tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post2094500304318547090..comments2024-03-17T09:36:50.383-07:00Comments on گل سفره: هلیم - حلیم gildahttp://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-49657003679113439322016-06-22T08:01:48.602-07:002016-06-22T08:01:48.602-07:00سلام آلاله عزیز
نه عزیزم , خریدم
اگه تو فیسبوک ت...سلام آلاله عزیز <br />نه عزیزم , خریدم <br />اگه تو فیسبوک تشریف دارید تو صفه عکسش رو گذاشتم ^_^gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-69254380104637841932016-06-15T08:52:16.725-07:002016-06-15T08:52:16.725-07:00سلام گيلدا جون هنرمند
يه سوال از يه آماتور 😀 گندم...سلام گيلدا جون هنرمند<br />يه سوال از يه آماتور 😀 گندم رو خودتون نيم كوب كردين؟Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15259833604608426408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-57446094066531990332016-02-02T10:48:29.500-08:002016-02-02T10:48:29.500-08:00خواهش میکنم دوست عزیز , کاری نکردم ^_^
ممنونم از ل...خواهش میکنم دوست عزیز , کاری نکردم ^_^<br />ممنونم از لطفتون gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-75040910314462584132016-01-29T01:02:01.773-08:002016-01-29T01:02:01.773-08:00سلام گیلدا جان. نمی دونم چطوری ازتون تشکر کنم. دقی...سلام گیلدا جان. نمی دونم چطوری ازتون تشکر کنم. دقیقا نکات لازم را بهم گفتید. خودم اصلا به فکرم نرسیده بود که حبوبات را پخته بگذارم و اصل آش را همان روز بپزم. به مورد خیلی خوبی اشاره کردید چون اصل زمان صرف پخت حبوبات می شود که اگر آنها را پخته داشته باشم کلی جلو می افتم. نکته ای هم که برای هلیم گفتید همان فوت کوزه گری بود که فقط افراد باتجربه ای مثل شما بلدند. خلاصه که همه جوره کارم را راه انداختید، واقعا ازتون ممنونم که راهنمایی ام کردید. براتون آرزوی سلامتی و شادی دارم و امیدوارم همیشه سربلند و پاینده باشیدAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-48758024648412012862016-01-28T12:58:04.208-08:002016-01-28T12:58:04.208-08:00سلام دوست عزیز
راستش رو بخواهید , از بابت اینکه ا...سلام دوست عزیز <br />راستش رو بخواهید , از بابت اینکه ارزش غذایی تا چه حد کممیشه یا اصلا کم میشه یا نه , اجازه بدید که صحبتی نکنم :)<br />ولی اصولا خود من هم به عنوان مثال واسه تهیه اش رشته همیشه حبوبات رو پخت در فریزر دارم و فقط عدس هست اون هم با یک جوش خوردن میپزه <br />ولی هیچوقت به طور کامل با رشته بسته بندی نکردم و همیشه حبوبات رو در میارم و فقط به آب مواد پودر مرغ یا گوشت میزنم و باقی کار رو انجام میدم که چیزی حدود ۱۵ دقیقه کار میبره <br />در مورد هلیم هم تا به حال امتحان نکردم , ولی شده جلوتر مثلا حتی ۲ روز جلوتر تهیه کنم و بزارم تو یخچال باشه <br />فقط موادش رو کمی شلتر بر میدارم , چون زمان سرد شدن سفت میشه و حجم پیدا میکنه و دوباره واسه گرم کردن به آب گرم احتیاج داره که اگه کمی شلتر باشه , شاید فقط ۲ تا ۳ قاشق مجبور بشید آب اضافه کنید :)gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-55600960642397365752016-01-26T14:31:24.256-08:002016-01-26T14:31:24.256-08:00سلام گیلدا جان. من چند وقت دیگه مهمان دارم که مساف...سلام گیلدا جان. من چند وقت دیگه مهمان دارم که مسافر هستند و چند روزی پیشم خواهند ماند به همین جهت تصمیم دارم یک سری از غذاها مثل هلیم و آش را قبل از آمدنشان آماده کنم و فریزری کنم که زمانیکه پیشم هستند آماده داشته باشم. می خواستم لطفا مرا راهنمایی کنید که آیا اصلا این کار خوبی است و فریزری کردن باعث تغییر مزه ی هلیم و آش نمی شود؟ می ترسم مزه شان بیات شود و باعث خحالتم شود. توصیه ی شما چیست؟ و بهتر است حداکثر چند روز قبل آماده شان کنم و در فریزر بگذارم؟ ببخشید که مزاحمتان شدم اما چون اصلا در این کار سررشته ای ندارم بهتر دیدم از شما که خیلی خوب همه چیز درباره ی آشپزی را می دانید و تجربه دارید کمک بخواهم. بسیار زیاد از شما ممنونم و سپاسگزارمAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-41749051344581671752015-12-02T04:35:30.814-08:002015-12-02T04:35:30.814-08:00مریم جون , با ون هم به تنهایی خوب میشه , من اویل ک...مریم جون , با ون هم به تنهایی خوب میشه , من اویل که گندم نیم کوب رو پیدا نکرده بودم , فقط با جوی پرک استفاده میکردم , چون لعاب خوبی میده <br />و گندم نیم کوب رو هم تو پیج عکسش رو گذاشته بودم نازنین <br />اگه تو عکسها پیدا نکردی , بهم پیغام بده که برات نشون بدم ^_^gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-10055810846576029152015-11-30T01:43:50.509-08:002015-11-30T01:43:50.509-08:00ﺳﻼﻡ. ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻥ, ﻫﻠﻴﻢ ﺑﺎ ﺟﻮ ﭘﺮﻙ ﺧﻮﺏ ﻣﻴﺸﻪ?/ ﻳﻌﻨﻲ ﻃﻌ...ﺳﻼﻡ. ﮔﻴﻠﺪا ﺟﻮﻥ, ﻫﻠﻴﻢ ﺑﺎ ﺟﻮ ﭘﺮﻙ ﺧﻮﺏ ﻣﻴﺸﻪ?/ ﻳﻌﻨﻲ ﻃﻌﻤﺶ ﻣﺜﻞ ﻫﻴﻢ ﮔﻨﺪﻣﻪ?? ﺷﻤﺎ ﮔﻨﺪﻡ ﻧﻴﻤﻜﻮﺏ ﻳﺎ ﭘﻮﺳﺖ ﻛﻨﺪﻩ اﺯ ﻛﺠﺎ ﺗﻬﻴﻪ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ?? ﻛﺪﻭﻡ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ ﺩاﺭﻩ?? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16673705617578911604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-20343655171762963452014-07-09T08:11:02.533-07:002014-07-09T08:11:02.533-07:00اره شادی جون , والا ما که گیج شدیم ی جا میده جوی ٢...اره شادی جون , والا ما که گیج شدیم ی جا میده جوی ٢ سر , ی جا میده بلغور جوی ٢ سر , ی جا میده جوی پرک !!!!!! <br />من هم گفتم عکسش رو بزارم بهتره :))<br />اصولا شمالی ها به خوراکهای شیرین میانه ندارن واسه همینه که عادت نداریم :))gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-29935957186981225892014-07-07T13:33:11.890-07:002014-07-07T13:33:11.890-07:00اوه پس اون لغت المانی
Haferflocken
که تو فیسبوک گذ...اوه پس اون لغت المانی<br />Haferflocken<br />که تو فیسبوک گذاشته بودی بر میگرده به این پست؟؟<br />من همون روز که تو فیسبوک دیدم اون کلمه رو زدم تو گوگل ترجمه انگلیسی<br />oatmeal<br />بود که میشه جودوسرپرک و با جوی پرک متفاوته<br />بگذریم بچسبیم به هلیم که عکسش خبر میدهد از سر درون<br />منم تا حالا البالو پلو نخوردم و مثل شما اصلا غذای شیرین نمیخورم توی عدس پلو هم کشمش اصلا حرفشو نزن<br />نوش جونتون گیلدا جون البته میدونم پست مال قبل هست <br />ارغوان جون تازه درستش کرده بود از روی دستور شما <br />اومدم ببینم گیلدا جونی چه کرده...همه رو دیوونه کردهسفره سبز (شادی)https://www.blogger.com/profile/07696015153774391610noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-13587422302631876982013-09-12T10:00:16.653-07:002013-09-12T10:00:16.653-07:00به به دستتون درد نکنه ، پس خلی خوب در آوردید ، چون...به به دستتون درد نکنه ، پس خلی خوب در آوردید ، چون همسر بنده از این نمره ها به راحتی به من نمیده :))))<br />نوش جونتون عزیزم ، آفرین به شما که خوب انجام دادید ، بنده فقط نویسنده بودم :)<br />هما جون مرسی که خبرش رو دادید gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-24408577769430002072013-09-10T19:29:53.230-07:002013-09-10T19:29:53.230-07:00وای گیلدا جون بازم ممنون جناب آقای همسر از 10 نمره...وای گیلدا جون بازم ممنون جناب آقای همسر از 10 نمره کامل لطف کردند و به ما نمره 9 مرحمت فرمودند. راستش اینکه شب درست کردم به این خاطر بود که به سبک ایران واسه صبح ساعت 5 آماده اش کنم ولی خوب این تنبلا تا ساعت 10 از خواب بیدار نشدندHomanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-74179907652233185922013-09-08T03:05:44.086-07:002013-09-08T03:05:44.086-07:00ها ها ، هما جون مثل اینکه مثل من خیلی به هلیم علاق...ها ها ، هما جون مثل اینکه مثل من خیلی به هلیم علاقه دارید که این موقع شب به پختنش اقدام کردید :))))<br />نوش جونتون عزیزم ، حالا چه با نمک چه شکر :)))gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-27273453450986717412013-09-07T22:58:06.602-07:002013-09-07T22:58:06.602-07:00ممنون گیلدا جون واسه دستورهای خوبی که میذارید راست...ممنون گیلدا جون واسه دستورهای خوبی که میذارید راستش من نمیدونم اگه این دستورها نبود من میخواستم چی کار کنم الان ساعت دو نصفه شبه و من دارم حلیم درست میکنم امیدوارم که خوب بشه...... البته من خودم عاشق حلیم با نمک هستم <br /><br />بازم ممنون Homanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-969977642948080192013-02-28T07:22:40.615-08:002013-02-28T07:22:40.615-08:00:)
:**:) <br />:**gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-73743546203957890702013-02-28T05:53:09.169-08:002013-02-28T05:53:09.169-08:00مرسی هما گلی ، جات خالی عزیزم م م مرسی هما گلی ، جات خالی عزیزم م م gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-62508960554617102442013-02-28T05:52:45.159-08:002013-02-28T05:52:45.159-08:00رزکم ، پس بیا بشینیم با هم بخوریم ، البته با شکر :...رزکم ، پس بیا بشینیم با هم بخوریم ، البته با شکر :))) gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-12866352504651049822013-02-27T09:09:00.131-08:002013-02-27T09:09:00.131-08:00vaaaaaaaaay asheghesham. dastet dard nakoneh vaaaaaaaaay asheghesham. dastet dard nakoneh Homa Rahanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-43294594797162970532013-02-26T05:41:51.837-08:002013-02-26T05:41:51.837-08:00گیلدا جان ؛ منم مثل خودتم ، اصصصلا غذای شیرین دوست...گیلدا جان ؛ منم مثل خودتم ، اصصصلا غذای شیرین دوست ندارم و آلبالو پلو رو فقط به احترام مامانم دو سه قاشق میخورم که برای آقای همسر همیشه میپزه ، خلاصه تمام اینها رو گفتم که بگم منم حلیم رو با شکر نوش میکنم :)))))))))))<br /> دستور پخت رو که گذاشتی ، به زودی زود باید بدرستم ، دلم آب شد ، عالییییییییRozhttps://www.blogger.com/profile/14092516708032463846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-70238686487307583462013-02-26T03:54:37.145-08:002013-02-26T03:54:37.145-08:00اره عارفه جون واسه سرما بسی ی ی ی میچسبد :)))))اره عارفه جون واسه سرما بسی ی ی ی میچسبد :)))))gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-82256905231666968902013-02-26T03:53:41.620-08:002013-02-26T03:53:41.620-08:00موفق باشی عزیزم :*****موفق باشی عزیزم :*****gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-44594750761483481222013-02-25T22:48:12.194-08:002013-02-25T22:48:12.194-08:00خیلی ممنون گیلدا جان :*خیلی ممنون گیلدا جان :*ماهیnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-25516907587884632142013-02-25T21:57:00.916-08:002013-02-25T21:57:00.916-08:00حق باشماست ،باید این کار رو انجام بدم.
من حلیم رو ...حق باشماست ،باید این کار رو انجام بدم.<br />من حلیم رو هم با نمک دوست دارم و هم با شکر ،ولی برای صبحانه بیشتر دوست دارم که با شکر بخورمش.Arghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-87636310638662699122013-02-25T11:24:23.618-08:002013-02-25T11:24:23.618-08:00واییییییی که چقدر تو این برف و سرما میچسبه . نوش ...واییییییی که چقدر تو این برف و سرما میچسبه . نوش جونتون عزیزم .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-46079210643874338802013-02-25T10:34:55.207-08:002013-02-25T10:34:55.207-08:00از دست تو مهناز ز ز ز ز :)))))
تو و نقطه ضعف ؟؟ اص...از دست تو مهناز ز ز ز ز :)))))<br />تو و نقطه ضعف ؟؟ اصلا باورم نمیشه :))gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.com