tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post1998149632768942770..comments2024-03-17T09:36:50.383-07:00Comments on گل سفره: نان سیبزمینی با والک - Kartoffelbrötchen mit Bärlauch gildahttp://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-75576457258528222232015-06-05T02:26:24.472-07:002015-06-05T02:26:24.472-07:00۲ برابر ارد ؟؟ !!!
بله دستور همینه و همینجور که گف...۲ برابر ارد ؟؟ !!!<br />بله دستور همینه و همینجور که گفتم خمیرتون کمی شل و کاملا نرم هست <br />راستش اینکه آردها با هم فرق داره و شاید بیشتر یا کمتر بخواهد استفاده کنید , شکی نیست <br /> ولی نه دیگه ۲ برابر <br />منظور از میل هم همونجور که گفتید میلی لیتره <br />البته مشکل خاصی پیش نمیاد ولی اون مزه سیبزمینی کم حس میشه <br />شاید سیبزمینی پخته شما خیلی آبدار بوده <br />میتونید همین مقادیر رو با آب و شیر کمتر کار کنید <br />حدود ۱۰ میل از هر کدوم کمتر کنید gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-4563749430446450932015-06-04T14:16:24.279-07:002015-06-04T14:16:24.279-07:00عزیزم مطمئنید اندازه ها رو درست نوشتید؟ من خواستم ...عزیزم مطمئنید اندازه ها رو درست نوشتید؟ من خواستم درست کنم خیلی رقیق شد مجبور شدم دو برابر آرد اضافه کنم که نمی دونم توی مزش چه تاثیری داره،منظورتون از میل همون میلی لیتره درسته؟Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-63022351302013445642015-06-04T07:23:11.232-07:002015-06-04T07:23:11.232-07:00قربونت عزیزم
متاسفانه تو ایران هم به سختی گیر می...قربونت عزیزم <br />متاسفانه تو ایران هم به سختی گیر میاد , ولی اینجا چون مثل شمال ایران مرطوب هست , کافیه که پیازش جای باشه تا بهار در بیاد :)<br />و همینجور استفاده آلمانی ها خیلی متفاوت و متنوع هست از این سبزی gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-18693348411162709392015-06-01T05:34:59.229-07:002015-06-01T05:34:59.229-07:00خیلی عالی و هوس انگیز و زیباست . من مدت هاست والک ...خیلی عالی و هوس انگیز و زیباست . من مدت هاست والک نخوردم که البته اون رو هم همیشه لای بنج می ذاشتیم . <br />دستتون درد نکنه و نوش جونتون باشهArghavanhttps://www.blogger.com/profile/18162332821673933936noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-45474857141808353442015-05-26T06:07:59.271-07:002015-05-26T06:07:59.271-07:00مرسی شقایق جان , تا به حال به دستورش بر نخوردم :)مرسی شقایق جان , تا به حال به دستورش بر نخوردم :)gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-70453144001724873082015-05-26T06:07:29.021-07:002015-05-26T06:07:29.021-07:00مرسی هانی جون ن ن ن , چه خوشحالم که گاهی اوقات این...مرسی هانی جون ن ن ن , چه خوشحالم که گاهی اوقات اینجا میبینمت<br />من که ینستاگرام کم میام , و متاسفانه تو هم اینجاها :/<br />مرسی از لطف و کامنتت عزیزم gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-89976924310997906392015-05-25T13:03:14.196-07:002015-05-25T13:03:14.196-07:00یه مدل خمیر پیتزا هم هست که با سیب زمینی پخته درست...یه مدل خمیر پیتزا هم هست که با سیب زمینی پخته درست میشه و عااااالیییهههههAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10105960035248639213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-32083309667689471412015-05-23T21:21:39.464-07:002015-05-23T21:21:39.464-07:00واییییییییییی چه گوگولین ایناااااااااا
من یه نون ب...واییییییییییی چه گوگولین ایناااااااااا<br />من یه نون با سیب زمینی درست کردم و می دونم که معرکه ست..اماا والکم ارزوست....بسی عالی بود گیلدا گلی خوش سلیقههههههههانی شفhttp://hanichef.blogfa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-19110270731169701802015-05-22T09:23:04.829-07:002015-05-22T09:23:04.829-07:00مرسی گلم , شاید پودر هم استفاده میشه و من خبر ندار...مرسی گلم , شاید پودر هم استفاده میشه و من خبر ندارم :)))<br />اخه دستور خیلی متنوع هست <br />راستی مگه پودر سیبزمینی اونجا هم هست ؟؟ از همونها که باید با آب مخلوط کنی و پوره بشه ؟؟ gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-15228597260159458362015-05-22T03:45:17.947-07:002015-05-22T03:45:17.947-07:00خیلی دستور جالبی بود ، پودر سیب زمینی شنیده بودم ک...خیلی دستور جالبی بود ، پودر سیب زمینی شنیده بودم که درپخت نان استفاده میشه اما پوره سیب زمینی یا بصورت رنده شده اش رو نشنیده بودم ، حتما خیلی عالی شده ، نوش جونتون باشه و دستت درد نکنه Rozhttps://www.blogger.com/profile/14092516708032463846noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-36807573827300707402015-05-21T11:39:10.506-07:002015-05-21T11:39:10.506-07:00اینکه والک رو تهران میفروشن , شکی نیست , ولی با تو...اینکه والک رو تهران میفروشن , شکی نیست , ولی با توجه به آب و هوای اینجا که خیلی شبیه به شمال ایران هست والک هم تو این آب و هوا در میاد <br />هر چند که دیگه فکر کنم فصلش تمام شده باشه شادی جون , اما باید پرسجو کنی <br />این گلدونها هم از جنس سفال هست و همین گلدون معمولی هست ولی چون اصولا تو سفال پخت و پز خوب میشه من گاهی اوقات ازشون کمک میگیرم :)))<br />حالا اگه آلمان اومدی عزیزم من خودم هر چند تا دونه خواستی برات میگیرم <br />حالا تو بییااااااااا gildahttps://www.blogger.com/profile/05218576315913977809noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3626754957243799878.post-84258379593998257262015-05-19T21:26:47.846-07:002015-05-19T21:26:47.846-07:00 نمی دونم ما تو شمال والکداریم یا نه ...من برخورد ... نمی دونم ما تو شمال والکداریم یا نه ...من برخورد نکردم ولی خیلی دلم میخواست یه بار امتحانش کنم ...من از این گلدون خوشگلا میخوام الان<br />جنسش چیه؟مخصوص شیرینی پزیه یا برای گل هم استفاده میشه؟<br />یادم باشه پام رسید المان اینا رو هم بدزدم ازت :)))<br /><br />سفره سبز (شادی)https://www.blogger.com/profile/07696015153774391610noreply@blogger.com