Freitag, 23. März 2012

میوه های شگفت انگیر


این میوه های شگفت انگیر رو مدتی پیش یکی از دوستانم از جزائر پرتقال برام آورد
راستش جز ماراکویا ، بقیه رو نمیشناسم :)) شما میشناسید ؟؟
اون سبزه دست چپی که شبیه به بلال هست ، خیلی خوشمزه بود ، طعمی بین آناناس و موز داشت
خوردنش هم جالب بود ، باید میزاشتی تا اون سبزهای سرش که مثل ذرت  میمونه بپره بیرون تا بتونی گوشت زیرش رو بخوری :))
گیلدا 

اسنک حلزونی




این هم یک اسنک خوشمزه و ساده ، با نام اسنک حلزونی
هم راحت بود و هم خیلی خیلی خوشمزه .... واسه اون مواقع که مهمان سر زده دارید ی ایده بسیار خوبی هم میونه باشه

این اسنک با خمیر ۱۰۰۰ لا تهیه میشه ، من وسطش از گوشت دودی استفاده کردم
شما میتونید همه چیز دیگه که به همون ضخامت باشه استفاده کنید
خمیر رو پهن کردم و گوشتهای دودی رو روش چیدم 


مقداری سیر رو داخل روغن زیتون له کردم و روی گوشتهای دودی و خمیر میمالیم 



خمیر رو همراه با گوشتها با دقت رول میکنیم و با کمک یک چاقوی تیز میبریم 




و در آخر روی خمیر بریده شده را مقداری زرده تخم مرغ مالیده و تا مدتی که طلایی شوند درون فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار میدهم
به همین آسونی :))
نوش جان ، گیلدا 















Montag, 19. März 2012

کیک باقلوا



باز هم کیک :)) این روزها خودمو خفه کردم با کیک
خب خوشمزه هست ، چه کنم ؟؟ :))
این کیک باقلواست که براتون میزارم ، خیلی خوشمزه شده بود . به خصوص  با اون شربتی که بار آخربا شیرینی یونانی ،  دستورش رو براتون گذاشته بودم
و اما خود کیک ...

مواد لازم :
آرد ۲۱۵ گرم
پودر بادام ۲۱۵ گرم
پیکینگ پادر۲ قاشق چای خوری
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
شیر ۲۰۰ میل
مقداری رنده پوست لیمو
کره ۵۰ گرم
نمک ، مقداری
برای روی کیک ، میتونید مخلوطی از گردو و دارچین و هل که آسیاب شده استفاده کنید یا پسته

طرز تهیه :
اول از همه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید
سپس سفیده رو بزنید تا کاملا سفت شه و زردها رو با کره و شکر و پوست لیمو میزنیم تا یک دست و پوک شه
سپس شیر رو به مواد خودتون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید ...سپس مواد خشک رو کم کم مخلوط کنید و هم بزنید تا یک دست شه ، و در آخر سفیده رو اضافه کنید
در این مرحله کیک رو به صورت دورانی بهم بزنید تا خوب مواد قبلی با  سفیده مخلوط شه
سپس در قالب مورد نظرتون بریزید ، سعی کنید که قالبتون گود نباشه ، چون این کیک مثل کیکهای معمولی نیست
کیکتون رو داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت نیم ساعت و با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید
کیکتون رو به صورت دلخواه برش بدیدی و در همان صورت شربت رو اول اضافه کنید و سپس از قالب در آورده و تزیین کنید 



* دقت کنید که شربت گرم رو باید روی کیک سرد بریزید
نوش جان ، گیلدا 










Donnerstag, 15. März 2012

کیک شطرنجی



این کیک تولد پسرم بود که مدتی قبل ۱۸ سالش شد
آخ که چه زود گذشت و ما هم دیگه پیر شدیم م م م :))
این کیک شطرنجی رو خیلی وقت بود که میخواستم درستش کنم ، و با توجه به اینکه کار دستیش زیاده بهترین زمان واسه تولد پسرم بود
ترجیح دادم که برای سر هم کردن این کیک از ، کیکهای پخته شده و آماده بیرون استفاده کنم که برای این کار به ۲ رنگ متضاد احتیاج دارید
ولی اگه کیک آماده در دسترس نداشتید میتونید خودتون کیک اسفنجی ساده رو بپزید ، البته در ۲ رنگ
هر کدوم از رنگها رو به ۳ طبقه کاملا مساوی و افقی  تقسیم کنید
من ۳ قالب کوچیک تا بزرگ برای این کیک در نظر گرفتم ( اون هم چه قالبهایی :))))
*بهترین کار اینه که عکسها رو نگاه کنید تا ببینید به چه صورت اونها رو تقسیم کردم 




همین برشها رو با رنگ تیره هم انجام بدید 


از تکه کوچیک دایره شروع  میکنیم و روی سینی مورد نظر  میچینیم
به عنوان مثال من اول تکه کیک تیره رو ، واست گذاشتم و تیکه سفید رو بعد اون ، و دوباره تیکه تیره ...



بعد از یک دور قرار  دادن کیکهای بریده شده ، روی آنها رو با شیره کنسرو آناناس برس کشیدم ، تا کیک نرم باشه
من از یک لایه خامه هم استفاده کردم ، اما خیلی نازک .....این قسمت سلیقه ای هست
دور بعد رو بر عکس دور قبلی کیکهای بریده شده رو روی هم گذاشتم ، یعنی از مرکز کیک با رنگ روشن کار کردم
این کار رو تا چندین  مرحله ادامه میدید ، هر چی ارتفاع کیکتون بیشتر باشه ، هنگام برش زیباتره
در خاتمه هم روش رو با خامه پوشاندم و به صورت دلخواه تزئین کردم
نوش جان ، گیلدا