Dienstag, 28. Juni 2016

روغن زیتون با طعم والک




متاسفانه همین ۲ تا عکس و مطلب کوتاه رو تا به امروز نتونستم تو وبلاگ بزارم 
این روزها هم مشغله کاریم و  هم مشغله فکریم زیاده , اینه که واسه همه کارهام باید دنبال وقت بدوم :))
این گلها که میبینید گلهای والک هستن
 والک همون سبزی هست که تو فصل بهار سر و کله اش پیدا میشه و عطر و بوی خیلی خوبی داره و تا به حال هم خیلی غذاهای متفاوت با  این سبزی براتون تهیه کردم 
وقتی به گل میشینه میشه از گلها هم استفاده کرد 
من این بار گلها رو به روغن زیتون اضافه کردم تا طعم دار شه 
ولی خود آلمانی ها ی جور ترشی هم با این گلها تهیه میکنن , که امسال موفق به تهیه اش نشدم , شاید اگر عمری باقی بود میزاریم واسه سال دیگه :)
گیلدا 

Montag, 13. Juni 2016

پیچاق قیمه - اردبیل



خیلی وقت بود که با این غذای سنتی اردبیلی آشنا شده بودم و  هر بار و هر بار قصد پختنش رو داشتم , ولی به دلایلی نمیشد
تا اینکه بالاخره آستین رو بالا زدم و تهیه کردم  :)))
همینجور که گفتم این یک غذای سنتی از شهر اردبیل هست که جز غذاهای رسمیشون , به حساب میاد 
ترکیب این غذا واسه وجود تخم مرغش فکر شما رو به شمال ایران میکشونه ....
و بخاطر وجود خلال بادام , به غرب ایران .....
به هر حال با توجه به خصوصیات و محتویات جالبی که داره , بسیار لذیذ و خوشمزه ست 
موردی که تو این غذا گفتی هست در مورد تخم مرغ اونه که حتما باید به صورت کامل و درسته و بدون سفیده باشه و همینجور به تعداد افراد خانواده ۱ زرده به خورشت اضافه میشه و باید کاملا گرد و  قلمبه درش بیارید :)))


مواد لازم برای ۲ نفر :
گوشت گوسفندی ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم 
پیاز ۱ عدد 
آبغوره , یا غوره یا پودر غوره 
خلال بادام  ۱ استکان 
نمک , فلفل , زردچوبه 
زعفران دم کرده 
رب گوجه ۱ قاشق 
زرده تخم مرغ , به تعداد افراد 
* من به خواست خودم ۱ حبه سیر هم توش له کردم 

طرز تهیه :
مثل هر غذای دیگه اول از همه سراغ پیاز داغ میریم که باید خرد شده و تفت داده بشه 
گوشتها رو خرد کرده و اضافه کنید ( کوچکی و بزرگی اون دست خودتون هست , من کوچیک خرد کردم )
رب رو اضافه کنید و همراه با ادویه کمی تفت بدید و آب و آبغوره رو نیز اضافه کنید 
اگه با دستور اصلی کار کنیم از همون ابتدای کار خلال بادمها رو به صورت خام  باید اضافه کنید تا با باقی مواد خوب پخته شه 
*  به  نظر من اگه کمی خلال بادمها رو تفت بدید و بعد به غذا اضافه کنید , طعم بهتری داره 
پس این قسمت هم به خودتون و خواستتون بر میگرده :)
در آخر کار هم باید کمی جا باز  کنید و زرده ها رو اضافه کرده  و درب قابلمه رو بزارید تا زرده ها بگیره 
و کمی هم روشون زعفران دم کرده اضافه کنید 
* البته من اینو هم میگم که خودم زرده و سفیده رو با هم اضافه کردم ^_^
غذای شما حاضر شده و میتونید با یک کته جانانه میل  کنید 
نوش جان , گیلدا