Sonntag, 31. März 2013

کیک نامزدی ٣ طبقه





کیک جشن نامزدی یکی از دوستان ، که خیلی خیلی ساده تهیه شده 
ترکیبی از کیک اسفنجی ، باتر کریم ، خامه بود . داخل  کیک هم مخلوطی از آناناس ، موز ، و گردو بود 
این عروس خانوم نازنین میل داشت که با گل طبعیی کیکشون تزئین شه 
هر چند که به نظر من خیلی ساده و معمولی بود ، ولی خیلی خوششون اومد 
گیلدا 



چگونه کامنت بگذاریم



دوستانی که مایل به گذاشتن کامنت هستند باید در وحله اول یک حساب کاربری Account  در یکی از سایتهای که توسط بلاگر معرفی شده است، دارا باشند
و یا به صورت ناشناس Anonym وارد شوند ( 1 )





و بعد از نوشتن کامنت داخل کادر سفید میتوانید ، گزینه Veröffentlichen ( منتشر کردن ) را کلیک کنید  ( 2 ) 

کامنتهای شما بعد از تائید و مرور اینجانب آزاد میشه :)

Mittwoch, 27. März 2013

بیسکویتهای عید پاک - Ostern


بعد از جشن زیبای نوروز ما ، عید پاک مسیحیان یا همون عید قیام در راه هست
روزی که عیسی مسیح بعد از به صلیب کشیدن دوباره زنده شد و برخاست
و قبل از این روز ، جمعه نیک Karfreitag رو در پیش داریم که در این روز دوستان مسیحی مراسمی رو به یاد صلیب کشیدن عیسی مسیح در نقاط مختلف جهان اجرا میکنند

زمان کودکی خودم رو در نارمک  ( تهران ) سپری کردم  ، از بچگی با رسم و رسوم دوستان ارمنی آشنا بودم و همینجور با شیرینی های خوشمزه شون مثل گاتا که متاسفانه  بلد نسیتم درست کنم ، ولی میتونم خیلی خوب بخورم :))))
هنوز هم دوستان خوب مسیحی دارم که آشنا شدن با مراسم اونها برام لذت بخشه 
از اونجای که بیسکویتهای عید سال نو برای دوستان خیلی جالب توجه بود ، این بود که تصمیم گرفتم واسه عید پاکشون هم این بیسکویتها رو هدیه بدم 
اینها بیسکویتهای بدون تخم مرغ هست که قبلا هم دستورش رو براتون گذاشته بودم 
و خیلی خیلی مناسب کار با رویال ایسینگ هستند  ، چون شیرینی کمی داره و با پوشش رویال ایسینگ کمبود شیرینی ، جبران میشه 
البته باید ببخشید که نمیتونم مرحله به مرحله از کارها عکس بگیرم ، چون هنوز تسلط رو کارم ندارم و با وفقه میتونه خمیرم خشک شه 
نمیدونم کی میتونم این کار رو بخوبی یاد بگیرم ، ولی امیدوارم که تو تلاشهای پی در پی به اونی که میخواهم برسم 

* عید پاک یا Ostern رو به شما دوستان خوب مسیحی تبریک میگم 
گیلدا 


















Montag, 25. März 2013

میکادوی حلوا





دستور حلوا با تمام سادگیش ، دنیایی از تنوع هست 
من از بچگیم از حلوایی که تیره بود خوشم میومد ، و همینجور هیچوقت هم از حلوا هایی که خودم درست میکردم خوشم نمیومد 
که قبلا هم بهتون گفتم واسه چی !!! چون هر چی که خیلی ساده باشه بنده عاجزم از درست کردنش :)))
مدتی بود که دنبال ی دستور خوب واسه حلوا بودم تا اینکه مجبور شدم چند تا دستور رو مخلوط کنم تا بتونم ی حلوای خوب در بیارم :)
و از اونجایی که خیلی از دوستان حلوا رو روی نان میزاشتند و میل میکردند ، تصمیم گرفتم که اینبار اونو به صورت میکادو تهیه کنم 
خوب بریم سر اصل مطلب 

مواد لازم :
* این مقادیر با پیمانه ذکر شده که میتونید کنار همین صفحه معادل  اونو به گرم داشته باشید 
ارد معمولی  ٢ پیمانه 
شکر ٢ پیمانه 
آب ١ پیمانه 
گلاب ١/٢ پیمانه 
روغن مایع ١/٥ پیمانه 
پودر کاکائو تلخ ٢ قاشق غذاخوری 
زعفران دم کرده نصف لیوان 
پودر هل ١ قاشق چای خوری 

اگر مایل بودید به صورت میکادو کار کنید میتونید مقدری نان میکادو تهیه کنید 
مقداری شکلات آب کرده برای روی نانها 

طرز تهیه :
اول از همه شربت رو تهیه میکنید به این صورت که آب و شکر رو با هم مخلوط کنید و بد از اینکه چند جوش خورد زعفران و گلاب و هل رو اضافه کنید 
همینکه مقداری جوش بزنه کافیه ، شربت رو گرم نگاه دارید 
حالا ارد رو تفت بدید مرتب اینکار رو انجام بدید ، چون ارد زود میسوزه 
معمولا ارد بر اثر حرارت گلوله گلوله میشه ، که میتونید بد از تفت دادن ارد اون رو از الک رد کنید 
تو همین مرحله پودر کاکائو رو اضافه کنید 



دوباره ارد رو به تابه برگردونید و روغن رو بهش اضافه کنید 
کمی با روغن تفت بدید ، البته نه زیاد چون پودر کاکائو میسوزه ، با داشتن پودر کاکائو هم حلوای خوشرنگی خواهید داشت و هم عطر و طعم بسیار جالب توجهی 
حالا حرارت رو کم کنید و  شربت رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید ، حلوا کم کم خشک میشه 
وقتی خوب آب جذب شد از رو حرارت بردارید و حلوای بیچاره رو به در و دیوار قابلمه یا تابه بکوبید :)) جوری که روغنش در بیاد و کاملا یک دست شه 



اینجا دیگه حلوای شما آماده هست 
اگر مایل بودید میتونید لابلای چند نان میکادو بمالید وروی نانها مقداری شکلات آب شده بریزید و نانها رو با چاقوی تیز ببرید 
و اگه مایل بودید داخل ظرفی ریخته و با پسته ، پودر نارگیل ، بادام ، کنجد یا هر چیز دیگه تزیین کرده و نوش جان کنید 
گیلدا 
















Donnerstag, 21. März 2013

Schokosoufflee - سوفله شکلاتی


خیلی وقته که تو فکر تهیه سوفله هستم ولی همش این فکر تو سرم بود که اونجور که میخواهم نشه 
سوفله یک واژه فرانسوی هست که خود فرانسویها انواع اونو تهیه میکنند ، از جمله ، شیرین ، شور ، با سبزیجات با ماهی با پنیر و ... و .... 
البته این سوفله ای که من تهیه کردم دقیقا به اون شکل نیست ، چون معمولا سوفله باید کلی باد کنه ولی چون این مدل سوفله رو میخواستم توش شکلاتی باقی بمونه کمتر گذاشتم و همین موجب شد که زیاد باد نکنه 
به هر حال طرز تهیه این دستور رو از یکی از دوستان تهیه کردم که به زبان چک بود ، و با تلاش زیاد تونستیم که این دستور رو به فارسی تبدیل کنیم 
و ایشون از من خواستند که این دستور رو انجام بدم 

و اما روش کار و مواد لازم :
این میزان برای ٤ تا ٥ نفر کافی هست 
کره ١٤٥ گرم 
شکلات تخته ای تلخ ١٢٠ گرم 
تخم مرغ کامل ٢ عدد 
زرده تخم مرغ ٢ عدد 
قهوه دم کرده ١ استکان 
پودر شکر ٦٠ گرم 
ارد ٣ قاشق غذا خوری 

طرز تهیه :
اول شکلاتها رو به صورت بن ماری آب میکنید 
داخل  شکلاتها کره و شکر رو اضافه میکنیم 



همه تخم مرغ ها رو با هم میزنیم 
و شکلات آب شده را به تخم مرغها اضافه میکنیم 


حالا قهوه رو اضافه کنید و هم بزنید ، و در آخر ارد رو به صورت الک شده اضافه کنید 
ظرفهای مورد استفاده رو اول کمی چرب کنید و بد مقداری ارد بپاشید 



حالا ظرفها رو به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقیقه با حرارت ٢٠٠ درجه داخل فری که از قبل گرم شده قرار بدید 
روی سوفله ها خاکه قند بپاشید و گرم سرو کنید 
نوش جان ، گیلدا 









Dienstag, 19. März 2013

نوروز ٩٢



بهاران پیدا شد ، ز غوغای بلبل 
ز هر سو می آید ، صدای پای گل 
               * * * 
در این نوروز کیان 
دلت خرم به جهان 
لبت پر خنده باشد 
               * * * 
گل خوشبختی بچین 
الهی سال نوین 
به تو فرخنده باشد 

نوروز ٩٢ این کهن یادگار ،  از نیاکانمان ، به تو همراه همیشگی گرامی باد 
















Sonntag, 17. März 2013

نان نخودچی - شیرینی نخودچی



فکر کنم کسی نباشه که این شیرینی رو نشناسه و حتی دوست نداشته باشه 
حتما شما هم با گذاشتن ١ عدد از این شیرینی ها یاد دوران بچگی و همینجور عید نوروز میفتید  
یادمه مادرم از این شیرینی همیشه به مقداری تهیه میکرد که ما ٢ روزه تمامش کنیم ، یا به قول معروف فقط سر سفره باشه 
چون دقیقا ١ روز بعد از تحویل سال عازم مسافرت میشدیم و تا ١٠ روز بعد  از اون هم خانه نبودیم تا فیض این شیرینی ها رو ببریم :)))
چند سالی بود که شدیدا تو نخ این شیرینی بودم و پروژه های پخت من همیشه با شکست روبرو میشد و همیشه علت شکست رو به حساب نداشتن چرخ گوشت میزاشتم :))
ولی بعد از مدتها فهمیدم که نخیر ر ر ر مشکل روغنی بود که من تو تهیه این شیرینی ها بکار میبردم 
چه بسا اقوام و فامیل هم لطف میکردند و به خاطر اینکه میدونستند علاقه شدیدی به این شیرینی دارم ، واسم پست میکردند ، ولی از شما چه پنهون که فقط خاکه این شیرینی بعد از ١ هفته به دستم میرسید :)))
 تو دستور نان برنجی میتونید از روغنی که استفاده کردم ، مطلع بشید 

خوب حالا میریم سر دستور نان نخودچی ها ( شیرینی نخودچی ) 
دستورهای متفاوتی وجود داره ، چه در مقدار مواد و چه در طرز تهیه ، چیزی که تو بیشتر اونها شباهت داشت ، مقادیرش  بود 
این دستورات با تخم مرغ   ، بدون تخم مرغ ، با ارد سفید ، بدون ارد سفید ، و استراحت ، بدون استراحت و ....... بودند :))))) 
این دستور ترکیبی از کار پگاه جون ، لیلیان عزیز ، یوتوپ و گوگل ...... میباشد 

و اما مطلب اصلی ،طعم  و مزه این شیرینی :
باید بگم که اصلا فکرش رو نمیکردم که اینقدر خوب و ترد و خوشمزه بشه ، یعنی دقیقا همونی که تو شیرینی فروشیها دنبالش میگردی 
کلا ٢ تا از شیرینیهای که پختم منو بسیار هیجان زده کرد ، یکی رشته خوشکار بود ، و یکی همین شیرینی نخودچی :))
شاید واسه اینکه راحت نتونستم به دستشون بیارم 

مواد لازم :
آرد  نخودچی : ٥٠٠ گرم 
روغن مخصوص شیرینی پزی : ٢٥٠ گرم یا Butterschmalz که عکسش رو میتونید در این پست ببینید 
پودر قند : ٢٥٠ گرم 
پودر هل : ١ قاشق چای خوری 
مقداری زعفران دم کرده و پودر پسته برای تزئین 

طرز تهیه :
ابتداروغن  و پودر قند رو که از قبل ١ بار الک کردید با هم خوب مخلوط کنید و حدود ١٠ دقیقه میکس کنید 
هل  رو نیز اضافه کنید 
ارد نخودچی رو که ٢ بار الک کردید به روغن اضافه کنید و همراه با دست یا وسیله دیگه در حدی  که فقط مخلوط بشن هم بزنید 


 اگر چرخ گوشت داشتید از این مرحله به بعد فقط کافیه که ٢ بار چرخش کنید و بدون ورز دادن خمیر رو گلوله کنید ، داخل نایلون فریزر یا سلفون بزارید 
اگر نه که بهتره با دست مواد رو مخلوط کنید و از چنگ زدن اضافه هم خودداری کنید چون خمیرتون به روغن میوفته ، و یک راست باید بره سطل اشغال :))
اینجا چون هوا سرد بود من خمیر رو بیرون از یخچال ولی در محیطی خنک ١ شب تا صبح استراحت دادم 
 اما چون خمیر بعد از استراحت خیلی سفت میشه ، من اونو به صورت کمی کشیده داخل نایلون گذاشتم تا هنگام قالب زدن مجبور نشم که دوباره ورز بدم تا نرم شه 


به همون صورت که خمیر تو نایلون هست به وسیله وردنه بهش کم کم ضربه زدم و پهنش کردم
این کار رو هم با پوششی از سلفون انجام دادم ، یعنی زیر و روی خمیر سلفون گذاشتم 
نباید باریکش کنید ، همونجور که قبلا هم گفتم بهترین اندازه واسه من قطر قالبهام هست 
شیرینی ها رو قالب دلخواه بزنید و روی سینی بچینید ، روی آنها رو مقدار کمی زعفران دم کرده بزنید و با پودر پسته یا خود پسته تزیین کنید 


فرتون رو قبل از پخت گرم کنید و شیرینی ها رو با حرارت ١٧٠ درجه و به مدت زمان ١٥ تا ٢٠ دقیقه بزارید بپزه 
من از ١٥ دقیقه همش چشمم بهش بود که رنگش تعقیر نکنه :))
بد از پخت بزارید کاملا سرد شه و بعد از سینی  جدا کنید 
نوش جان ، گیلدا 













Samstag, 16. März 2013

کیک رنگین کمان - Regenbogentorte




خیلی دستورات هست که آدم تا تهیه نکنه مرتب  تو فکرش هست که سراغش بره 
این کیک رنگین کمان از همون کیکها بود که من خیلی وقت بود تصمیم داشتم تهیه کنم و حالا که درست کردم ، به خودم میگم :
این اولین و آخرین بار بود :))) 
البته کار سختی نبود ، بلکه فقط به وقت زیادی احتیاج داشت 
شاید هم واسه این بود که همزمان من چندین کار رو با هم انجام دادم ، از جمله پختنش ، استفاده از Buttercreme آلمانی بجای خامه و همینجور کار با Piping Gel واسه تزئین روش ، که همه اینها اولین تجربه من بود ، که یکی یکی توضیحشون رو خواهم داد 
اما ارزش اینو داشت که اونو واسه ١ بار و اون هم واسه تولد پسرم تهیه کنم ، و خدای شکر با موفقت انجام شد 
هر چند که اصلا موافق این نیستم که اولین کارها رو واسه روزهای مهم انجام داد  ، حالا شما نشنیده بگیرید :))
اما از مزه اش بگم ، چیز خارق العاده نبود ، ولی زیبائی چشم گیری داشت ، هر چند که پسرم ٣ روزه ترتیبش رو داد :))) 
اتفاقا  نصیب یکی از دوستانم هم شد که اون هم خوشش اومد ، به نظر خود من هم خوب بود ، ولی واسه همون ی بار 
البته واسه سفارش شاید قبول کنم :))))))

مواد لازم :
کره ٣٠٠ گرم 
شکر ٢٦٠ گرم 
تخم مرغ ٣ عدد کامل 
سفیده تخم مرغ ٣ عدد 
وانیل ٢ قاشق غذا خوری 
ارد ٦٥٠ گرم 
پکینگ پادر ٢ قاشق غذا خوری 
نمک ، نصف قاشق چای خوری 
Buttermilch یا شیر ٥٣٠ میل 
به تعداد رنگهای مورد نظر رنگ مجاز خوراکی ، من از بنفش ، قرمز ، ابی ، زرد ، سبز و  صورتی استفاده کردم 

طرز تهیه :
در ابتدا شکر و کره و وانیل رو با هم خوب میزنیم تا سفید شه 
تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید ، سفیده رو نیز اضافه  کنید ، احتیاج نیست که سفیدها رو جداگانه بزنید 
مواد خشک دیگه رو با هم مخلوط کنید و اونها رو الک  کنید 
حالا نصف نصف اول ارد رو اضافه کنید و بد شیر رو تا موادتون تمام شه 



حالا موادتون رو به تعداد رنگها داخل کاسه های مختلف بریزید ، بهتره که مثل من تنبلی نکنید و همه رو با ترازو ، وزن کنید تا کاملا مساوی  باشه 
رنگها رو با خمیر خوب مخلوط کنید 
قالب مورد نظرتون رو آماده کرده و به اندازه ته قالب کاغذ روغنی بریده ، اینکار رو به تعداد رنگهای کیکتون انجام بدید 
ته قالب ١ عدد کاغذ رو قرار بدید و یکی از رنگها رو بریزید داخل قالب ، کمی صاف کنید و داخل فری که از قبل گرم کردید با حرارت ١٩٠ درجه و به مدت ١٢ تا ١٥ دقیقه بزارید بپزه 
این کار رو با تمام رنگها یکی یکی انجام بدید ، انداختن کاغذ روغنی ته قالبتون واسه اینه که بد از آماده شدن کیک اونو با کاغذ راحت بردارید  و کیک بدی رو شروع به پختن کنید 



سعی کنید کاغذها رو از ته کیک تا زمان استفاده جدا نکنید ، چون اینجوری حمل و نقل راحتتر هست 
بد از آماده شدن بزارید خنک شه ، و لابلای کیک خامه یا Buttercreme بمالید ، و یکی یکی کیکها رو روی هم قرار بدید 
بهتره که لابلای این کیک از گردو یا موز یا هر چیز دیگه استفاده نکنید تا خودش رو بهتر نشون بده 
بد از خامه مالیدن لابلای کیک اطراف کیک رو با کارد اره ای ببرید تا یکدست شه و روی کیک رو هم با خامه یا Buttercreme آغشته کنید 



فکر نمیکنم که چیز دیگه ای واسه گفتن داشته باشم :))) 
موفق باشید ، گیلدا 







Mittwoch, 13. März 2013

سخنی با شما دوستان



مدتی پیش شب بوی عزیز از وبلاگ دلیس مطلبی رو واسه خوانندگان ارائه  داد که به نظرم خیلی جالب  اومد 
و تو کامنتی که براش  گذاشتم  ، عنوان کردم که خیلی خوبه که همه چنین نوشته ای رو واسه دوستان مخاطب و خوانندگان وبلاگشون مطرح کنند 

فکر میکنم به صورت کوتاه و مختصر از خودم و زندگیم واسه شما گفته باشم 
شاید در ادامه معرفی خودم فقط بتونم این چند مطلب رو اضافه کنم که :
از بچگی عاشق هنر به هر نوعش بودم ، و با دیدن خیلی چیزها ایده های مختلفی بلافاصله تو ذهنم نقش میبست 
هیچوقت به یاد ندارم که گوشواره ، النگو ، کیف ، گل سر و ..... خریده باشم ، یا با خرید ، ساده ترین چیزها مثل کفش و شلوار و غیره اونها رو به شیکترین ، شکلشون در میاوردم ... و همین کارهم موجب میشد که هر روز تو دفتر مدیر مدرسم حاضر ،  برای پاسخگوی  باشم :)))) 
و تنها چیزی رو که تا به امروز دنبال کردم  آشپزی بود ، که خیلی از تجربیات رو از مادرم و بقیه رو از دوستان دیگه تو فیسبوک آموختم 
همیشه از همصحبتی با مخاطبان خودم لذت میبرم ، و تنها چیزی که واقعا منو دلخور میکنه القابی هست که خیلیها منو خطاب میکنند  ، از قبیل  استاد ، سر آشپز ، شیف و ...... 

چیزی رو که اینجا در وحله  اول واجب میدونم عنوان کنم ، اینکه که از همه شما عزیزانی که منو همراهی میکنید تشکر کنم 
چرا که هدف من از زدن این وبلاگ ، این بود که دانسته های خودم رو مثل ی دفتر آشپزی به اینجا منتقل کنم ، ولی الان میبینم بیشتر ازاونی  که انتظارش رو داشتم  بوده 
میدونم که جز دوستانی که لطف میکنند و واسم کامنت میزارند ، خوانندگان خاموشی هم وبلاگ منو دنبال میکنند 
که همیشه دوست داشتم از شون تشکر کنم ، و الان بهترین زمان واسه اینکاره 

از شما مهربونها  و دوستان خوبم تقاضا دارم که اگر مشکلی در وبلاگم میبینید یا حتی از خودم برام بنویسید 
چرا فکر میکنم این وبلاگ فقط متعلق به من نیست بلکه شما هم سهمی ازش دارید چه بسا که تا به حال هم خیلی از دوستان منو راهنمای کردند ، و ازشون سپاسگزارم 

مطلب دیگه که واجب میدونم حتما بگم ، اینه که من تمام مطالب رو به وسیله گوگل اینجا منتقل میکنم و بیشتر اوقات تو نوشتهام به خاطر کمبود وقت یا مشکلات دیگه اشتباه تایپی زیاد میتونید پیدا کنید :)) پس منو واسه این اشتباهاتم عفو کنید لطفا 

و آخرین مطلبی که خیلی خیلی ضروری میدونم بگم در مورد کپی کردن از کارهای وبلاگ من یا دیگر دوستان هست 
خیلیها میپرسند که چرا نمیتونند کلیک راست کنند ؟ باید بگم که بخاطر کم لطفی خیلی از افراد سودجو مجبور شدم اینکار رو انجام بدم 
حتما اونهای که تو کار آشپزی و عکس گرفتن و مرتب کردن و آپلود کردن هستند دقیقا میتونند منو درک کنند که این کار چقدر زحمت داره 
و اینکه ی شخص میاد و با ١ کلیک راست همه رو کپی میکنه و با نام خودش ثبت میکنه ، واقعا ی فاجعه واسه من به حساب میاد 

ممنونم که وقت با ارزش خودتون رو گذاشتید و این چند خط رو مرور کردید ، لطفا اگه کامنت میزارید ، نام خودتون رو  هم بنویسید 
با سپاس ، گیلدا 






Montag, 11. März 2013

نان کشمشی




همونجور هم که قبلا گفته بودم من از کشمش زیاد تو خوراکهام  و شیرینیهام استفاده نمیکنم 
ولی بی نهایت از نون کشمشی خوشم میاد ، به خصوص اگه گرم باشه و با کره بخورم :))) 
خیلی وقت هم بود که دبنال ی دستور میگشتم تا به یکی از کتابهام  مراجعه کردم و این دستور رو مناسب دیدم 

مواد لازم :
ارد ٢٥٠ گرم 
ارد شماره ١٠٥٠ ، ٧٥ گرم ( البته اگر در دسترس نداشتید از همون ارد معمولی اضافه کنید )
خمیر مایه خشک ١ بسته 
نمک ١/٢ قاشق چای خوری 
آب یا شیر ولرم ٢٠٠ میل 
عسل  ٣ قاشق غذا خوری 
روغن آفتاب گردان یا روغن مایع ٣ قاشق غذا  خوری 
به میزان دلخواه کشمش ، من از کنجد تفت داده هم استفاده کردم ، میتونید از تکه های خرما هم استفاده کنید 

طرز تهیه :
آردها ، نمک ، خمیر ترش ، را داخل ظرفی بریزید 
روغن و عسل را به شیر ولرم مخلوط کنید و کم کم به ارد اضافه کرده و مرتب هم بزنید 
خمیر رو مثل خمیرهای دیگه حدود ١٠ دقیقه خوب ورز بدید ، جوری که دیگه یک دست شه و به دست نچسبه 
روی خمیر سلفون بکشید و در مکانی گرم به  خمیر ١ ساعت استراحت بدید تا حجمش زیاد شه 
دوباره خمیر رو پهن کنید و مواد خشک دلخواه خودتون رو روی خمیر بریزید و دوباره کمی ورز بدید 



حالا خمیرتون رو رول کنید و تو قالب دلخواتون بزارید ، دوباره ٣٠ دقیقه دیگه استراحت بدید تا حجمش  زیاد شه 
حالا روی خمیر رو مقداری کاره آب شده و کره نرم بمالید 


و نانتون رو به مدت ٣٠ تا ٣٥ دقیقه  و با حرارت ٢٠٠ درجه ، داخل فری که از قبل گرم کردید قرار بدید 
اجازه بدید که نان سرد شه و بد اونو برش بزنید 
نوش جان ، گیلدا