خیلی وقت پیش براتون خروشت ماست رو گذاشته بودم و همونجور هم که گفتم نمیدونم دستورش رو از کجا آوردم ولی هر چی بود سالهاست که پای ثابت خوراک خونه ما شده
بعد از اینکه این خروشت رو واسه دوستان تو فیسبوک گذاشتم یکی از کاربرهای فیسبوکی با نام آزاده عزیز ...... بهم دستور دیگه ای از خروشت ماست رو دادند که متعلق به استان خراسان هست و کلی با اون دستور من که با سبزیجات هست فرق میکنه , همینجا هم ازشون بابت این دستور لذیذ تشکر میکنم
همیشه عاشق چیزهای هستم که در عین سنتی بودن منحصر به فرد باشه , هم تو رنگ هم تو موادش و این ترکیب هم دقیقا همونی بود که میخواستم
همیشه عاشق چیزهای هستم که در عین سنتی بودن منحصر به فرد باشه , هم تو رنگ هم تو موادش و این ترکیب هم دقیقا همونی بود که میخواستم
چون خیلی عجولانه دستور رو گرفتم مقادیر رو حدسی براتون میگم و چیزی که در حد ٢ نفر بتونه استفاده شه براتون نوشته میشه
بهتون پیشنهاد میکنم حتما تهیه کنید , چون واقعا لذیذ بود
و اما مواد لازم :
گوشت ٣٠٠ تا ٣٥٠ گرم
پیاز ١ عدد
سیر ٢ حبه کوچیک
نمک در صورت احتیاج , فلفل , زعفران دم کرده
کشک ١ قاشق
ماست حدود ١ لیوان ترجیها چرب
گردو آسیاب شده ١ استکان ( که من از خرد شده اون استفاده کردم )
طرز تهیه :
پیازها رو تفت بدید و گوشت رو اضافه کنید و بزارید که بپزه , در حدی که مقدار کمی آب داشته باشه
من در این مرحله گردو رو اضافه کردم و حدود ١٥ دقیقه هم گذاشتم با گردو جوش بزنه
حرارت رو کم کردم و مواد رو کم کم به گوشت و آبش اضافه کردم و مرتب هم زدم تا ماست نبره
مقداری هم به همون صورت با حرارت کم گذاشتم که جوش بزنه و بعد دیگه خروشت ما آماده هست که با برنج میل شه
* دقت داشته باشد که بعد از همه کارها نمک رو امتحان کنید
نوش جان ؛ گیلدا