Freitag, 31. Mai 2013

حلیم بادمجان




من نمیدونم چرا فکر میکردم ، که این خوراک خوشمزه رو تو وبلاگم دارم 
نمیدونم شاید هم داشتم ولی ازم دزدیدند :))) به هر حال دلم نیومد که نذارم ، چون یکی از خوش خوراکترین و لذیذترین غذاهای جنوبی هست
و من عاشق اون گردوهای هستم که زیر دندان تیک و تیک میکنه :))) 
البته که این خوراک دقیقا به کدوم شهر بر میگرده ، متاسفانه بنده اطلاعات کافی ندارم 
فقط میدونم که این خوراک لذیذ  رو همراه با چند تای  دیگه زمانی که شیراز زندگی میکردم یاد گرفتم 
و ١٠٠ البته از ی خانوم مهربان شیرازی 
البته حلیم بادمجان رو به طرق مختلف تهیه میکنند ، ولی این روشی بود که من یاد گرفتم ، و نه تنها خودم بلکه همه اونهای که از بادمجان بدشون میومد یا خود دوستان شیرازی خوردند ، بسیار براشون لذت بخش بود 



مواد لازم :
گوشت گردن ٢٠٠ تا ٣٠٠ گرم 
بادمجان ٤ عدد 
لوبیا سفید ١ استکان 
برنج ١ استکان 
عدس ١ استکان 
پیاز بزرگ ٢ عدد 
گردو ١٥٠ گرم 
کشک به میزان لازم 
نعناء داغ و سیر داغ به میزان لازم 
نمک ، فلفل ، زردچوبه 

طرز تهیه :
در مورد بادمجان باید بگم که هر کس به طریقی تهیه میکنه ، یکی دوست داره بادمجانها رو سرخ کنه ، و یکی مثل من میزاره تا بپزه ، حتی اگه دوست داشته باشید میتونید کبابی کنید ، شما هر جور که مایل بودید انجام بدید 
گوشت رو بزارید خوب بپزه و اونها رو رشته رشته کنید 
حبوبات  رو بهتره که ١ شب جلوتر خیس کنید 
من کل مواد رو با آب گوشت  مخلوط میکنم و میزارم که بپزه ، ناراحت این نباشید که یکی زودتر از اونهای دیگه له میشه ، چون همه باید له بشند :)) 
وقتی که همه خوب پختند اونها رو با گوشت کوب له کنید 
از این به بد باید خوب هم بزنید تا ته نگیره و میتونید کشک رو هم اضافه کنید تا با خود حلیم بجوشه 
مقدار کشک در حدی  باید باشه که حلیمتون رنگ سفیدی پیدا کنه و دقت کنید که بد از این مرحله نمک رو اضافه کنید 
گوشتها رو نیز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کشدار شه ، و در دقایق آخر گردوی نگینی و پیاز داغ رو به حلیم اضافه کنید ، مقداری از هر ٢ رو واسه روی حلیم نگه دارید 
هنگام سرو کردن روی حلیم را با کشک ، نعناء داغ ، پیاز داغ و گردو تزئین کنید 
من از زعفران دم کرده هم استفاده میکنم 
نوش جان ، گیلدا 






چیز کیک مرمری



مواد لازم :
۲۵۰ گ بیسکوییت
۱۲۵ گ کره
۶۰۰ گ شیر
۱۰۰ گ شکر
۱ قاشق وانیل شکری
اب نصفه لیمو ترش 
 ۱۳ عدد برگ ژلاتین
۴۰۰ گ خامه
مخلوطی از میوهای پخته شده ، گیلاس ، توت فرنگی ، آلبالو ، یا به صورت  مربا
ابتدا بیسکوییت را خرد کرده و با کره مخلوط میکنیم ، که بهتر است با ماشین میکس کنید ، سپس داخل ظرف مورده نظر ریخته و با دست خوب فشار میدهم تا یکنواخت شود .
و قالب را درونه یخچال میگذاریم تا بسته شود ، شیر را با شکر و وانیل و اب لیمو مخلوط کرده ،
۵ عدد و ۸ عدد ژلاتین را جداگانه در مقداری اب سرد قرار داده ، ٥ عدد ژلاتین نرم شده را  درون نصف لیوان اب گرم ریخته تا حل شود ، و با میوهها مخلوت میکنیم
 و ۸ عدد دیگر را  با شیر کمی گرم مخلوط میکنیم ، خامه را جداگانه زده و با  شیر خنک شده و ژلاتین مخلوط کرده . بهتر است زمان کوتاهی در یخچال باشد تا کمی سفت شود ،
بعد نصف مخلوط شیر را روی بیسکوییت ریخته و روی ان را نصف مخلوط میوه میریزیم ، با چنگال مخلوط را کمی هم میزنیم ، یک باره دیگر این کار را تکراره میکنیم ،
بعد از کامل شدن ، کیک را به مدته ۱ روز داخل یخچال میگذارید تا خوب ببندد ، و بعد تزیین کرده و میل میکنید ،   میتونید از میوه های  دیگه هم استفاده کنید


نوش جان ، گیلدا 

سنیه مرغ با خمیره هزارلا



* این یکی از اون کارهای خیلی خیلی قدیمی هست که تو یکی از صفحات آشپزی پیدا کردم و وبلاگم کشوندم
الان که نگاه میکنم از طرز نوشتنم خندم میگیره


سنیه مرغ با خمیره هزارلا 
۵ تا ۶ عدد سنیه مرغ ، که به فرم باریک ان احتیاج داریم
نمک و فلفل به میزنه لازم
۱ عدد هویج
مقداری پیازچه و کرفس
مواده لازم برای سس :

 ۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق غذاخوری ارد
۲۰۰ مل شیر
نصف لیمو ترش
۱ عدد تخم مرغ
خمیره هزارلا به مقداره لازم
ابتدا مرغها را آغشته به نمک و فلفل کرده و سرخ میکنیم ، سبزیجات را پوست کنده و به صورت خلاهای باریک بریده ، در ظرفی دیگر کره را داغ کرده و ارد را در ان تفت میدهم ، و بعد شیر و اب لیمو را اضافه کرده تا سس ما غلیظ  شود . سپس خمیر را به صورت مستطیل بریده ، به اندازیی که گوشت مرغ در ان جا شود ، بعد ۱ تکه گوشت گذاشته و مقداری از  سبزیجات را روی گوشت گذاشته و مقداری سس ریخته و ۲ طرفه خمیر را روی هم میاوریم ، و روی خمیر را کمی زردی تخم مرغ مالیده و به مدته ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر میگذریم ، از باقیماندیه سس میتوانید در تزین استفاده کنید

Mittwoch, 29. Mai 2013

Mc Apfeltasche - شیرینی سیب مکدونالدز


خوراکهای انگشتی مک دونالدز یا برگر کینگ مورد توجه خیلی از کودکان حتی بزرگترها هست :)
البته من تو این ٢ برگر کینگ رو بیشتر ترجیح میدم ، ولی ١ چیز مکدونالدز هست که منو بارها و بارها به طرف خودشون میکشونه 
و اون هم شیرینی های سیب اونجا یا به قول آلمانی ها Apfeltasche هست 
خیلی وقته که دنبال رسپتش هستم ، ولی خوب میدونید که اگه جایی مثل مکدونالدز بخواهد رسپتش رو در اختیار من و افرادی مثل من بزاره ، دیگه مک دونالدز نیست بلکه گیلدا دونالدز هست :)))
من با فولونگ این شیرینی مشکلی ندارم ، بلکه این خمیرش هست که همیشه جای سوال برام باقی میزاشت ، خیلی از خمیرها رو امتحان کردم ، ولی اون چیزی که مک دونالدز داشت نشد که نشد 
این بود که اینبار تصمیم گرفتم این کار رو با خمیر یوفکا انجام بدم 
اما نتیجه :
بسیار بسیار لذیذ و کاملا نزدیک به رسپت مکدونالدز ، تنها چیزی که بود دقیقا مثل مکدونالدز باید همون موقع میخوردی در غیر اینصورت دیگه اون حالت تردی رو نداشت ، البته به نظر من بعدش باز هم لذیذ بود :)))
به هر حال این دومین دستور فست فودی بعد از Chicken Wings بود که من خیلی ازش راضی بودم

* در همینجا هم اعلام میکنم ، هم این دنیا هم اون دنیا نمیگذرم از کسی که رسپت کامل این شیرینی رو بدونه و به من نگه :))) 

و اما مواد لازم که میزارم به عهده خودتون و من حدودی ذکر میکنم 
سیب سفت که به صورت نگینی خرد شده باشه حدود ١ تا ٢ عدد 
آب لیمو ٢ قاشق 
نشاسته ذرت ٢ قاشق 
کمی پودر جز هندی 
وانیل ١ قاشق چای خوری 
شکر سفید یا قهوه ای به مقداری که دوست دارید شیرینی شما شیرین باشه 
سفیده تخم مرغ ١ عدد 
مقداری کره آب شده برای لابلای خمیر که من استفاده نکردم 
به اندازه لازم ، برگه های خمیر یوفکا یا فیلو 

طرز تهیه :
سیبها رو با چند قاشق روغن تفت بدید 
شکر و جز هندی رو بهش اضافه کنید کمی تفت بدید ، دقت کنید سیبها له نشند 
نصف استکان آب معمولی رو با ارد ذرت و وانیل ، آب لیمو مخلوط کنید و به مواد قبلی اضافه کنید و هم بزنید تا حالت ژلاتینی پیدا کنه 



حالا برگهای یوفکا رو پهن کنید و اگر مایل بودید مقداری کره آب شده روی برگها بمالید ، که البته من این کار رو نکردم 
اطراف خمیر رو روی مواد تا کنید و جداگانه سفیده تخم مرغ را خوب بزنید و خمیرها رو داخل سفیده تخم مرغ غلطانده و در روغن فراوان سرخ کنید 



بعد از سرخ کردن اونها رو روی دستمال آشپز خانه بزارید تا روغن اضافه اون گرفته شه 
میتونید این شیرینی ها رو با سس وانیل یا سس توت فرنگی هم میل کنید ، ولی من به همین صورت خالی که شبیه به مک دونالد هست ، بیشتر میپسندم ؛)
نوش جان ، گیلدا 





Samstag, 25. Mai 2013

شامی عدس


کوکو ، و شامی یکی از خوراکهای مورد علاقه من هست 
ولی متاسفانه تو خونه ما زیاد طرفدار نداره البته به جز کتلت که اگه به  روش آبدار شمالی تهیه شه ، کلی همسرم ذوق میکنه :))
مدتی پیش که عدس پلو تهه میکردم ، خیلی عدس پخته اضافه آوردم 
از اونجای که گوشت چرخ کرده هم دم دست داشتم ، گفتم  واسه شام شب شامی عدس تهیه کنم 
تهیه خوراک از وسایل اضافی خونه یکی از زیباترین کارها واسه منه ، پیشنهاد میکنم که شما هم همیشه از باقیمانده خوراکهاتون به بهترین نحو ممکنه استفاده کنید 
بر خلاف تصورم این شامی خیلی خوشمزه شده بود و همینجور نرم و لطیف و هیچ اثری از ساچمها زیر دندان ( گفته های همسر اینجانب ) حس نمیشد :)))

مواد لازم :
عدس پخته ، ١ پیاله کوچک 
گوشت چرخی ، ١٥٠ گرم 
جعفری خرد شده ٤ تا ٥ قاشق 
سیر ١ حبه 
پیاز ١ عدد متوسط 
نمک ، فلفل ، زردچوبه 
تخم مرغ ١ عدد 
نان تست خیس شده ١ عدد 

طرز تهیه :
تمام مواد رو داخل دستگاه میکس ریخته و اونها رو خوب خورد میکنیم تا حالت چسبندگی به وجود بیاد 


از مواد گلوله هایی  برداشته به شکل دلخواه سرخ کنید 
به همین راحتی :)))
نوش جان ، گیلدا 









Donnerstag, 23. Mai 2013

دال عدس - جنوبی


مدتی پیش با عدس قرمز یک سوپ درست کرده بودم که باید بگم خیلی هم لذیذ بود ، و حالا امروز براتون دال عدس جنوبی خودمون رو میزارم 
این خوراک رو زمانی که شیراز زندگی میکردم یاد گرفتم ، در واقع بیشتر خوراکهای جنوبی رو از دوستان و عزیزانی که اهل شیراز و آبادان بودند آموختم و هر چند که دیگه نمی بینمشون ، ولی جا داره که ازشون تشکر کنم 

مواد لازم :
دال عدس یا همون عدس قرمز : ١٠٠ گرم 
پیاز بزرگ ٢ عدد 
آب تمبر هندی ١ لیوان ، این قسمت بستگی به ذائقه خودتون داره 
زرد چوبه ، نمک ، فلفل 
سیبزمینی ٢ عدد متوسط 
رب گوجه ١ قاشق
سیر ۲ تا ۳ حبه 

طرز تهیه :
طرز تهیه خیلی راحته 
پیازها رو سرخ کنید ، در حد ی که طلایی  شه و کمی رب رو همراه با سیر له شده بهش اضافه کنید و تفت بدید و سپس عدس رو که کمی از قبل خیس کرده بودید همراه با سیبزمینی و آب تمبر هندی بهش اضافه کنید ، اگه آبش کم بود کمی دیگه اضافه کنید 



البته دقت کنید که این خوراک به صورت تقریبا خشک میل میشه ، و نباید زیاد آب داشته باشه 
مواد رو بعد از مخلوط کردن میزارید آنقدر بپزه که تقریبا له شه 
البته این قسمت رو هر کی به روشی درست میکنه ، یکی میزاره له شه ، یکی نه 
حالا دیگه این قسمت رو هم با خواست خودتون درست کنید 
نوش جان ، گیلدا 






Samstag, 18. Mai 2013

شیرینی لطیفه


خیلی وقت بود که دنبال دستور لطیفه بودم ، چون لطیفه همونجور که از اسمش معلومه خیلی لطیفه :))) و ی چیزی تو مایه های شیرینی ماکارون فرانسوی میمونه 
چندی پیش مهمان عزیزی داشتم که اون هم بعد از چند سال هوس شیرینی لطیفه رو کرده بود ، این بود که خواستم براش به قول آلمانی ها اوبا غاشونگ یا همون سوپرایز کنم :))
گشتم دنبال دستور و دستور و دستور ، و بالاخره به دستور سودابه جون رسیدم ، از اونجای که سودابه جون کارهای شیرینی پزیش  حرف نداره ، تصمیم گرفتم همونو اجرا کنم . هر چند که میدونم مثل سودابه جون خوب نشد ولی مزه خیلی خوبی داشت 
البته باید بگم که این لطیفه ها روز بعد بخاطر وجود خامه نرم میشند و اون تردی روز اول رو نخواهند داشت 
و اما دستور و مواد لازم 

مواد لازم :
آرد  سفید ٧٠ گرم 
نشاسته ذرت ٢٥ گرم = ١ قاشق غذا خوری 
پکینگ پادر ١/٤ قاشق چای خوری 
وانیل ١/٤ قاشق چای خوری 
تخم مرغ ٣ عدد 
پودر قند ٨٥ گرم + مقداری برای روی شیرینی 
پسته برای تزیین 
خامه زده شده و شیرین برای داخل شیرینی 


طرز تهیه :
سفیده رو جداگانه کمی بزنید و نصف پودر قند رو بهش اضافه کنید و آنقدر بزنید تا سفت شه 
سپس با زرده ها نیز همین کار رو انجام بدید 




حالا سفیده رو زرده رو با هم مخلوط کرده و به صورت دورانی ( مثل تمام دستوراتی که سفیده از زرده جدا هست ) هم بزنید 
کم کم مواد خشک دیگه رو که از الک رد کردید اضافه کنید ، و به هم زدن دورانی ادامه بدید در حدی که مواد مخلوط شه 
کاغذ روغنی رو روی سینی  فر پهن کنید و مواد رو داخل قیف بریزید 
از مواد به اندازه ای که مایل هستید روی سینی  بریزید ، که من با فرم کوچیک کار کردم تا به قول معروف لقمه ای باشه :))
دقت کنید که اندازه هاشون یکی باشه ، چون باید روی هم توسط خامه وصل شه 
سپس روی شیرینی ها رو با پودر شکر اضافه که در دستور هم گفته شده کمی بپوشانید 



شیرینی ها رو درون فری که از قبل گرم کردید با حرارت ٢٣٠ درجه و به مدت ١٠ تا ١٥ دقیقه قرار بدید 
شیرینی ها نباید تغیر رنگ بدند ، و وقتی که خنک شدند ما بین اونها رو با خامه پر کنید و مقداری خلال  پسته یا پودر پسته بپاشید 
نوش جان ، گیلدا 








Mittwoch, 15. Mai 2013

والک پلو


مدتی پیش الهام جون  والک پلو رو گذاشته بو د، که در واقع دری رو به سوی بعضی از ابهامات واسه من باز کرد :))
این بود که تصمیم گفتم با این گیاه نازنین , این پلو رو امتحان کنم 
 قبل از این پلو براتون سوپ والک رو گذاشته بودم ، که واقعا گزینه لذیذ ی بود 
و امروز هم پلوی اونو همراه با ماهی سالمون براتون میزارم 
البته من شنیده بودم والک پلو رو هم مثل دمی باقالی همراه با تخم مرغ نیمرو میل میکنند ، ولی ترجیح دادم که ماهی سالمون رو کنارش بزارم 
پیشنهاد میکنم تا زمان فروش این سبزی که در فصل بهار هست به پایان نرسیده ، حتما امتحانش کنید 

من این برنج رو به صورت کته تهیه کردم 
و همراه با برنج ، نمک , کمی زردچوبه , والکهای خرد شده ، مقداری پیاز خرد شده ، کمی کره و آب اضافه کردم 
با حرارت  ملایم گذاشتم تا بپزه
اینو هم بگم که والک طعمی بین سیر و پیاز داره و اگه مثل من پیاز اضافه نکردن , اصلا مهم نیست 

نوش جان ، گیلدا 







Sonntag, 12. Mai 2013

پنیر تازه - Frischkäse



پنیر تازه یا به قول آلمانی ها Frischkäse چیزی نیست به جز همون  ماست چکیده خودمون :))
البته این پنیر با خامه هم تهیه میشه  ولی اگه دوست دارید که از چربی کمتری استفاده کنید این مدل ساده بهترین نوعش میتونه  باشه ، انشاء الله در اولین فرصت  اون مدل دیگه رو هم براتون تهیه میکنم 
من خودم شدیدا به پنیر علاقه  دارم ، در واقع به انواع اون ، شاید تعداد انگشت شماری هست که مورد علاقه من نباشند 
وگرنه به قول همسرم ، آبروی هر چی موش رو بردم :)))) 
گاهی اوقات هم موقع  خرید تو فروشگاهای بزرگ ساعتها به قفسه پنیرها خیره میشم و از این همه تنوع نهایت لذت رو میبرم :)
شما چی مثل من پنیر دوست دارید ؟

مواد لازم :
شما فقط به ٥٠٠ گرم ماست پر چرب ( ١٠% ) احتیاج دارید و ١ قاشق چای خوری نمک دریایی و کمی  صبر 
اگر مایل  بودید مثل من طعم با سبزیجات داشته  باشید ،میتونید از جعفری خرد شده یا پیازچه خرد شده یا سیر له شده و یا  ترکیبی از همه اینها استفاده کنید 
من فقط از جعفری استفاده کردم 
البته اگه از نمک معمولی هم استفاده کنید میشه ، ولی من مثل دستورش براتون نوشتم 

طرز تهیه :
داخل ماست نمک میریزید و اگر از سبزیجات هم استفاده میکنید در همین مرحله خرد کرده و اضافه کنید 
مخلوط ماست رو خوب هم بزنید 



پارچه مناسب طوری ( تنظیف ) انتخاب کرده آنرا خیس کرده و آب اضافه اونرو بگیرید و داخل یک آبکش بگذارید 
ماست رو درون پارچه بریزید و روی اونرو بپوشونید 



من تمام مدت ١ روز ماست رو بیرون از یخچال نگهداشتم ولی اگه هوای شما بسیار گرم هست بهتره داخل یخچال نگهداری کنید و در این مدت ١ روز 
هر از گاهی  با دست کم کم به ماست فشار بیارید تا آب اضافه اون خارج شه 
بعد از ١ روز ماست شما تبدیل به پنیر تازه میشه که بسیار لذیذ  هست و مناسب برای مالیدن به روی نان 
البته فراموش نکنید  که آب حاصل از این پنیر برای پوست شما بسیار مفید بوده و  سر شار از کلسیم و همینجور مناسب برای شستشوی روده هست 
میتونید با خیال راحت  بنوشید 
نوش جان ، گیلدا 









Dienstag, 7. Mai 2013

سیرابیج - گیلانی



یکی از خوراکهای شمالی که بسیار آسون و مجردی هست ، سیرابیج نام داره 
این خوراک مناسب حال دوستان گیاه خوار هم میتونه باشه ، چون چیزی نیست جز برگ سیر و تخم مرغ 
این سییرابیجی که میبینید اولین برداشت من از برگهای سیری هست که مهناز جون ایده اونو داده بود 
من اصولا خوراکهای  سنتی رو خیلی دوست دارم ،  مخلوطی از سنت و خوراکهای  مدرن امروزه میتونه ترکیب خوبی رو به وجود بیاره 
اینجا هم سیرابیج رو همراه با کاسه های فیلو میبینید 
من نمیدونم اگه این خمیرهای آماده فیلو و ١٠٠٠ لا نبود ما باید چه میکردیم ؟ :))) 
شما هر چیزی که دوست داشته باشید میتونید تو این خمیرها جایگزین کنید ، این میتونه انواع سالاد و یا هر چیز دیگه که مدت کوتاهی به پخت احتیاج داشته باشه میتونه باشه

خوب دستور کار هم که خیلی آسونه 
برگهای فیلو رو به صورت گرد میبرید ، بهتره که کمی از قالبهاتون بزرگتر باشه 
کمی کره مالی  میکنید :)) و درون قالبهای که از قبل کمی چرب کردید قرار میدید 



جداگانه برگ سیر رو خرد کرده و با روغن تفت میدیم 
درون ظرفی چند عدد تخم مرغ رو میشکنیم و با نمک و فلفل خوب هم میزنیم 
و روی برگ سیرها  میریزیم و میزاریم تا خوب ببنده 



تا اینجای کار که به صورت سنتی هست و  این خوراک رو با نان میل میکنند 
ولی از اونجای که احتیاج به نان هست ، این بود که من این خمیرهای فیلو رو آماده کردم و داخل اونها از مواد سیرابیج ریختم و کمی هم پنیر پیتزا ریختم 
و گذاشتم داخل فر با حرارت ١٧٠ درجه فقط تامدتی که فیلوها رنگ عوض کنند و پنیرها آب باشند 
البته چون برگ سیر کم داشتم نتونستم خوب کاسه های فیلو رو پر کنم ، شما مثل من خصاصت نکنید و بیشتر بریزید :))
بهتون پیشنهاد میکنم اگه به طعم سیر علاقه دارید حتما امتحان کنید ، چون بسیار لذیذ ه  
نوش جان ، گیلدا 







Montag, 6. Mai 2013

خورشت چغاله بادام


در پی ماجرای خرید چغاله بادام که با شکست مواجه شد :)) به این فکر افتادم که این عزیزان رو تبدیل به خورشت کنم 
چون از بچگی یاد گرفتم که مواد غذایی سالم رو تا اونجا که امکان داره دور نریزم  
این بود که اینور و اونور گشتم تا دستور این خورشت رو پیدا کنم ، از اونجای که قربونش برم کار کپی و دزدی تو نت داره غوغا میکنه اینه که هر جا رو میزدم با دستور یکجور و نوشتهای و داستانهای تکراری روبرو میشدم 
این بود که سعی کردم فقط از اونها کمی الهام بگیرم و این خورشت گرون قیمت رو تهیه کنم :))) 
میدونید چرا میگم گرون قیمت ؟؟
مدتی پیش تو فیسبوک یکی از خانومها خورشت خلال بادام تهیه کرده بود و میگفت خورشت از این گرونتر وجود نداره ، گفتم چرا ؟؟ گفت واسه اینکه توش کلی خلال بادام داره و بادام گرونه :))) البته شوخی میکرد 
اینه که من هم خواستم بگم که این چغاله ها که هنوز بادام نشده گرونتر از خورشت بادام هست :))))))))

مواد لازم :
تو نت همه جا از گوشت استفاده شده ولی من از گوشت مرغ استفاده کردم : به میزان لازم 
سبزی : چیزی که من استفاده کردم جعفری + گشنیز + نعناء هست که از نعناء ٢ قاشق  و باقی رو به اندازه نصف لیوان و خرد شده 
٢ حبه سیر 
پیاز ١ عدد 
چغاله بادام به میزان لازم 
نمک ، فلفل ، زردچوبه 
آب لیمو ، یا آب غوره یا  غوره به میزان دلخواه 
رب گوجه ١ قاشق 

طرز تهیه :
چغاله ها رو بعد از شستن به صورتی که میبینید خلال کنید و هسته داخل اون رو خالی کنید و جداگانه سرخ کنید 
پیازها رو خرد کرده و تفت داده و سبزی ها روهمراه سیر  اضافه کنید و تفت دهید چغاله ها رو نیز اضافه کرده 
مواد دیگر رو اضافه کرده ، بزارید خورشت با حرارت کم پخته و آماده شود

بر خلاف انتظار چغاله ها ظاهرشون در برابر حرارت به خوبی حفص شده بود و این خورشت طعم بسیار لذیذ ی داشت 
و به خاطر اینکه به زائقه ما کمی نزدیک شه بهتر دونستم که تغیراتی توش بدم 
پیشنهاد میکنم امتحان کنید 
نوش جان ، گیلدا 











Donnerstag, 2. Mai 2013

سوسیس با خمیر فیلو



ی مدت پیش باز خمیر فیلو خریدم که شیرینی درست کنم 
طبق معمول از این خمیر اضافه اومد ، از اونجای که هم که عادت به دور ریختن هیچ چیز ندارم ، این بود که گفتم این کار رو باهاش بکنم 
مقداری سوسیس داشتم که خمیرها رو بعد  از اینکه کره مالی  کردم دور سوسیس پیچیدم 
واسه هر سوسیس ٢ تا برگ کافی بود ، البته اگه برگ  خمیرتون بزرگ هست ، فکر کنم ١ برگ کافی باشه 
بعد با چاقو قطعه قطعه کنید ، کمی هم روی قسمتهای بریده کره بمالید 
سپس سوسیسها  رو درون سینی  فر گذاشته و به مدتی که طلایی شند داخل فر بزارید 
چیزی حدود  ١٥ تا ٢٠ دقیقه با حرارت ١٨٠ درجه کافی میتونه باشه 
این پیش غذا یا کنار غذا با سس تند بسیار لذیذه 
امتحان کنید :)
نوش جان ، گیلدا