Sonntag, 5. März 2017

اسنک وانتون و پنیر




خمیر وانتون, یکی از اون خمیرهایی هست که منو خیلی عاشق خودش کرده :)))
چون هم کار باهاش راحته و هم زمانی که سرخ میشه حسابی کرسپی و ترده و هم کلی ایده میشه باهاش پیاده کرد
فقط کافیه که خود خمیر رو تو فریزر داشته باشید و بدونید که با چه مورد دلخواه , میخواهید تهیه اش کنید
قبلا هم  چندین مورد پیش غذا و همچنین خود غذا رو براتون تهیه کرده بودم
اینبار خمیر رو با پنیر موتزارلا تهیه کردم , و البته چون بی نمک بود کمی نمک و کمی هم روغن زیتون مخلوط به سیر بهش مالیدم و توی خمیر قرار دادم و با روغن زیاد سرخ کردم
این اسنک واقعا خیلی خوشمزه  بود , حتما امتحان کنید
و به عنوان یاداوری میگم که این خمیر ها رو میتونید از فروشگاه های آسیایی تهیه کنید
نوش جان , گیلدا





اسنک کباب میت بال






تو یکی از دستورها از اسنک با خمیر وانتون گفته بودم , و تو این دستور از یک اسنک دیگه با خمیر ۱۰۰۰ لا صحبت میکنیم
همینجور که میدونید این اسنکها , مناسب ایام مهمانی هاتون میتونه باشه
این اسنک هم تو دید زیبا هست و هم در مزه و عمل :))))))
برای تهیه اش از کوفته های کوچیک استفاده کردم که میتونید به میل خودتون و با طعم مورد علاقه  خودتون اونها رو تهیه کنید
و  یا حتی به صورت آماده از بازار تهیه کنید
اول از همه سیخهای چوبی رو خیس کنید و کنار بزارید و بعد خمیر رو به برشهای ۱۰ تا ۲۰ سانتی ببرید
حالا اونها رو طبق عکسها که میبینید به سیخ بکشید و بزارید تو فر با حرارت ۱۸۰ درجه بپزه
همینکه به رنگ دلخواه رسید , کافیه .....
این اسنکها خیلی خوشمزه بود , حتما تهیه کنید ^_^
نوش جان , گیلدا