Sonntag, 30. Dezember 2012

مدالهای پنیری - Käsetaler




خیلی وقت بود که این دستور رو داشتم و همش به عنوان اینکه یک بیسکویت معمولی هست اصلا نمیخوندم که ببینم چی میگه :)) البته واسه این گول خورده بودم که این رسپت تو قسمت بیسکویتها و کیکها بود 
تا اینکه ی مدت پیش دوباره این دستور جلو چشمم اومد ، و به خودم گفتم که بیسکویت که نمیتونه با این ترکیب باشه !!!
این بود که گفتم بهتره امتحان کنم ، و دیدم م م م م ....وای ی ی ی چه چیزی رو مدتها از دست داده بودم :)) 
جالب اینکه بدونید اینها ی جور نان هستند نه بیسکویت ، و من هم همینها رو واسه اولین بر سر مهمونی شام آوردم ، و چه استقبال خوبی هم شد ازش 
نام این نانهای خوشمزه به آلمانی *مدالهای پنیری *هست 

مواد لازم :
آرد ۱۵۰ گرم 
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم 
کره ۱۵۰ گرم ، که به تکه های کوچیک تشکیل شده باشه 
زرده تخم مرغ ۱ عدد 
مقداری کنجد 

طرز تهیه :
آرد و پنیر رو با هم مخلوط کنید ، کره رو اضافه کنید و با انگشتان دستتون یا وسیله دیگه مخلوط رو هم بزنید 
زرده تخم مرغ را اضافه کنید ، و تا به اندازه ای که خمیر یک دستی داشته باشد ، خمیر رو ورز بدید و داخل ۱ کیسه نایلونی بزارید به مدت ۳۰ دقیقه جای سردی قرار بدید 


سپس خمیر رو پهن کنید و قالب بزنید ، این نانها موقع پخت کمی باد میکنه 
روی نانها کمی کنجد بپاشد و داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت ۲۰ دقیقه و با حرارت ۱۹۰ درجه قرار بدید 
من روی این نانها کمی میرزا قاسمی گذاشتم و به صورت اردور سر سفره آوردم
اونهای دیگه هم شامی هستند که قبلا دستورش رو براتون گذاشته بودم 




شما میتونید از تکه های پنیر و زیتون یا آنتی پاستیهای مختلف و ...... استفاده کنید 
نوش جان ، گیلدا 









Donnerstag, 27. Dezember 2012

ژله تخم مرغی


خیلی وقت پیشها براتون ژله میگو رو گذاشته بودم این هم همون ترکیب هست ولی با قالب دیگه و مواد دیگه 
اینجا از پوست تخم مرغ به جای قالب استفاده کردم واز سوسیس بجای میگو 
ی مقدار هم به هویجها شکل دادم 
طبق دستور قبلی واسه هر ۱ لیوان آب مرغ  ۲ عدد برگ ژلاتین استفاده میکنم 
داخل تخم مرغهای خالی مواد ژلاتین و سبزیجات و کالباس رو خالی کردم و داخل همون ظرف تخم مرغها داخل یخچال میزارم تا خودش رو بگیره 


تقریبا به ۱ روز وقت احتیاج داره تا خودش رو بگیره 
نوش جان ، گیلدا 















Dienstag, 25. Dezember 2012

مافین شکلاتی


قبلا مافین ساده رو گذاشته بودم و بعضی از دوستان دنبال مافین شکلاتی بودند، راستش این سومین مافینی هست که تهیه کردم و دیدم که بهترین رسپت بوده 
بهتون پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید ، چون با اون تکه های شکلات بسیار ر ر ر لذیذ بود :)

مواد لازم 
آرد ۴۰۰ گرم 
پودر کاکائو ۸۰ گرم 
شکر ۲۵۰ گرم 
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم 
کره ۱۷۰ گرم 
تخم مرغ ۲ عدد 
شیر ۳۷۰ میل ( البته اگه در دسترس داشتید میتونید از Buttermilch هم استفاده کنید ) 
وانیل ۱ قاشق چای خوری 
پیکینگ پادر ۲ قاشق چای خوری 
پکینگ سودا  Natron ) ۱ )  قاشق چای خوری 

طرز تهیه :
شکلات تخته ای رو با چاقو خرد میکنیم ، و مقداری از شکلات رو برای  روی مافینها کنار میزاریم 
کره ، شکر ، و تخم مرغها و وانیل رو با هم خوب میکس میکنیم تا کاملا پوک شه 
سپس شیر رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم 



آرد ، پکینگ پادر ، پیکینگ سودا ، و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم و به صورت الک کرده کم کم  به مخلوط قبلی اضافه میکنیم 
مواد رو در حد مخلوط شدن بهم بزنید ، نه بیشتر ..... تکه های شکلات رو هم اضافه کنید 
مخلوط مافین رو توی قالبها ریخته و مثل  هر مافین دیگه دقت کنید که جا برای پف کردن مافینها بزارید 
و روی اونها رو با تکه های شکلات که کنار گذاشتید بپوشانید 



این مقدار برای ۱۸ عدد مافین کافی میتونه باشه 
مافینها رو داخل فری که از گبل گرم کردید با حرارت ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدید 
نوش جان ، گیلدا 













Samstag, 22. Dezember 2012

شب یلدای ۹۱ - 2012





امسال مثل هر سال شب یلدا نداشتیم ، نمیدونم چرا ؟؟ شاید چون گفته بودند که تاریخ ۲۱ دسامبر آخرین روز امر کره زمین هست :)))))))
این بیسکویتهای رو هم قبلا تهیه کرده بودم واسه شب یلدا ، ولی به نظر من اصلا جالب نشود ، آخه همونجور که گفتم واسه رویال ایسینگ تجربه زیاد میخواهد که من هم در حال حاضر ندارم :)))
امیدوارم که بادها بتونم جبران کنم 
خود  بیسکویتها رو این بر از روی دستور یکی از وبلاگهای ایرانی که خیلی تعریف میکرد واسه این کار خوبه تهیه کردم ، ولی از اونجای که توش پکینگ پادر داره بنظر من بزرگترین اشتباه واسه بیسکویتهای رویال ایسینگ هست 
چون حجم میگیره و بد از اینکه از فر در میارید دوباره پوفش میخوابه و اون سطح یکدستی رو که واسه کار با رویال ایسینگ میخواهید بهتون نمیده 
بنظر من همون بهتره که از بسیکویتهای قبلی که دستورش رو داده بودم استفاده کنید 
تا شب یلدای دیگه خدا حافظ و نگهدارتون :) 
گیلدا 








Freitag, 21. Dezember 2012

تارت شکلاتی




این یکی از خوشمزه ترین تارتهایی  بود که تا به حال خوردم ، خوب کی از شکلات بدش میاد ؟؟ :))) 
بهتون پیشنهاد میکنم که حتما امتحان کنید ، و قول میدم که مشتریش بشید 
مقادیری رو که میگم واسه ۱ تارت بزرگ یا ۲ عدد تارت کوچیک هست ، و بخاطر همین من نصف کردم 
درضمن بگم که این خمیر از اونجایی که خیلی نرم و لطیف بود میتونه واسه هر نوع تارتی استفاده شه 

مواد لازم برای خمیر تارت 
آرد ۲۵۰ گرم 
کره ۱۲۵ گرم 
پودر شکر ۱۲۵ گرم 
تخم مرغ  ۱ عدد 

مواد لازم برای شکلات تارت :
شکلات رنده شده ۳۰۰ گرم ( من از نوع تلخش استفاده کردم ) 
خامه ۳۰۰ میل 
شکر ۳ قاشق غذا خوری 
تخم مرغ ۲ عدد 

طرز تهیه :
تخم مرغ , کره را زده تا سفید شود و پودر شکر رو اضافه  کنید و سپس آرد الک شده را اضافه کنید ، خمیر بسیار نرمی خواهید داشت  که بهتره اونو داخل نایلون به مدت ۱ ساعت  داخل یخچال استراحت بدید 
خمیر رو باز کنید ( دقت کنید که نازک نباشه ) و با کمک وردنه روی ظرف مورد نظرتون منتقل کنید و وقتی خوب جا به جا کردید ، دوباره با وردنه روی ظرف رو بکشید تا اضافه خمیر راحت بریده شه 
و کمک چنگال سوراخهایی روی خمیر ایجاد  کنید ، و دوباره ۳۰ دقیقه داخل یخچال بزارید 


بعد از استراحت در یخچال روی  تارتها کاغذ آلمینویم قرار  داده و به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه بزارید تا کمی پخته شه 
برای قسمت شکلاتی اون هم شکر و خامه رو بزارید تا با هم بپزه و بعد شکلات خرد شده را اضافه کنید و بزارید کمی بپزه 
بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها رو داخلش بزنید و خوب هم بزنید ، اگه مایل بودید میتونید از وانیل هم در این قسمت  استفاده کنید 



مواد رو روی نان تارتها ریخته و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه و با حرارت ۱۲۰ درجه بزارید که بپزه 
بعد از خنک شدن میتونید لذتش رو ببرید 
نوش جان ، گیلدا 






Sonntag, 16. Dezember 2012

خورشت قیمه



همونجور هم که قبلا گفتم قیمه به صورتهای مختلف تهیه میشه و قبلا هم براتون قیمه ای که تو لاهیجان معمولا مرسوم هست رو گذاشته  بودم ، و این هم قیمه با گوشت  تیکه هست که البته من خیلی از تیکه هم کوچکتر کردم :)) 

واسه تهیه : اول ۱ پیاز بزرگ رو خلال کردم و تفت دادم ، قبل از اینکه زرد چوبه بزنم ، گوشت رو هم اضافه کردم و همراه با پیاز خوب تفت دادم
* اصولا در این روش گوشت تیکه ای هست ولی من کمی کوچکتر خرد کردم 
در آخر ادویه ها ، لپه ، رب گوجه رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت دادن آب رو به اندازه ای که روی مواد رو بپوشونه اضافه کردم 
در طی پخت اگه لازم بود میتونید دوباره آب اضافه کنید  
من لیمو امانی رو از پوستش جدا میکنم ، چون هم ترشی بیشتری میده و هم تلخ نمیشه ، و هم خورده میشه :))




لیمو امانی هم اضافه میکنم و در آخر که شعله رو خاموش کردم مقداری زعفران دم کرده اضافه میکنم 
و هنگام سرو هم میتونید از مقداری سیبزمینی  سرخ  شده استفاده کنید 
نوش جان ، گیلدا 






یک تجویز واسه سرما خوردگی



یک مدت پیش که چند تا از دوستان تو این فصل سرما خورده بودند ، من این رسپت رو براشون تجوز کردم ،  واسه ما که به خوبی جواب میده 
امیدوارم که کسی احتیاج بهش نداشته باش ا، ولی به عنوان یک بمب ویتامینC  هم خوردنش بد نیست :)))
از اونجایی که دزدیها زیاد شده ، و کارهایی که ما ساعتها وقت براشون میزاریم با کمال .... تو سایتهای دیگه با نام خودشون ثبت میکنند 
این بود که گفتم به این دوستان دزدمون ی کمکی بکنم و این یکی پست رو بدون اینکه اسم خودم رو روش بزارم براشون بفرستم :)
این ۲ حسن داره 
اول اینکه از همین الان این عکس رو با مطالبش همه میتونند همه جا به صورت کپی ببینند :)))
دوم اینکه با دیدن این مورد حداقل سلامتی خودشون رو خواهند داشت تا به دزدیهای دیگه ادامه بدند
میبینید من چه خوبم :)))))))))) هر جا این عکس رو دیدید یاد حرفهای گیلدا بیفتید

و اما موردی رو که میبینید از یک خانوم مهربان آلمانی ۹۵ ساله یاد گرفتم که واسه من واقعا جالب بود و عملکرد خوبی هم داشت ، که فکر میکنم با رسیدن فصل سرما واسه شما دوستان هم جالب توجه باشه
این خانوم محترم ، این معجون رو با نام ۴ مرکب به من معرفی کرد , و میگفت زمان جانگ جهانی این تنها درمان ما واسه جلوگیری و حتی خود سرما خوردگی بود
به این صورت که زمانی که سرما خوردید از هر دونه از مرکبات نام برده فقط ۱ عدد رو آبش رو بگیرید نه بیشتر و نه کمتر
۱ عدد لیمو ترش ، ۱ عدد گرپ فرود ، ۱ عدد پرتقال ، ۱ عدد نارنگی 


جالب اینکه این ترکیب مزه فوق الاده عجیبی هم داره ، ولی تاثیرش واسه سرما خوردگی بسیار بالاست
امتحان کنید
نوش جان ، گیلدا 

Samstag, 15. Dezember 2012

Royal Icing - طرز تهیه خمیر رویال ایسینگ و بیسکویتهای سال نوی میلادی ٢٠١٣







باید خدمدتون عرض کنم که رویال ایسینگ یک دنیای بزرگ و جالب واسه کار روی انواع بیسکویتها و کیکها و شیرینی ها میتونه باشه
با خوندن این مطالب دلسرد از تهیه اون نشید ، بلکه مثل من سعی کنید دوباره و دوباره این کار رو انجام بدید تا به نتیجه مطلوب برسید ، که نتیجه ای بسیار شیرینه :)
* کار با رویال ایسینگ به وقت احتیاج داره ، و اینجور نیست که بگید : خوب امروز خودش رو آماده میکنم و فردا روی بیسکویت استفاده میکنم
چون این خمیر بخاطر مجاورت  با هوای آزاد سریع خشک میشه ، پس باید تکرار مکررات کار رو انجام بدید تا بتونید روش کار رو تو دستتون داشته باشید
* خمیر رویال ایسینگ رو یا با سفیده تخم مرغ تهیه میکنند ، یا با پودر مرنگ
که در روش تهیه با تخم مرغ شما وقت زیادی واسه مانور دادن ندارید ، یعنی کاملا بر عکس تهیه با پودر مرنگ که حتی میتونید تا ۱ روز داخل یخچال نگهداری کرده و دوباره بعد  از کمی زدن خمیر ، همون لطافت اولیه رو خواهید داشت
من هم از سفیده تخم مرغ استفاده کردم و با همون دستور هم در خدمت شما دوستان هستم
* نکته مهم دیگه اینه که واسه کار کردن با این کرم بهتره که اول از همه مواد مورد نظرتون رو آماده کنید و بعد از اینکه همه کارها رو انجام دادید ، شروع به تهیه خمیر کنید 

* واسه شروع کار مثل عکس باید اول دور تا دور اون قسمتی که میخواهید کار کنید یک دیواره به وجود بیارید و بعد داخلش رو پر  کنید 


* من از ماسوره استفاده نکردم ، ولی اگه شما اینکار رو انجام میدید ، باید از ریزترین ماسوره استفاده کنید که شماره ۱ هست ، کار من با کاغذ روغنی بود که به صورت قیف در آوردم بودم . میتونید از نایلون فریزر هم استفاده کنید 
* بخاطر خشک نشدن خمیر بهترین کار اینه که بعد از تهیه ، روی آنرو با مقداری سلیفون بپوشونید ، و بقول معروف واسه محکم کاری ، یک پارچه تر هم روی ظرف بکشید


خوب حالا میریم سر تهیه خود خمیر ، موادی که احتیاج دارید عبارتند از :
۱ عدد سفیده تخم مرغ
آب لیمو تازه ۱ قاشق چای خوری
وانیل یا هر اسانسی که مایل هستید ۱ قاشق چای خوری
پودر شکر ۱۸۰ تا ۲۲۰ گرم
اینکه میگم تا ۲۲۰ گرم ، واسه اینه که سفیده شما امکان داره از لحاظ وزنی کمتر یا زیادتر باشه و اگه خمیر رو شلتر بخواهید باید از پودر قند کمری استفاده کنید , البته دقت کنید که خیلی رقیق هم کارتون رو خراب میکنه

پودر قند و یک بار به خوبی الک کنید
کمی سفیده رو میزنید تا کف کنه ، و اسانس و آبلیمو رو اضافه کنید 


با یک دست به هم زدن ادامه بدید و با دست دیگه کم کم شکر رو اضافه کنید ، آنقدر این کار رو انجام بدید که خمیر حالت کشدار پیدا کنه و تقریبا جای پره های همزنتون روش بمونه
اگه خمیر خیلی شل باشه ، فرمی که مایل هستید داشته باشید , به خوبی انجام نمیشه 

 و اگه خیلی سفت باشه برای کارهای که مایل هستید پر کنید جالب نمیشه
این همون مرحله ای هست که کمی دقت میخواهد ، که بنده هم تو همین مرحله ۱ بار خراب کردم :)
از اینجا به بعد دیگه باید سرعت عمل داشته باشید
اگه برای کارتون از نایلون فریزر استفاده میکنید ، همین امر موجب میشه که فرصت بیشتری تو کارهاتون داشته باشد چون انتهای اون بسته هست و هوای کمتری میکشه 

این هم لینکی که میتونید ببینید چجوری کاغذ روغنی رو بپیچید
http://bit.ly/Xj9PGq
این مقداری که گفتم ، واسه کارهای اول به ا ندازه هست و اگه مثل من بیتجربه هستید ، بهتره با همین مقدار کم شروع کنید 
و دیگه اینکه بهتره بار اول رو فقط از رنگ سفید خود خمیر استفاده کنید ؛ یعنی بدون اینکه اونها رو رنگی کنید , چون زمان بیشتری واسه مانور دارید
موفق باشید ، و بدونید کار فوق الاده لذت بخشی هست :)


در ضمن ی چیز دیگه که یادم رفته بود بگم اینه که اینها کادوی امسال من به دوستانم خواهد بود ، البته میدونم که زیاد جالب نشده
ولی از اونجایی که کار دست همیشه ارزش داره ، امیدوارم که خوششون بیاد :)

گیلدا 







Freitag, 14. Dezember 2012

بیسکویت کله سیاه پوست و پینه دوز



این یک سری از کارهای رویال ایسینگ هست که رو همون کوکی بدون تخم مرغ کار کردم 
چند روز پیش رسپتش رو براتون گذاشته بودم 
تو پست بعدی طرز تهیه رویال ایسینگ رو براتون خواهم گفت و همینطور که چجوری بتونید از این خمیر استفده کنید 
گیلدا 















مربای به



پارسال که خواستم مربا به درست کنم ، تبدیل به مارمالاد شد :))))
آخه به رو از فروشگاه ترکها خریدم , آنقدر تمیز و یک دست و بزرگ بود ، که آدم دوست داشت بخره 
من مربا به رو خیلی دوست دارم ، و اصولا مربا رو به مارمالاد ترجیح میدم ، و بیشتر دوست دارم با چای بخورم :)
بعدها بعد از پخت اون به ها  متوجه شدم اونهایی که  فروشگاه ترکها میاره ، بیخود نیست که اونجور به آدم چشمک میزد تا بخریش :)) و اصلا بدرد مربا درست کردن نمیخوره 
تا اینکه چند هفته پیش تو بازار روز آلمانیها به تازه ، مثل مال خودمون ، پر از پرز و کج و لوج پیدا کردم 
همچین حمله ور شدم واسه خریدنش که بیچاره فروشنده گفت : اینها واسه خوردن خیلی سفته ها ا ا ا ا ا :)))) گفتم میدونم میدونم ، و باز همینجوری بر میداشتم 
خلاصه اینکه  اصلا یادم رفت از شکلهای کوچولو ، مچولوشون هم عکس بگیرم ، ولی از خود مربا عکس گرفتم ، هر چند که دیگه اثری ازش  تو خونمون نیست :)))
و اما طرز پختش :
من به ها رو بعد از تمیز کردن و شستن به صورت سیب و همراه با پوست خلال کردم 
و واسه پختش از ظرف مسی استفاده کردم ( معمولا مربای  به تنها مربایی  هست که تاکید میشه درون ظرف مسی پخته شه )
به ازای وزن به ، شکر استفاده کردم ... که در ابتدا گذاشتم با مقداری آب که روی به ها رو بپوشانه با همدیگه بجوشند 
چند دانه هل هم اضافه کردم و حرارت رو تقریبا کم کردم تا به کم کم پخته شه و رنگ مورد نظر رو بگیره 



من بر عکس همه مربا ها که بهشون مقداری شکر مخصوص مربا اضافه میکنم ، به این یکی اضافه نکردم ، چون زمان پختش کمی طول میکشه و شربت خوبی به دست میاد 
در آخر نصف ۱ عدد آبلیمو رو هم بهش اضافه کردم و گذاشتم چند جوش دیگه بخوره 
میتونید از پوست لیمو ترش هم واسه طعمش استفده کنید 
واسه اینکه بدونید شربت مربا خوب قوام اومده میتونید مقداری تو قاشق بریزید و بزارید سرد شه ، و بعد از سرد شدن اگه خیلی سفت شد باید کمی آب اضافه کنید در غیر این صورت خاموش کنید 
۱ شب تا صبح گذاشتم تو همون ظرف بمونه و فردا تو شیشها خالی کردم و شیشه رو بعد از سفت کردن دربشون  واسه اینکه مطمئن باشم کپک نمیزنه واسه چند ساعتی وارانه کردم 
نوش جان ، گیلدا




این عکسهای جدید روشی کمی متفاوتر از بالا پخت شده 
البته از بابت مقادیر و مواد یکی هست , فقط چون مقدار زیاد بود و ظرف مسی من کوچیک بود , تصمیم گرفتم که تو ظرف معمولی بپزم , و همینجور که میبینید کاملا رنگش خوب و قرمز شده 
و مورد دوم اینکه یک شب تا صبح  نذاشتم  که تو ظرفش  بمونه و بعد تو شیشه بریزم .... بلکه بعد از پخت بلافاصله مثل مرباهای دیگه بخاطر بهتر وکوم شدن شیشها , مستقیم وارد شیشه های مورد نظر کردم و سرشون رو بستم 
که باز هم نتیجه خوب بود و مشکلی به وجود نیومد :)
پس نگران ظرف و موارد دیگه نباشید ^_^







Donnerstag, 13. Dezember 2012

خورشت کشک بادمجان - مازندران


باز یک خورشت محلی دیگه که از یک مجله آشپزی پیدا کردم 
راستش از اونجای که به بادمجان علاقه خواصی دارم ، سریعا تصمیم به تهیه این خورشت گرفتم 
و از این متعجبم که چرا دوستان مازندرانی ما این خورشت رو به ما معرفی نکردند ، البته خیلی از خوراکها و غذاهای محلی به فراموشی سپرده شده و این میتونه یکی از دلایلش باشه 
نام این خورشت محلی " خورشت کشک بادمجان " هست به هر حال ما که امتحان کردیم و بسیار خوشنود هم ش
دیم :))

مواد لازم :
گوشت کوسفندی ، به میزان لازم
کشک حدود نصف استکان
بادمجان ، ۲ عدد که سرخ شده باشه
سبزی شامل ، گشنیز ، نعناء ، و در صورت دسترس ، مقداری چوچاق ( یک نوع سبزی محلی ) نیم کیلو
گوجه فرنگی ۳ عدد
سیر ، هر چی بیشتر بهتر :)
نمک ، فلفل ، زردچوبه

طرز تهیه :
سبزی خرد شده را سرخ کنید و در آخر سیر  رو هم بش اضافه کنید و سرخ کنید ، سبزی سرخ شده را کنار بزارید
گوشت را داخل روغن تفت بدید و بعد گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کرده و با گوشت تفت بدید 






سپس سبزیهای سرخ شده را اضافه کنید و با مقداری آب بزارید تا گوشتها نیم پز شه ، و کشک رو بهش اضافه کنید 






و در آخر بادمجانهای سرخ شده را اضافه کرده و بزارید چند جوش با خورشت بزنه
نوش جان ، گیلدا












خوراک جیگر با سیب - آلمانی


من اصولا از خوراکهای شیرین خوشم نمیاد ، یعنی اگه گفته باشم که تا بحال شیرین پلو یا آلبالو پلو یا رشته پلو..... نخوردم ، دروغ نبوده :)
خوب البته این بر میگرده به اون ذائقه ای که از بچگی باهاش رشد کردیم ، ولی اینو هم میدونم که بخوبی میشه تغییرش داد
و واسه ثابت کردن حرفام این خوراک ساده و معمولی رو بهتون معرفی میکنم :) خوراک جیگر با سیب
آلمانیها به خوراکهای شیرین خیلی علاقه دارند ، و اکثر غذا هاشون به شیرینی میزنه
این خوراک جیگر رو تو رستورانهای سمت ما زیاد میشه دید



ترکیب این غذا بسیار ساده ست ، ابتدا جیگر رو ( من از جیگر گاو استفاده کردم ) به اندازه دلخواه ببرید و همراه پیاز خلال شده تفت بدید ، در آخر سیب رو که به صورت خلالی بریدید اضافه کنید
نمک و ادویه دلخواه خودتون رو اضافه کنید ، تو این خوراک در طی ۳ مرحله شراب قرمز و هر بار به مقدار ۱ استکان کوچیک اضافه کنید 



ناراحت الکل شراب نباشد ، چون الکل در اثر حرارت تبخیر میشه و چیزی نمیمونه :) تنها مزه بسیار جالب اونو حس میکنید
بعد از چند جوش و کم شدن آب خوراک اونو میل کنید
اگر شراب در دسترس نداشتید ، همین کار رو با آب انجام بدید ، و فقط ۱ بار اضافه کردن آب کافی هست ، همینجور میتونید واسه رنگش مقداری رب گوجه بزنید
دقت کنید که بعد از اضافه کردن سیبها نباید زیاد هم بزنید ، چون سیبها له میشه
نوش جان ، گیلدا

کوکی شکلاتی بدون تخم مرغ - مناسب خمیر رویال آیسینگ



این هم یک کوکی خوشمزه و لطیف واسه کار با خمیر رویال ایسینگ Royal Icing که بسیار کار هیجان آوری هست و همینجور واسه اونهای که کار با دست رو دوست دارند ، بسیار جالب توجه
این بیسکویت رو در ۲ مدل کاکائوی و ساده میتونید تهیه کنید ، و به نظر من خیلی جالب بود که تخم مرغ تو دستورش نداشت
این پست رو به خاطر داشته باشد تا در پست بعدی ایده های جالبی که میتونید با رویال ایسینگ کار کنید بهتون نشون بدم
حتی میتونید این بیسکویتهای خوشمزه رو به عنوان هدیه سال نو به دوستانتون تقدیم کنید


و اما مواد لازم :
ارد ۲۸۰ گرم 
نشاسته ذرت ۴۵ گرم 
پودر قند ۴۵ گرم 
کره که در دمای اتاق مانده باشد ۲۲۵ گرم 
وانیل ۱ قاشق چای خوری 
اگر مایل بودید که به صورت کاکائوی تهیه کنید حدود ۵۰ گرم از ارد کم کنید و بهش پودر کاکرو اضافه کنید 
من از پودر کاکائو تلخ استفاده کردم ، چون با رویال ایسینگ که خیلی شیرین هست ترکیب خوبی میشه 
ولی اگه دوست ندارد که بیسکویت تلخ باشه از پودر کاکائو شیرین استفاده کنید 


طرز تهیه :
تمام مواد خشک رو با هم مخلوط کنید و هم بزنید و از الک رد کنید
کره رو خوب با هم زن بزنید تا کاملا پوک شده و رنگ اون روشن شه
کم کم مواد خشک رو اضافه کند ، در حدی که موادتون مخلوط شه کافی هست و بیشتر ورز ندید
در آخر شما یک خمیر بسیار لطیف و نرم دارید


این خمیر نرم رو مثل هر خمیر نرم دیگه باید به این صورت پهن کنید
ابتدا یک کاغذ روغنی پهن کنید ، خمیر رو روش قرار بدید و دوباره یک کاغذ روغنی دیگه روش بزارید و با وردنه پهن کنید
دقت کنید که زیاد باریک نباشه ، و بعد از روی کاغذ روغن یبارداشته و درون سینی فر قاره بدید
البته داخل سینی هم احتیاج به یک برگ کاغذ روغنی هست :)



کوکی ها روبا سینی به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال بزارید
و سپس داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ درجه قرار بدید
کوکی شما هزار شده واسه کارهای بعدی ، البته به همین صورت هم بسیار پوک و لطیف و سبک هست
اگر مایل بودید که با کمر رویال ایسینگ روش کار کنید باید ۱ روز جلوتر این کوکیها رو تهیه کنید
نوش جان ، گیلدا