دیروز یک عالمه از خونه دوستم والک چیدم ^_^
مقداریش رو خرد کردم و گذاشتم تو فریزر و مقدار دیگه ای رو گذاشتم تا ببینم چی میتونم باهاش درست کنم
اصولا تو خونه ما اگه دست من باشه ۱ وعده غذای گرم درست میشه
ولی اگه دست همسری باشه , ۲ وعده گزینه خیلی بهتری هست :)))
اینه که مجبور میشم شبها , اگر بخواهم پخت و پزی کنم در حد کتلت و کوکو و سوپ و آش و غیره هست
مدتی قبل براتون شامی عدس رو گذاشته بودم , که در واقع همونجور هم که ذکر کردم با اضافات ترکبیبات عدس پلو بود , برای ما این شامی خیلی لذیذ بود و همین منو به فکر فرو برد که چرا با عدس قرمز اینکار رو نکنم
این بود که این ترکیب رو تهیه کردم
حدود ۱ پیاله عدس قرمز رو پختم و گذاشتم تو آبکش تا آبش بره
به این عدس قرمز پخته , حدود ۵۰ گرم گوشت چرخ کرده , ۱ عدد پیاز کوچیک , ۱ عدد تخم مرغ کوچیک , ۲ قاشق ارد سوخاری , نمک و فلفل و زردچوبه , و ۱ پیاله والک خرد شده اضافه کردم
مواد رو خوب هم زدم و ازش گلوله های تهیه کردم و سرخ کردم
این ترکیب بخاطر والک خیلی لذیذ شده بود
بهتون پیشنهاد میکنم اگه در دسترس دارید حتما امتحان کنید
البته اگه دوست داشتید میتونید از قسمت گوشتش صرفنظر کنید