Freitag, 27. September 2013

سوخاری قارچ



مدتی پیش یکی از دوستان ازم سوال کرد که روشی برای سوخاری کردن قارچ دارم یا نه 
البته سوخاری یا شنیتسل همیشه  همه جای دنیا به ١ روش درست میشه 
این بود که حس کردم شاید به روش دیگه هم بشه اونو تهیه کرد 
سری به دستورات آشپزهای خوب آلمانی زدم ، که به دستور Horst Lichter رسیدم 
من شیفته  آشپزی و اخلاق خوب این آشپز هستم , و همینجور سیبلیهای پیچپیچیش :)))))
البته این روش فرق چندانی با سوخاری های دیگه نداره و فقط وجود نان تست به جای ارد سوخاری طعمی بینظیر و کاملا سوخاری ولی در عین حال نرم به سبزیجات و همینجور گوشت میده 

من در این دستور فقط به  نکاتی که لازم هست اشاره میکنم ، چون موارد سوخاری کردن یا شنیتسل رو قبلا اضافه کردم 
واسه اینکار به همون مواد سوخاری احتیاج داریم ولی به جای ارد سوخاری میتونید نان تست استفاده کنید 
به این ترتیب که اطراف نانها رو ببرید و قسمت باقیمانده رو کمی خرد کرده و با دستگاه خوب میکس کنید ، کاملا خرد شه 
من فقط از نان تست استفاده کردم ، ولی شما میتونید مخلوطی از نان و آرد سوخاری رو داشته باشید 

بهتره قارچهایی  که استفاده میکنید متوسط باشه ، البته خودم از قارچ بزرگ استفاده کردم 
ولی اگه متوسط باشه هم از لحاظ کار بهتره و هم از لحاظ پخت 
نکته مهم دیگه اینه که قارچها رو به هیچ عنوان چاقو نزنید ، یا پوست روی اونو نگیرید چون موجب آب  افتادنش میشه 
پس بهتره که قارچهاتون تازه تازه باشه 
بعد اونها رو داخل ارد ، و بعد داخل تخم مرغ زده و در آخر داخل نان تست 
کمی با دست اطراف قارچ رو فشار بدید تا نانها خوب به قارچ بچسبه 


و بعد داخل روغن زیاد سرخ کنید ، بعد از اینکه همه اطرافش رو سرخ کردید ، روی دستمال آشپزخانه بزارید تا روغن اضافه اون گرفته شه 
اینکه کار رو میتونید با گوشت و سبزیجات دیگه هم انجام بدید 
ولی در مورد گوشت باید تا اونجا که امکان داره نازک کنید تا نانها نسوزه 
و در آخر با لذت تمام  میل کنید :)
نوش جان ، گیلدا 








Mittwoch, 25. September 2013

حشو - جنوبی



این اولین تجربه من از طرز طبخ حشو هست 
از اونجای که همه جا میدیدم و از اونجای که بی نهایت عاشق ماهی و خوراکهای دریایی هستم این بود که در صدد تهیه اش بر اومدم 
البته با توجه به اینکه به ماهی حلوا یا صبور دسترسی نداشتم  این بود که به جای اون از یک ماهی دیگه که به شکل ماهی حلوا  هست  واینجا با نام Scholle  شناخته میشه استفاده کردم 
نمیدونم روش رو درست انجام دادم یا نه ، ولی میدونم که بینهایت لذیذ شد و جای شما هم بسیار خالی بود :)

مواد لازم :
ماهی به تعداد نفرات ، که من از ٢ عدد استفاده کردم
گشنیز خرد شده ٢  لیوان
شنبلیله ، که من از ٢ قاشق خشک استفاده کردم
آب تمر هندی ١ استکان
نمک ، فلفل ، زردچوبه
سیر ، هر چی بیشتر بهتر :)
پیاز ١ عدد

طرز تهیه :
ابتدا پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم ، و سبزیجات رو بهش اضافه کردم
البته بهتره که شنبلیله رو اگه خشک هست تو آب  خیس کنیم و اضافه کنید
کمی تفت میدیم و سیر رو که به صورت له شده هست اضافه میکنیم
و در آخر تمر هندی رو و میزاریم و شعله کم جا بیوفته
ماهی رو از قبل شسته و پاک کرده و از وسط ٢ نیم میکنیم و به نمک و فلفل آغشته کرده
از مواد روی  گوشت ماهی یخته و همه جای گوشت ماهی رو با مواد میپوشانیم


و درون فر به مدت ٣٠ تا ٤٠ دقیقه و با حرارت ١٨٠ درجه قرار میدیم
نوش جان , گیلدا 



کیک نینا و مانی



یک کیک دیگه واسه یکی دیگه از دوستان 
مراحل کار مثل کیکهای قبلی ، و رویه کار باتر کریم 
گیلدا 











Montag, 23. September 2013

خوراک میگو و بلغور


صبح که از خواب بیدار شدم بدون هدف ، مقداری میگو گذاشتم بیرون تا باهاش چیزی درست کنم 
دلم فقط میگو میخواست  ، ولی اینکه باهاش چه کاری انجام بدم ، تا ساعت ١١/٣٠ منو به خودش مشغول  کرد 
تا اینکه تصمیم گرفتم میگو رو با بلغور مخلوط کنم 
نمیدونم تا به حال از بلغور استفاده کردید یا نه ، من که خیلی دوست دارم 
اصولا بر خلاف همسرم از برنج که به هم چسبیده باشه خوشم میاد :)) و بلغور هم واسه اینکار گزینه خوبی بود 
این بود که به این ترتیب دست به کار شدم 

اول از همه ١ استکان بلغور رو گذاشتم چند ساعتی جلوتر خیس بخوره 
مقداری پیاز رو خرد کردم و همراه با کره تفت دادم ، به اون مقداری زنجبیل تازه و همینجور ٢ حبه سیر رنده شده اضافه کردم 
کمی که تفت دادم ١ عدد گوجه رو خرد کردم و باز کمی تفت دادم ، تو همین مرحله نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه شد 
بلغور از خودش طعم خواصی نداره ، اینه که باید تا اونجا که امکان داره با ادویه یا سبزیجات بهش طعم داد 
واسه همین ١ عدد عصاره مرغ هم اضافه کردم 
اگه دوست داشتید میتونید تو این مرحله رب گوجه هم بهش اضافه کنید 
یا گوجه خشک که تو روغن مارینیت شده باشه هم گزینه خوبی هست 


بعد از چند چرخش و گردش میگوها رو اضافه کردم :)) و بعد هم بلغور رو با مقدار کمی آب  .  یعنی در حدی که فقط روی بلغورها  پوشیده شه , همراه با ١ قاشق کره 
بیشتر از این خیلی دیگه له شده میشه 
حالا بزارید با حرارت ملایم بپزه  و دم بکشه 
اگه مثل من عاشق ته دیک هستید ، بزارید کمی بمونه که ته دیک بلغور خیلی ی ی لذیذ میشه :))
در ضمن مقادیر بالا واسه ١ تا ٢ نفر مناسبه 
نوش جان ، گیلدا 

* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد 












Samstag, 21. September 2013

کازان کباب - kazan kebabi - ترکیه


این یک خوراک لذیذ از ترکیه هست با نام کازان کباب kazan kebabi که کازان به معنی دیک هست که شاید منظور همون کباب دیگی خودمونه :)
خیلی از خوراکهای ترکیه با پسوند کباب همراه هست ولی مثل کبابهای ما نیست که فقط از گوشت باشه 
و این کباب هم ترکیبی از گوشت و بادمجان و گوجه هست 
به نظر من خوراکهای ترکیه خیلی به ذائقه ما نزدیکه و بخاطر همین دستورات غذایی ترک یک پیشنهاد خوبی میتونه باشه 
یکی از مشخصات این کباب بادمجانی هست که به صورت راه راه پوست کنده شده باشه ما هم خواستیم سنت رو دقیقا رعایت کرده باشیم :)))
البته این کباب به شکلهای مختلف درست میشه یا به همین صورت حلقه حلقه که میبینید 
یا برشهای حلقه ای که تا انتها بریده  نمیشه و یا حلقه ها رو توی سیخ چوبی میکنند 
روش پخت هم یا توی دیگ و روی شعله گاز هست و یا داخل فر 

مواد لازم :
من واسه ١ ظرف کوچیک این مقادیر رو استفاده کردم 
گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم 
بادمجان قلمی ١ تا ٢ عدد 
گوجه ٥  عدد 
پیاز ١ عدد 
نمک و فلفل و زردچوبه 
٢ حبه سیر له شده 
مقداری روغن زیتون 

طرز تهیه :
ابتدا گوشت رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل  وزردچوبه خوب ورز بدید که حالت چسبندگی پیدا کنه 
بادمجانها رو هم به صورت راه راه پوست بکنید ، البته اگه مایل بودید میتونید با پوست کامل هم بزارید 


من همه رو به صورت حلقه حلقه بردیدم و بادمجانها رو تو آب نمک ساعتی خواباندم تا تلخیش بره و مزه دار شه 
حالا ظرف مورد نظرتون رو انتخاب کنید و یکی در میون از مواد بزارید به این صورت که :
گوجه ، گوشت ، بادمجان ، گوشت ، گوجه ........ 
داخل ظرف این ترتیب رو بچینید و باقی گوجه ها رورنده کنید و با مقداری سیر له شده مخلوط کنید و روی مواد بریزید ، البته من وسط ظرفم ریختم 


 ٢٠ دقیقه اول رو با پوشش آلمینیوم توی فر بزارید و بعد پوشش رو بردارید تا روش خوشرنگ شه 
مقداری هم روغن زیتون روش ریختم و داخل فر با حرارت ١٨٠ درجه و مدت تقریبی ٣٥  تا ٤٥ دقیقه گذاشتم 
البته همونجور که گفتم میتونید روی حرارت گاز هم بپزید 

نوش جان ، گیلدا 







Donnerstag, 19. September 2013

آش بادمجان


بعد از پروژه بادمجان پلو ، رفتم سر وقت آش  بادمجان ، این هم از اون دسته دستوراتی هست که تقریبا همه دوستان انجامش دادند 
اصولا وقتی کسی به یک مواد غذایی علاقه داشته باشه ، سعی میکنه اونو تو تمام موارد استفاده کنه 
اولین باری که اسم این آش رو و ترکیباتش رو دیدم فکر میکردم باید چیزی در حد هلیم بادمجان باشه 
ولی بعد که امتحان کردم ، دیدم کلی مزه اش متفاوته 
به هر حال این مدلی هست که من درست کردم 

مواد لازم :
بادمجان ٢ عدد متوسط 
پیاز سرخ شده ٢ عدد بزرگ 
گوشت قلقلی یا کله گنجشکی ١٠٠ تا ٢٠٠ گرم 
برنج نیم دانه نصف استکان 
نخود و لوبیا قرمز پخته از هر کدام  ١ استکان 
عدس ١ استکان 
سبزی آش که من از ١ مشت خشک شده اون استفاده کردم ، اگه تازه بود حدود ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم 
نعناء و سیر داغ و کشک 

طرز تهیه :
اول از همه برنجی که چند ساعت جلوتر خیس کردید بزارید تا نیم پز شه و عدس ها رو بهش اضافه کنید 
من مثل همیشه بقیه حبوبات رو پخته  شده داشتم و در آخر کار اضافه کردم در غیر این صورت بزارید حبوبات شما جداگانه بپزه و بعد از پخت عدس و جا افتادن برنج بهشون اضافه کنید 
اگه از سبزی تازه استفاده میکنید در همین مرحله همراه با مقدار بیشتری از پیاز داغ و گوشتها داخل آش بریزید 
و اگه خشک بود ، همراه با عدس اضافه کنید 
بادمجانها رو مکعبی کنید ، بهتره زیاد کوچیک خرد نکنید 


اونها رو کمی تفت بدید و در آخر به آش اضافه کنید و بزارید چند جوش بزنه ، دقت کنید که بادمجانها له نشه 
زمان سرو کردن از کشک و نعناء داغ و سیر داغ استفاده کنید 
نوش جان ، گیلدا 

* پخت این خوراک با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد 







Dienstag, 17. September 2013

کیک غسل تعمید Lennard



و بالاخره نوبتی هم که باشه بعد از توضیح در مورد کفشهای فونداتی و پخت کیک مربوط به اون .... نوبت به سوار کردن این کیک میرسه 
همونجور که گفتم این کیک مربوط به یک کوچولوی نازنین هست , روی کیک تاریخ غسل تعمید این پسرک نازنین و همینجور اسمش رو میبینید 
که همه اونها با خمیر فوندات بوده و مثل بقیه چیزها اول الگو در آوردم و بعد رو خمیر پیاده کردم 
البته قالب اعداد و حروف هم وجود داره ، ولی از اونجایی که ما به سختی عادت کردیم این راه سخت رو در پیش گرفتیم :)))))
یک شیشه شیر بچه هم میبینید که اون هم به وسیله الگو پیاده شده و همه اونها به وسیله کمی آب به کیک چسبیده شده 

و اما خود کیک :
کیک رو بعد از پختن و خنک شدن ( که همه ١ روز جلوتر بود )  روی صفحه مورد نظر گذاشتم کمی شیره کنسرو آناناس روش ریختم و مابین اونو طبق معمول از گردو و آناناس و موز پر کردم ، خمیر مورد نظر هم همون باتر کریم هست که لابلای کیک و یک لایه باریک روی خود کیک کشیدم 
کمی کیک رو داخل یخچال قرار  بدید تا باتر کریم خودشو کمی بگیره 
و در این مدت خمیر فوندات رو پهن کنید ، بهتره که کیک رو اندازه بزنید و بعد خمیر رو به همون اندازه پهن کنید و با کمک وردنه جمع کرده و روی کیک بزارید 
اول از همه روی اونو با اوتوی  مخصوص فوندات ( همونی که تو عکس میبینید ) مرتب بکشید تا صاف بشه البته نه با فشار , 
معمولا اگه نداشته باشید با دست هم میشه اینکار رو انجام داده ، ولی چون کف دست صاف نیست و همیجور گرما داره ، باید با مهارت خواصی انجام بدید تا خمیر رو ی کیک خراب نشه 
بعد از اینکه روی کیک رو مرتب کردید دیواره های کیک رو هم کم کم اوتو بکشید و صاف کنید 
و در آخر اضافه های کیک رو ببرید



 همیشه یک فضای خالی بعد از بریدن میمونه ، که اون فضا رو با همون خمیر یا روبانهای تزئینی یا خمیر رویال آیسینگ میتونید پر کنید که من با خود خمیر انجام دادم 
به این صورت که خمیر ها رو با قالب جدا کردم و هر کدوم رو با چاقو به دو قسمت کردم که وقتی کنار هم میزارید شبیه به نوار شه



بعد هم چند تا دونه مروارید چسبوندم و یک نفس راحت برای پایان کار کیک کشیدم :))) 
این کیک رو به راحتی میتونید بیرون از یخچال نگهداری کنید و یادتون باشه از خامه برای وسطش استفاده نکنید 
باتر کرمها و مارمالاد یا شکلات ( نوتلا ) بهترین گزینه میتونه باشه 

* در خاتمه ایراد کار رو هم بگم که همونجور که میبینید خمیرم رو نتونستم صاف و خوب در بیارم , که امیدوارم که تو کارهای بعدی این مشکلم حل شه :)


این هم وسیله ای که باهاش میشه کیک رو از وسط به چند تیکه مساوی تقسیم کرد 
البته اینجا دارم اضافات روی کیک رو میبرم 
سیمی که میبینید بالا و پایین میشه و ضخامت کار رو براتون مشخص میکنه 
البته مدل دیگه ای از این ابزار وجود داره که به نظر من این بهتره , چون اونای دیگه 
فقط واسه کیکهای گرد مناسب هستند 

نوش جان ، گیلدا 








کیک ١ ، ٢ ، ٣ ، ٤



چند روز پیش براتون کیک ابی رنگ رو با کفشهای خوراکی گذاشته بودم و امروز براتون ، طرز تهیه کیکی  رو که ازش استفاده کردم میزارم 
همینجور که قبلا هم گفتم این کیک با نام ١ ، ٢ ، ٣ ، ٤ شناخته میشه و علتش هم مقادیری هست که مواد این کیک داره 
منظور .....

کره ١ لیوان 
شیر ١ لیوان 
شکر ٢ لیوان 
آرد ٣ لیوان 
تخم مرغ ٤ عدد 
وانیل ١ قاشق چایی خوری + مقداری پوست رنده شده از لیمو ( به خواست خودم )
پیکینگ پادر  ٣ قاشق چای خوری 
نمک ، نوک قاشق چای خوری 

همینجور که میبینید مقادیر این کیک ، تشکیل دهنده نام این کیک هست 
این کیک یکی از دستورات طیبه عزیز هست که واسه کار با خمیر فوندات و مارسیپان بهترین گزینه میتونه باشه 
چون همونجور هم که قبلا گفتم وجود این خمیرها روی کیک سنگینی خواصی رو به وجود میاره که هر کیکی نمیتونه تحمل کنه 

این کیک با توجه به مقاومتش بافت بسیار خوب و مزه بسیار لذیذی داره و خیلی هم راحت درست میشه 

و اما طرز تهیه :
ابتدا آرد ، پیکینگ پادر و نمک رو مخلوط کنید و هم بزنید 



کره ، شکر ، وانیل رو نیز با هم مخلوط کرده و خوب میکس میکنیم تا سفید و یکدست بشه 



تخم مرغها رو دانه دانه به مواد اضافه کنید 
در طی ٢ تا ٣ مرحله آرد الک شده  و شیر رو  به مواد قبلی اضافه کنید 


حجم این کیک برای پخت خیلی زیاده و من اینو تو سینی  مخصوص فر پختم 
ولی اگه شما میخواهید داخل قالبهای گرد معمولی بپزید بهتره که از ٢ قالب استفاده کنید واگر حجمش زیاد باشه  وسط کیک خام میمونه 
برای سرهم کردن این کیک اونو ١ روز جلوتر پختم و بیرون از یخچال به راحتی نگهداشتم 
قبل از پخت فر رو بخوبی گرم کنید و کیک رو با حرارت ١٨٠ درجه و به مدت تقریبی ٣٥ تا ٤٠ دقیقه قرار بدید ، میتونید بعد از ٣٠ دقیقه کیک رو با چوب کبریت تست کنید ، که پخته یا نه 
دقت کنید که این زمان واسه کیک داخل سینی بود و اگه از قالب گرد استفاده میکنید و حجم کمتری واسه کیکهاتون دارید به زمان بیشتری احتیاج دارید 
در دستور بعدی صحبت کوتاهی در مورد سوار کردن خمیر فوندات به روی این کیک خواهیم داشت 
نوش جان ، گیلدا 


Sonntag, 15. September 2013

کفشهای کودکانه با فوندات - Babyschuhe



مدتها بود که میخواستم با خمیر فوندات یک کیک که واقعا کیک باشه درست کنم 
اما از اونجایی که فقط ١ تجربه کوتاه و مختصر تو این زمینه داشتم ، تمام رویاهام رو پاک میکردم 
تا اینکه یک روز یکی از دوستان آلمانیم  که قرار بود واسه پسر ٩ ماهه کوچولوش غسل تعمید بگیره ، ازم خواست که کیک اون روز رو براش درست کنم 
من هم قبول کردم ، ولی اون چیزی که تو ذهن من بود واسه درست کردن ١ کیک ، زمین تا آسمون فرق داشت با اینی که میبینید :))
این خانوم کم کم با نگاه کردن به کیکهای دیگه درخواست این کیک رو داد ، و من هم در هوا معلق بودم که چجوری براش تهیه کنم 
از اونجایی هم که همیشه با درست کردن اولین چیزها واسه مهمانی ها و جشنها مخالف هستم ، خواستم نه بگم 
چون تمام کیک باید از خمیر فوندات و تکه های فوندات پر میشد ، ولی نمیدونم چرا قبول کردم 
این بود که ٢ هفته جلوتر تو فکرش بودم که چکار کنم ، اولین قدم این بود که باز با فوندات کار میکردم 
البته دست من با خمیر بازی آشنایی داشت ، چون مدتها قبل آموزش گلهای چینی رو دیده بودم و از این بابت مشکلی نداشتم 
مشکل دوم به دست آوردن الگوی کفش بود که اون هم به برکت سر گوگل و نت حل شد :))
و بعد اون باید دنبال  کیکی میبودم که بتونه سنگینی خمیر فوندات رو قبول کنه ، چون کیک اسفنجی واسه سبک بودنش گزینه خوبی واسه این کار نیست 
و اینجا هم شیف طیبه عزیز به دادم رسید و از کیک ١، ٢ ، ٣ ، ٤ این استاد استفاده کردم 
و در خاتمه ، میموند یک روی زیاد دددددددددد و جسارت فراوان ن ن ن ن که بنده متاسفانه یا خوشبختانه تو این زمینه به اندازه کافی دارم :)))
بله ، همینجور که میبینید همه کارها ، بر خلاف انتظار و شعارم , بار اولی بود انجام میشد 
البته از من به شما نصیحت که کارهای اول رو واسه مهمانی ها و تولدها انجام ندید  :)))
بطور کلی اینو هم بگم که اگه مثل من تنتون میخاره واسه اینجور کارها انجامش بدید ، چون خیلی لذت بخشه 
ولی اگه حوصله ندارید ، بهتره فقط از دیدنش لذت ببرید و فراموشش کنید :)
من تو این پست فقط طرز درست کردن کفش رو براتون میزارم و تو پست بعدی کیک و سوار کردن خمیر روی کیک رو 

واسه درست کردم این کفشا باید الگوی اونو داشته باشید که من از اینجا بدست آوردم
واسه کار در این حد احتیاج به چند ابزار از ابزار کار با فوندات دارید , که البته اگه نداشتید هم میتونید جایگزین پیدا کنید 
خمیر فوندات خودتون رو به ٢ رنگ دلخواه در بیارید ، یا هر رنگ بیشتری که مایل هستید 
الگوها رو جلو خودتون بچنیید و روی خمیر اونها رو پیاده کنید ,  دقت کنید که خمیرتون رو زیاد تو هوای آزاد نگهداری نکنید که خشک میشه 
فکر کنم بقیه موارد با دیدن عکسها بهتر دستتون بیاد 


اینجا الگوها رو میبینید که اولین تیکه که شماره ٤ هست بریده شده و با ابزار کار روش دارم شکل دوخت رو انجام میدم 




در اینجا به کمک یک ماسوره ساده گرد سوراخ بند کفشها رو انجام دادم , و در عکس دست راست مرحله اول چسباندن رو میبینید که ابتدا الگوی ١ رو گذاشتم و بعد الگوی شماره ٣ رو با کمک مقداری آب که عمل چسب  رو در خمیر فوندات انجام میده دور تا دور قسمت جلوی کفش چسباندم و با کمک ی تیکه پنبه حالتش رو حفظ کردم




 در اینجا هم تیکه شماره ٢ رو چسباندم دقت کنید که سمت صافش باید رو به بالا باشه و بعد از اون تیکه شماره ٤ رو که از قبل آماده کرده بودم دورتا دور قفس چسباندم




و دراینجا از ٢ تیکه ٧ واسه جلو کفش و تیکه ٨ که بلندتره واسه قسمت عقب کفش استفاده کردم و دور تا دور کفش رو به این ترتیب آماده کردم
عکس وسط هم تیکه ٦ که مارک کفش هست و با کمک ی وسیله گرد در آوردم نشون میده و همینجور تیکه ٥ که بند پشت کفش هست
و عکس دست راستی بندهای کفش هست که با کمک آب چسبیده شده و داخل سوراخها گذشته میشه


موفق باشید , گیلدا 









Donnerstag, 12. September 2013

Pikante Käse



مدتی پیش براتون با سیبزمینی و خمیر فیلو  اینو درست کرده بودم 
الان هم براتون یکی دیگه از Pikante ها میزارم که از پنیر پر شده و طرز پیچیدنش هم خیلی زیبا هست ، به نظر من این یکی خیلی خوشمزهتر بود و ترکیب بسیار لذیذی داشت 
اینجور خوراکها  و پیش غذاها ، بسیار مناسب مهمانی ها هست و من همیشه به دنبال اینجور دستورات هستم  :)) 

و اما مواد لازم :
خمیر یوفکا یا فیلو به میزان لازم 
پیاز قرمز ٢ عدد کوچیک ، که من از سفید استفاده کردم 
گوشت دودی مکعبی ، ١٠٠ تا ١٥٠ گرم 
پنیر پیتزا ٧٠ گرم 
پنیر خامه ای ١٠٠ گرم 
نمک و فلفل 
١ عدد تخم مرغ برای روی خمیرها 
٢ تا ٣ قاشق کره با دمای اطاق + ٢ تا ٣ قاشق آب جوش مخلوط شده باشه 

طرز تهیه :
اول از همه در مورد خمیر بگم که چون این طرز پیچیدن  بسیار ظریف هست حتما باید از خمیر فیلو استفاده کنید و یوفکا واسه اینکار کمی ضخیم هست 
خمیر فیلو خیلی نازکه و همینجور که میبینید میشه توی نور به راحتی انگشتهای دستتون رو ببینید 

پیازها رو کاملا کوچیک خرد کنید و به باقی مواد اضافه کنید ، تو ریختن نمک دقت کنید چون امکان داره نمک پنیر کافی باشه ، حالا خوب هم بزنید 


خمیرها  رو به صورت ٣ گوش میبرید اگه خواستید ظریف باشه ٣٠ سانت خوبه ولی اگه فکر کردید پیچیدنش براتون سخته ٤٠ سانت کنید 
مخلوط کره و آب رو که گفته بودم با برس به روی خمیر بکشید 
نوک تیز مثلث شما به بالا باشه ، و از سمت پائین و کاملا از وسط ، خمیر رو به سمت بالا و به صورت پلیسه چین بدید 


خمیرتون به شکل پروانه میشه ، حالا از پایین اونهای که شبیه به بال پروانه شده روی همدیگه قرار بدید 
از مواد پنیری خودتون مقداری روی خمیر از قسمت پایین قرار بدید 


از همون سمت پائین شروع به پیچیده خمیر همراه با مواد بکنید قبل از اتمام کار ٢ طرف خمیر رو به داخل کمی تا بزنید و دوباره به رول کردن ادامه بدید . به پلیسه بالایی یا چین بالا که رسیدید به همون صورت چین دار به پیچیدنتون ادامه بدید 
و خمیر رو برگردونید و به همون صورتی که برگشته تو سینی بزارید 


تخم مرغ رو درون ظرفی بزنید و روی خمیرها بکشید ، اگه دوست داشتید زیاد تیره نشه تخم مرغ رو  با ١ تا ٢ قاشق شیر مخلوطش کنید 
حالا سینی رو با دمای ٢٠٠ درجه به مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه درون فر بزارید 
و بعد از خردنش لذت ببرید :)
نوش جان ، گیلدا 

* پخت این مواد با توجه به میل شخصی و علایق خانوادگی میباشد




Dienstag, 10. September 2013

پایپینگ ژل - Piping Gel


این دستور رو خیلی وقت بود که همراه با کیک تولد پسرم واسه اولین بار انجام دادم ، و تا به امروز وقت نشد که تایپ کنم و براتون بزارم 
ی جورایی تنبلی میکردم و ی جورایی هم فکر میکردم که زیاد مهم نیست 
ولی دیدم مرتب تو وبلاگ و همینجور پیامهای خصوصی دستورش رو میخواهند ، این بود که تنبلی رو کنار گذاشتم و تایپ کردم :)

اول از هر چی بگم که این دستور واسه تزیین روی کیکهایی که با باتر کریم پوشیده باشه خیلی خوب در میاد 
و من برای ریختنش روی کیک از کیسه فریزر استفاده کردم و با ایجاد کردن یک سوراخ کوچیک به اون ژلها رو روی کیک خالی کردم 
واسه شروع اول طرح مورد نظرتون رو روی کیک بکشید ، مقداری شکلات رو به طرق بن ماری آب کنید و وقتی کمی خنک شه اونرو داخل یک کیسه فریزری کنید و رو خطوطی که روی کیک کشید با شکلات پر کنید ، در واقع اینجا شکلات مثل مداد سیاه براتون عمل میکنه 
هر جا هم که اشتباه شد بزارید خنک شه و آروم  با چاقو جدا کنید و دوباره پر کنید 
بهتر اینه که خطوطی که با شکلات میکشید در خاتمه به هم متصل باشه و جایی  واسه شره کردن ژلها نمونه 



و اما مواد لازم :
شکر ١٧٠ گرم 
آب لیمو ٥٠ میلی گرم 
نشاسته ذرت ٢ قاشق غذا خوری 
آب ٥٠ میلی گرم 

طرز تهیه :
اول نشاسته رو با چند قاشق از آبی که گفته شد خوب حل کنید
شکر رو با بقیه آب مخلوط کنید و روی حرارت گذاشته ، شکر که حل شد مخلوط نشاسته و آب رو به همراه آب لیمو بهش اضافه کنید 
حرارت رو کم کنید و اونقدر بزارید تا به غلظت لازم برسه ، که در واقع باید مثل ژله خودش رو نشون بده 
بزارید کمی خنک شه ، و به تعداد رنگ دلخواهتون داخل ظرفهای کوچکتر تقسیم کنید و رنگ مورد نظر رو بهش مخلوط کنید و خوب هم بزنید 
* اگر دوست داشتید میتونید کمی اسانس واسه عطرش اضافه کنی د، که من اینکار رو نکردم
* اگر ژل شما خیلی رقیق شد , میتونید داخل یک کاسه ١ قاشق نشاسته جداگانه با مقداری آب حل کنید و در حالی که ژل  شما در حال پخت هست با قاشق چایی خوری کم کم اضافه کنید تا غلظت ژلتون به اون حدی  که مایل هستید برسه
فراموش نکنید که ژل  بعد از خنک شدن کمی غلیظتر میشه 

اینجا دیگه پایپینگ ژل Piping Gel شما آماده برای بهره برداری هست :)
موفق باشید ، گیلدا 














Sonntag, 8. September 2013

نانی برای تمام فصول و اصول



نانی برای تمام فصول و اصول  :)
بله این اسمی هست که من برای این نان گذاشتم :) این بیست و سومین  نانی هست که من تو لیست وبلاگم میزارم ، ولی به جرأت میتونم بگم که بهترین بوده
نمیدونم چرا هم این نام روهم براش انتخاب کردم , ولی چیزی بود که بعد از تهیه اش به نتیجه رسیدم
و شاید به نظرم پایه خیلی از نانها میتونه باشه 
بافتی نرم و پفکی و پوک ، بسیار سبک و بی نهایت لذیذ و واسه همه  افراد تو همه سن داره :)) 
این نان رو روزی که مهمان داشتم تهیه کردم ( هر چند که همیشه با تهیه کارهای اول تو مهمانیها و جشنها مخالف هستم ) ولی اون روز مهمانهای من ١ سینی  رو خالی کردند و دستور تهیه اونو ازم خواستند 
من دستور این نان لذیذ رو از وبلاگ ترلان کافی پیدا کردم و با توجه به موادش که یکی از اونها تخم مرغ بود ، منو کنجکاو کرد که بدونم چه طعمی خواهد داشت ، جا داره از این دوست عزیز واسه دستور خیلی خوبش تشکر کنم 
با چند تعقیر کوچیک براتون دستورش رو مینویسم 

مواد لازم :
شیر ١ لیوان 
آب نصف  لیوان 
کره نرم ١/٤ لیوان 
آرد  معمولی حدود ٤ لیوان 
خمیر مایه پودری ١ قاشق ، که من از ١ پاکت ٧ گرمی استفاده کردم 
شکر ٢ قاشق ، که من ١ قاشق استفاده کردم 
نمک ١/٥ قاشق چای خوری 
تخم مرغ ١ عدد 
مقداری کنجد برای روی نان 

طرز تهیه :
شیر ، آب و کره را با هم کمی حرارت داده تا کره آب شود ، بگذارید تا کمی خنک شود 
نمک ، شکر و خمیر مایه رو با ارد اضافه کنید 


مواد شیر و آب رو کم کم به ارد اضافه کرده و خوب خمیر رو هم بزنید و بعد تخم مرغ رو اضافه کنید 
* در دستور اصلی ارد رو در ٢ مرحله اضافه کرده ولی من در ١ مرحله کار رو انجام دادم 


چون مقادیر با پیمانه گفته شده امکان داره ارد کم باشه ، پس اگه کم بود کم کم آنقدر اضافه کنید تا خمیر به دستتون نچسبه 
حدود ١٠ دقیقه خمیر رو خوب ورز بدید و با نایلون روش رو بپوشونید و ٣٠ دقیقه در جای گرم استراحت بدید تا حجم پیدا کنه 
روی سطحی خمیر بپاشید با خمیر رو به صورت استوانه ای باز کنید و اونها رو به چانه های کوچیک تقسیم کنید 


سپس هر چانه رو با وردنه پهن کنید و از سمت پایین به بالا رول کنید 
قبل از اینکه رول به آخر برسه ٢ طرف نانها رو به داخل تا زده و رول کردن را تا آخر ادامه بدید 
خمیرها رو به فاصله از همدیگه داخل سنی قرار بدید و دقت کنید از سمت تا  شده روی سینی  قرار بدید 


روی خمیرها رو پوشانده و به همین صورت به مدت ١ تا ٢ ساعت استراحت بدید 
قبل از گذاشتن داخل فر روی آنرا رو با آبپاش کمی خیس کنید و کنجد یا هر چی که دوست دارید بپاشید 
و سپس داخل فری که از قبل گرم کردید با حرارت ٢٠٠ درجه و به مدت ١٢ تا ١٥ دقیقه قرار بدید 
در دستور اصلی نوشته شده برای نرم ماندن ، روش حوله بزارید ، ولی این نانها آنقدر نرم بود که من احتیاجی به این کار ندیدم :) 
نوش جان ، گیلدا