قنبر پلو - شیرازی




و اما بعد از دمی کلم شیرازی که براتون مدتی پیش گذاشته بودم , میریم سراغ یک پلوی خوشمزه دیگه با نام قنبر پلو 
واسه من اسم این پلو خیلی جالب بود , حالا اینکه رو چه اساسی نام این پلو قنبر هست رو باید از شیرازی های عزیز سوال کرد 
با توجه به موادش که یکی از اونها کشمش بود , شک داشتم که تهیه اش کنم 
چون اصولا از کشمش زیاد خوشم نمیاد و تنها تو نان کشمشی دوست دارم ازش استفاده کنم 
ولی از اونجایی که گاهی اوقات به خودم میگم که باید به همه چیز خودمو عادت بدم این بود که تصمیم گرفتم تهیه کنم
در این غذا هم از گوشت تیکه و هم از گوشت چرخی استفاده میشه که من از گوشت چرخی استفاده کردم  

مواد لازم برای ٢ نفر :
برنج ٢ پیمانه آبکش شده 
گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم 
ارد نخودچی ٣ قاشق 
پیاز ٢ عدد 
کشمش پلویی ١٥٠ گرم 
گردو نگینی ١٥٠ گرم 
رب انار ٢ قاشق 
نمک , فلفل , زردچوبه , دارچین 

طرز تهیه :
خوب قسمت گوشت قلقلی که دقیقا مثل کلم پلو شیرازی عمل میشه , میتونید اینجا ببینید 
البته من کاملا سرخ نمیکنم و وقتی کمی پخته شد و به آب و روغن افتاد اونو بر میدارم 
١ پیاز دیگه باقی میمونه که خلال میکنیم و با کمی کره و روغن تفت میدیم 
و بهش گردو , کشمش , ادویه رو اضافه کرده و باز کمی تفت میدیم 
در آخر رب انار رو اضافه میکنیم
من ١ قاشق زعفران دم کرده و ١ قاشق عسل هم در آخر اضافه کردم


مواد رو  لابلای برنج آبکش شده اضافه کرده و میزاریم که دم بکشه 
این پلو بسیار لذیذ و خوشمزه بود , و به دوستانی که دنبال تنوع در غذاهشون هستن پیشنهاد میکنم که حتما امتحان کنن 
نوش جان , گیلدا





Kommentare

  1. salam,man hamishe inja ra mikhoonam va keyf mikonam,vali chon tanbalam hich vaght dorosteshoon nakardam;) yadame ye zamani doosti shirazi dashtam ke to khabgah bood va in ghaza ra ba khodesh az shiraz miyavord,vali migoft nemidoonam esmesh chiye,hichvaght ham nagoft chetor dorost mishe,albateh shayad ham balad nabood

    AntwortenLöschen
  2. سلام دوست عزیز
    شما ی تنبلی دیگه هم کردید که اسمتون رو یاد داشت نکردید :)))))))
    گذشته از شوخی , ممنونم که بالاخره برام ی پیغام گذاشتید و خوشحالم که شما رو به خاطراتتون نزدیک کردم :)

    AntwortenLöschen
  3. دستت درد نکنه گیلدا جان عجب پلوی باحالی و خوشگلی درست کردی ..♥ این اسمشم منو کشته قنبر پلو ولی خدائیش اگه این قنبرخان پلوئی به این خوشگلی رو ساخته باشه باید خیلی خوش ذوق بوده باشه ...دیگه ازین بگذریم که آدمای خوش سلیقه و کدبانوئی مثل خودت هم بیان این پلوی خوشمزه رو درست کنند...به به چه شود !!!....نوش جون همتون باشه .......♥ ♥ ♥

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ها ها , صبا جون به این نتیجه رسیدم اسمهای خوراکهای که با نام اشخاص معرفی شده , همشون لذیذ هستن مثل میرزا قاسمی :))))))
      مرسی از توجهت عزیزم

      Löschen
    2. وای وای راست میگی ها ...خوش به حال قنبر خان ... من عاشق میرزا قاسمی هستم ..نمیدونم کی بوده ولی اگه هنوزم زنده باشه خیلی باید به خودش بنازه اینهمه کشته و مرده داره ......♥ درواقعا عاشق بادمجون و خوراکهای بادمجونی هستم و میرزا قاسمی از نظر مواد با این گیاه خوشمزه , میشه گفت پرفکته ....شاد و پربرکت باشی ♥ ♥ ♥

      Löschen
    3. پس مثل خودم هستین و عاشق این مرغ بی نفس هستید :))))))

      Löschen
  4. گیلداااااااااااااااااااااا
    یوهوووووووووووووووووووووووو
    آخیشششششششششششش دلم واشد خواهر...دلم تنگ بود واسه اینجا
    چه پلویی..چه اسمی..همشون به و به و به

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. خدا نکشه تورو و و و و :)))))))))
      هانی جون از نکه باز هم تو جمع هستی بینهایت خوشحالم عزیزم
      <3

      Löschen
  5. خیلی ممنون که دستور غذاهای سنتی رو می ذارید ، خیلی جالب بود . خوشمزه به نظر میاد ، دستتون درد نکنه و نوش جان

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. ممنون عزیزم , و جاتون خالی , بله ...
      با اینکه همسرم کمی مشکل پسند هست , خدا رو شکر از این خیلی خوشش اومد

      Löschen
  6. عین فسنجون قاطی شده با پلو میمونه به اضافه کشمش

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. میشه گفت همینجوره
      ولی مزه اش اصلا مثل فسنجون نبوداااااا :))))

      Löschen
  7. من امروز درست کردم گیلدا جان، خیلی خووب بود، دستت درد نکنه

    AntwortenLöschen

Kommentar veröffentlichen

Beliebte Posts