Donnerstag, 30. August 2012

ناسازگاری مواد خوراکی با یکدیگر


ناسازگاری مواد خوراکی با یکدیگر 

از قدیم شنیده ایم که خوردن  بعضی از مواد غذایی با یکدیگر ، موجب ناراحتیهای جبران ناپذیری خواهد شد 
بیشتر این موارد را از بزرگان خانواده شنیده و ناخودآگاه به آنها عمل کرده ایم 
در اینجا خوردن  بعضی از مواد غذایی را که با یکدیگر همسان نبوده و موجب مشکلات و بروز اسپاسمهای شدید روده و یا شدیدتر از ان شده را به شما عزیزان معرفی میکنم  

۱ - کله پاچه + انگور 
۲ - خربزه + عسل
۳ - پنیر + بادام 
۴ - لبنیات + انواع آلو
۵ - شیر + شراب خرما 
۶ - حلیم + انار 
۷ - سرکه + ماش و برنج 
۸ - ماهی تازه + شیر و تخم مرغ 

همزان مصرف کردن شیر با مواد غذایی زیر نیز توصیه نمیشود  ( حد اقل ۴۵ دقیقه فاصله ) 
۱- تخم مرغ 
۲ - میوهای تازه از درخت چیده شده 
۳ - ترب 
۴ - حبوبات 
۵ - گوشت
۶ - سبزیجات خام 
۷ - ترشیجات 
۸ - مواد شور ( شورجات ) 
۹ - پیاز 
۱۰ - ماهی  

کیک یزدی



این کیک یزدیهای لذیذ  رو با دستور عارفه جون تهیه کردم 
و از اونجایی که خیلی شبیه به کیک یزدیهای قنادیها بود ، بهتون پیشنهاد میکنم که حتما امتحان کنید 

مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عدد 
شکر  ۲۵۰ گرم 
هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چای خوری 
روغن مایع ۳/۴ پیمانه 
ماست ۱ پیمانه 
ارد ۳۷۵ گرم 
پیکینگ پادر ۱/۴ قاشق چای خوری 
کنجد ، به میزان دلخواه 
بکینیگ سودا ( آلمانی : Natron ) به میزان ۱/۲ قاشق چای خوری 




طرز تهیه :
تخم مرغها ، شکر و هل را درون ظرفی به مدت ۱۰ دقیقه خوب میزنید تا به صورت کرم شود



روغن مایع و ماست را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید 


با استفاده  از الک ، مواد خشک را اضافه کنید و در حدی که فقط موادتان مخلوط شود هم بزنید 
مواد را داخل کاغذهای مافین که درون ظرف مخصوص مافین قرار داده اید بریزید ، دقت کنید که کمی بیشتر از نصف مافینها رو پر کنید ، چون مافینها هنگام پخت باد میکنند و احتیاج به جای بیشتری دارند 
سپس با کمک چاقو روی مافینها را به صورت + بکشید ، بهتره که چاقو را اول داخل روغن زده و بعد این کار رو انجام بدید 
مافینها رو به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم کرده اید و با حرارت ۲۰۰ درجه قرار دهید 
نوش جان ، گیلدا 
  










Montag, 27. August 2012

ناگت مرغ با سبزیجات



خیلی وقت بود که میخواستم دستور ناگت رو بذارم ، چون میدیدم  خیلی ها دنبالش هستند 
این بود که بالاخره از اینجا و اونجا و تجربیات خودم قاطی کردم ، و اینو به دست آوردم :)

ناگت مرغ با سبزیجات 
مواد لازم :
سینه مرغ ۱  عدد کامل 
پیاز ۱ بوته ، کوچک 
سیر ۱  حبه 
۲ قاشق سر خالی پودر سوخاری 
نمک و فلفل 
ادویه تندوری ، در صورت تمایل 
پنیر پیتزا یا هر پنیر کش دار ۸۰ گرم 

۱ عدد تخم مرغ ، مقداری پودر سوخاری ، مقداری ارد سفید برای سوخاری کردن ناگتها 





طرز تهیه :
مواد ذکر شده بالا رو داخل دستگاه خرد کن قرار میدید و خوب میکس  میکنید ، میتونید این کار رو با چرخ گوشت هم انجام بدید 
در مورد ادویه تندوری هم باید بگم که  من ازش خیلی استفاده میکنم ، و شده یکی از ادویه های ثابت خانه ما :)
و از اونجایی که رنگ قرمز زیبایی هم داره ، واسه خیلی  از کارهام مناسب میدونم . خودم این ادویه رو به صورت آماده میخرم والی اگه مایل بودید میتونید داخل این پست ببینید که از چه ادویه هایی ترکیب شده 
روی سطح کارتون یک ورق آلمینیوم قرار بدید و کمی با دست سطح اونو خیس کنید و مواد حاضر  شده رو روی ورق آلمینیوم قرار  بدید و خوب صافش کنید 
دقت کنید که نازک نباشه ، چون موقع سرخ شدن خشک میشه 






در مرحله بعد باید موادتون رو قالب بزنید و مثل سوخاری مرغ سرخشون کنید 


سبزیجات دلخواه رو هم پخته و کمی در کره تفت بدید و همراه با ناگتها نوش جان کنید 
اگر مایل بودید که سبزیجادتون رنگ سبز خودشون رو حفظ کنند ، بعد از چند دقیقه پخته شدن بلافاصله داخل آب سرد همراه با یخ  قرار بدید


نوش جان ، گیلدا