Mittwoch, 19. Februar 2014

کوکی پنیری - Frischkäse Kekse



اولین باری که این دستور رو تو مجله پیدا کردم و خوندم ی حسی به من میگفت شبیه به کیک پنیر آلمانی میشه :)))
الان میگم چرا , چون تو موادش پنیر هم هست  و من هم شدیدا عاشق کیک ینیر از نوع آلمانیش هستم 
و دلیل دیگه که موجب شد از این کوکی یا شیرینی خوشم بیاد وجود پودر  بادام  بود که همینجور قبلا هم گفتم خیلی طعم کیک و شیرینی ها رو خوشمزه میکنه 
و در ثانی اون دسته از دوستانی که مشکل با ارد معمولی دارند میتونند از این نوع ترکیبات استفاده کنند 
در مورد  بافت این کوکی باید بگم که فوقالعاده نرم و پوک هست , دقیقا بر عکس شکلش 
و طعم اون به خاطر وجود پودر بادام و همینجور پوست لیمو , یک مزه کاملا جدیدی برای من به وجود آورد 

مواد لازم :
پنیر خامه ای یا Frischkäse ٢٠٠ گرم 
روغن خالص ٥٠ گرم ( دوستانی که آلمان هستند , میتونند به دستور برشتوک شکلاتی برند و این  روغن رو ببینند ) 
شکر ١٢٠ گرم 
وانیل ١ قاشق چای خوری 
سفیده تخم مرغ ١ عدد 
آرد ٥٠ گرم 
پودر بادام ٢٠٠ گرم 
پوست لیمو ترش ١ قاشق چای خوری 
پیکینگ پادر ١ قاشق چای خوری 

طرز تهیه :
اول از همه بهتره تا پره های همزن شما کثیف نشده سفیده  رو خوب بزنید تا سفت شه و حجم پیدا کنه 
داخل ظرف دیگه روغن , شکر , پوست لیمو و وانیل رو بزنید تا مخلوط شه , بعد پنیر رو بهش اضافه کنید 


و بعد از مخلوط شدن اونها سفیده رو اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط رو هم بزنید 
حالا مواد باقیمانده خشک رو خوب با هم مخلوط کنید و طی ٢ تا ٣ مرحله به مواد قبلی اضافه کنید 
و به هم زدن دورانی ادامه بدید تا موادتون یک دست و مخلوط شه , بیشتر لازم نیست 


من کل مواد رو داخل یک کیسه فریزر ریختم و دهانه اونو کمی بیشتر بریدم و روی کاغذ روغنی  خالی کردم 
بهتره که کمی با فاصله اینکار رو انجام بدید 
شما به هر ترتیب دیگه که راحت هستید اونها رو روی سینی بزارید 
سپس درون فری که از قبل گرم کردم با حرارت ٢٠٠ درجه به مدت ١٠ تا ١٢ دقیقه گذاشتم 
نباید رنگش برگرده , بعد از پختن و سرد شدن روی اونها کمی پودر شکر بپاشید 
این شیرینی ها چون از پنیر تهیه شده بهتره که در جای خنک نگهداری شه 
و در دمای معمولی اطاق هم ٢ تا ٣ روز میشه نگهداری کنید 
نوش جان , گیلدا 











Sonntag, 9. Februar 2014

بیسکویتهای قلبی رویال آیسینگ


این هم بیسکویتهای رویال آیسینگ من که با این دستور بیسکویتها رو تهیه کردم 
و خمیر رویال آیسینگ هم رو در اینجا میتونید پیدا کنید 
گلهای رز هم با شابلون تهیه شده 
البته این کار مال پارسال هست که تهیه کردم ولی چون بنظرم جالب نبود , نذاشتمش تو وبلاگ 
اما گفتم به مناسبت Valentinstag یا سپندار مذگان  بزارمش 
واضح و مبرهن است که این کار من پر از اشکالات فنی میباشد :)))))
گیلدا 














Mittwoch, 5. Februar 2014

کلم پلو قرمز


مدتی پیش ١ دونه کلم قرمز بزرگ گیرم اومد , از اونجایی که میدونم کلم خاصیتش چیزی در حد معجزه میتونه باشه این بود که هر چند فکر کردم غلظت خونم رو بالا میبره , ولی تصمیم گرفتم که ازش لذت کامل رو ببرم 
اولین فکری که به سرم رسید  تهیه یک  پلو لذیذ بود 
چون حس کردم که رنگ زیباش میتونه جلوه برنج رو بیشتر کنه , و از طرف دیگه برعکس خیلیها که از بوی تفت دادن کلم خوششون  نمیاد , من شدیدا بهش علاقه دارم :) ... این بود که دست به کار تهیه کلم پلو قرمز شدم 

روش کار خیلی راحت بود 
طبق معمول به برنج آبکش احتیاج داریم 
جداگانه مقداری از کلم ها رو خرد کردم , البته من با رنده مخصوص اینکار رو کردم ولی اگه نداشتید با چاقو هم ممکن هست 
به هر حال این قسمت با خواست خودتونه , من دوست داشتم به صورت رشته رشته باشه تا با مرغهای و پیاز خلال شده همخونی داشته باشه


کلم ها رو با کمی کره و نمک تفت دادم , جوری که دیگه نرم شه 
سینه مرغ رو هم جداگانه با کمی آب و زردچوبه و نمک پختم و اونها رو ریش ریش کردم و با ١ یا ٢ عدد پیاز قرمز تفت دادم , میتونید در این مرحله کمی ادویه دلخواه رو هم اضافه کنید 
کلم سرخ کرده رو مخلوط این مواد کردم و بعد از ١ دور کوتاه اونها رو لابلای برنج آب کش شده ریختم 
بعد هم گذاشتم که برنج دم بکشه , و مقداری زعفران دم کرده هم روش دادم 
موقع سرو هم از مقداری خلال پسته استفاده کردم 
این برنج رو  واسه بار اول امتحان کردم , ولی ترکیب و همینجور شکلش برام خیلی جالب توجه و خوشمزه بود 
امیدوارم که شما هم از تهیه اش لذت ببرید :)
نوش جان , گیلدا