Montag, 19. Februar 2018

قرابیه گردو




شیرینی با طعم م مزه گردو یکی از چیزهایی هست که من همه جوره میپسندم ^_^
حالا میخواهد تو کیک باشه یا تو رشته خوشکار و قطاب ...... یا تو این شیرینی
قبلا  هم شیرنی پفکی گردو ای رو تو وبلاگم گذاشته بودم , ولی این شیرنی بافتش خیلی متفاوتتر هست
قرابیه ها یکی از معروفترین و شناخته شده ترین شیرینی ها تو ایران هستن
البته من خیلیهاشون رو نخوردم ولی با خوردن همین یکی میشه کاملا به نتیجه رسید
من این قرابیه ها رو با مخلوطی از دستور عارفه جون , که دستور شیرینی نارگیلی ها رو از روش تهیه کرده بودم .... انجام دادم ..... پس به این پست سر بزنید تا کمی از روش تهیه اش آگاهی پیدا کنید
* این شیرینی ها بافتشون کاملا بر عکس پفکی گردویی هست
* ماندگاری بالا دارن
* در ابتدای  پخت , کاملا خشک و ترد هستن ولی بعد از اینکه خنک شدن از اون حالت در میان و کمی نرم میشن
* دقت داشته باشید که قبل از پخت دمای فر دقیقا به نقطه مطلوب  برسه
* سعی کنید فاصله بین شیرینی ها زمان خالی کردن در سینی زیاد باشه , و مقدارش هم کم , چون هنگام پخت پخش میشه و هم بزرگتر از اون چیزی که تصور میکنید میشه و همینطور به فضای زیاد احتیاج دارند
* دقت  کنید که حتما موادتون بعد از اینکه در گفته های پایین ذکر شد , کاملا خنک شه و بعد موارد دیگه رو انجام بدید



و اما مواد لازم :
پودر گردو ۱۵۰ گرم
ارد ۴۰ گرم
شکر ۳۰۰ گرم
سفیده ۴ عدد تخم مرغ کوچک
آبلیموی تازه ۲ قاشق چایی خوری
در صورت تمایل , کمی وانیل
پسته دانه نگینی برای تزئین
طرز تهیه :
همونجور که گفتم اصول کار رو مثل شیرینی نارگیلی انجام دادم  که با کلیک کردن به این قسمت میتونید ببینید
گردو , شکر و نصف سفیده ها رو با هم مخلوط کردم همراه با مخلوط کن خوب میکس کردم و بعد روی حرارت کم گذاشتم و مرتب هم زدم تا شکر آب شه
* نباید بزارید بپزه فقط گرمایی در حد آب کردن شکر احتیاج هست
بعد از روی حرارت برمیداریم و داخل ظرف دیگه منتقل میکنیم تا خنک شه و باقی سفیده رو همراه با ارد الک شده و وانیل و آبلیمو رو هم مخلوط میکنیم
بعد از یکدست شدن مواد , اونها رو درون کیسه ریخته و با فاصله و کمی حجم دار روی سینی خالی میکنیم
پسته ها رو روش میپاشیم و درون فری که از قبل گرم کردیم با حرارت ۲۰۰ درجه و به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم تا بپزه
بعد هم قرابیه های خوشمزه شما آماده پذیرایی از دوستان و عزیزانتون هست ^_^
نوش جان , گیلدا 



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen