Mittwoch, 21. September 2016

مجبوس مرغ , Machboos - بحرین




تا به حال چند تا غذاهای عربی بهتون معرفی کردم , و باید بگم که پلو های عربی بخاطر ادویه های مخصوصش , واقعا طعم خوب و لذیذی دارن 
با ی معرفی کوتاه و سرچ کردن غذاهای قبلی میتونید شما هم به این نتیجه برسید :)
- یکی از پلوهای خوشمزه و هوس انگیز و جنجال برانگیز :)))) مندی پلو  , مربوط به کشور یمن بود و با کلیک کردنش به اینجا میتونید ببینید 
- و دیگری مقلوبه لبنانی بود که با توجه به ترکیباتش , واقعا مورد توجه بود ... میتونید اونرو هم با کلیک کردن به اینجا پیدا کنید 
- و بعد ی  منصاف اردنی بود , که از همه بیشتر مورد قبول من بود . البته همه خوشمزه بودن , ولی شاید این پلو واسه ترکیبش با کشک , بیشتر مورد توجه من و اطرافیانم  قرار گرفت . میتونید با کلیک کردن به اینجا پیداش کنید 

ولی امروز صحبت از غذای از کشور بحرین هست , که این غذا رو هم با توجه به ترکیباتش تهیه کردم 
چون بنظر اومد که باید خوشمزه باشه ^_^
نام این غذا مجبوس  Machboos هست که در در واقع یکی از غذاهای رسمی کشور بحرین  به حساب میاد و نکته قابل توجه اون مانوری هست که تو استفاده از گوشت میشه انجام داد 
یعنی اگه تو دنیایی مجازی جستجو کنید با انواع طرز تهیه روبرو میشد 
با توجه به اینکه این غذا هم با گوشت , هم با مرغ , هم ماهی و همینجور هم با گوشت قلقلی تهیه میشد ..... انتخاب من گوشت مرغ بود 
پس این قسمت دیگه با خودتون که با چه دوست دارید تهیه کنید 


مواد لازم برای ۲ نفر :

برنج بسماتی برای ۲ نفر 
گوشت مرغ به میزان لازم 
گوجه ۲ عدد 
سیر ۲ حبه 
زنجبیل تازه و رنده شده ۱ بند انگشت 
پیاز ۱ عدد 
زیره پودر شده ۱/۵ قاشق چایی خوری 
لیمو امانی ۲ عدد یا ۱ قاشق گوشت لیمو امانی 
هل ۴ عدد 
دارچین چوبی ۲ بند انگشت 
برگ بو ۱ عدد 
نمک , فلفل , زردچوبه , به میزان لازم 
کشمش نصف استکان تا ۱ استکان ( بسته به میل شخصی شما )
دانه کاج یا خلال بادام , یا پرک بادام , به میزان لازم 
جعفری یا گشنیز خرد شده ۲ تا ۳ قاشق 

طرز تهیه : 

ابتدا پیازها رو باید خرد کنید و تفت بدید , بهتره این کار رو با کره یا روغن محلی انجام بدید تا طعم بهتری به غذاتون بده 
ادویه ها رو همراه با سیر له شده اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن گوجه رنده شده رو اضافه کنید 
البته من طبق معمول گوجه رو با پوست خرد کردم و ریختم :)
در این مرحله باید گوشتها رو اضافه کرد تا همراه با کمی آب و لیمو امانی پخته شه 
وقتی که گوشتها پخته شد , میتونید برنج رو که از قبل خیس کردید اضافه کنید 
ولی قبل از اون باید ادویه های درشت رو از آبش خارج کنید 
اگه به آب اضافه احتیاج داره , اضافه کنید و بزارید که برنجتون با دمای کم دم بکشه 
* همونطور که گفتم من از گوشت مرغ استفاده کردم و اونها رو بعد از پختن در آوردم و به تیکه های بزرگ خرد کردم و تو روغن کمی تفت دادم و لابلای برنج موقع سرو کردن کشیدم 
در خاتمه روی برنج سرو شده رو با کشمش و بادامی که از قبل تفت دادید , تزیین کنید و مقداری از سبزی خرد شده بپاشید و در کنار افراد خانواده و دوستان از خوردنش لذت ببرید ^_^

نوش جان, گیلدا