه هم واسه اینکه سر به سر دوستاش بزاره گفت , ی زره پایین تر از امریکا :)))<br />دوستاش با حالت خیلی آگاهانه گفتن : اها اااا راست میگی , شنیده بودیم :)))gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-63403195564344783352015-04-28T12:13:57.565-07:002015-04-28T12:13:57.565-07:00بله درسته , تقریبا باید نیم پز شه , چون مقداری هم ...بله درسته , تقریبا باید نیم پز شه , چون مقداری هم تو فر پخته میشه , ولی همونجور که گفتم بر میگرده به مرغتون که دیر پز یا زود پز باشه gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-62787042399904561662015-04-24T14:27:14.418-07:002015-04-24T14:27:14.418-07:00 از توضیحاتتان ممنونم. فکر کردم منظورتان این بوده ... از توضیحاتتان ممنونم. فکر کردم منظورتان این بوده که مرغ نیم پز شود. البته من حدود نیم ساعت مرغ را پختم ولی گویا کافی نبوده. دفعهٔ بعد مرغ را کامل می پزم. متشکرم. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-66687018352035900722015-04-22T21:32:45.213-07:002015-04-22T21:32:45.213-07:00chand vaght pish too daneshgah hafte ghazaye asiae...chand vaght pish too daneshgah hafte ghazaye asiaei bood!man porsidam pas chera ghazaie Irani nadarin?!goftan iran ke asia nist Middle easte!!! :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-34059779715139969822015-04-20T10:20:56.148-07:002015-04-20T10:20:56.148-07:00دوست عزیز , مشکل در زمان پخت مرغرتون بود
باید این...دوست عزیز , مشکل در زمان پخت مرغرتون بود <br />باید این احتمال رو بدید که گوشت مرغ ها با هم فرق دارن و دیر پز و زود پز داره :)<br />چون اینجا مرغها کوچیک هستن و زود پخته میشه من این زمان رو دادم , اگه مرغ دیر پز و بزرگتر باشه باید زمان پخت اولیه رو بیشتر بدید gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-32264190963256963762015-04-20T10:18:26.452-07:002015-04-20T10:18:26.452-07:00مرسی اعظم جون , اگه وقت شد حتما گلی
این روزها خیل...مرسی اعظم جون , اگه وقت شد حتما گلی <br />این روزها خیلی سرم شلوغه و بیشتر کارهای اینجا از قدیم آپلود شده هست وگرنه وقت نمیکردم که بنویسم :))gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-60354567845003652182015-04-20T10:17:20.910-07:002015-04-20T10:17:20.910-07:00جدی واسه اون طعم ترشش خیلی لذیذ بود
من و تو هم که...جدی واسه اون طعم ترشش خیلی لذیذ بود <br />من و تو هم که ترشی دوست ت ت ت :))))<br />پس هر چی زودتر برو سراغش ^_^gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-9497329531434213952015-04-19T05:12:11.278-07:002015-04-19T05:12:11.278-07:00سلام گیلدا خانم. دستتون درد نکنه. من امروز از روی...سلام گیلدا خانم. دستتون درد نکنه. من امروز از روی این دستور شما این غذا رو درست کردم، خوشمزه بود. خیلی ازتون ممنونم. فقط مرغ غذای من سفت شده بود. میشه لطفا بگین اشکال کارم چی بوده؟ <br />خیلی خیلی ممنونمAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-55214787961763878342015-04-17T06:20:22.288-07:002015-04-17T06:20:22.288-07:00به به پس باید منتظر کلی دستورای خوشمزه آسیایی باشی...به به پس باید منتظر کلی دستورای خوشمزه آسیایی باشیم مرسی گیلدا جون مثل همیشه عالیییییییییAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/12421127090504057595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-19641715180183789412015-04-16T04:34:30.517-07:002015-04-16T04:34:30.517-07:00چقدر تصورش هم خوشمزست که با تمبر هندی مرغ درست کنم...چقدر تصورش هم خوشمزست که با تمبر هندی مرغ درست کنم ، باید تمبر هندی تهیه کنم ، دستت درد نکنه گیلدا جان که دستور خوشمزه ی این مرغ رو با ما هم شریک شدی ، نوش جونتونRozhttps://www.blogger.com/profile/14092516708032463846noreply@blogger.com