Freitag, 30. September 2011

چیز کیک با توت آبی و شکلات سفید


بالاخره تونستم چیز کیک آمریکای هم درست کنم :))
چیزی کاملا متفاوت از چیز کیکهای آلمانی 

چیز کیک با توت آبی و شکلات سفید 
مواد لازم 
شکلات سفید ۳۰۰ گرم 
کره نارگیلی یا کره معمولی ۳۰ گرم 
نان سوخاری ۱۲۰ گرم
ژلاتین برگی ۹ عدد 
توت آبی یا هر توت دیگه ۳۰۰ گرم 
پنیر خامه ای ۶۰۰ گرم 
خامه ترش یا  schmand ... ۲۰۰ گرم 
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۱۳۰ گرم 
مقداری  وانیل ، و ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو 
* قبل از هر چی باید بگم اگه schmand در دسترس نداشتید ، میتونید بجای این مقدار به پنیر و خامه اضافه کنید 
ظرف مورد نظر خودتون رو خوب چرب کنید ، ۵۰ گرم از شکلات سفید  را واسه تزیین کنار بذارید
بقیه رو با کره مخلوط کرده و به طرق بن ماری ذوب کنید .



نان سوخاری را داخل نایلون گذاشته و یا با هر وسیله دیگه خوب خرد میکنیم ، سپس از الک رد کنید تا یک دست باشد
و سپس با مواد شکلاتی مخلوط میکنیم تا خمیر یک دستی به دست اید
مواد راکف  قالب ریخته و پشت قاشق محکم فشار میدهم تا به هم بچسبد ، پایه کیک را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار  دهید


برای داخل کیک ؛ ابتدا ژلاتین را داخل آب سرد قرار داده و خامه را خوب زده و آماده داخل یخچال قرار  میدهم   
سپس پنیر ، schmand ، شکر ، آب لیمو ، وانیل ، را خوب مخلوط میکنیم
من از توت آبی کنسروی استفاده کردم ، به خاطر رنگش ، ولی شما میتونید از هر توت دیگه استفاده کنید



توتها را به مواد قبلی اضافه کنید
ژلاتین ها   را داخل داخل نصف استکان شیر گرم حل کرده ، و از مواد مخلوط شده ابتدا چند قاشق به  ژلاتین اضافه کنید و خوب مخلوط  کنید
و سپس بقیه مواد رو اضافه کنید ... در آخر خامه را اضافه کنید
و کل مواد را داخل قالب و روی خمیر بریزید ، چند بار ظرف را بکوبید تا هوای داخل  ان خالی شود
و سپس به مدت ۴ تا ۵ ساعت  داخل یخچال قرار دهید
در خاتمه با شوکولات رنده شده تزیین کنید
نوش جان ، گیلدا









Mittwoch, 28. September 2011

سوخاری پنیر کاممبرت ، Camembert



سوخاری پنیر کاممبرت ، Camembert 

طرز تهیه مثل هر سوخاری دیگه میمونه ، فقط بهتره که این پنیر رو ۲ بار در لایه تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کنیم 
نوش جان، گیلدا


Dienstag, 27. September 2011

سوپ کدو با شیر نارگیل


این سوپ رو از روی دستور یکی از آشپزهای محبوب و خوب آلمانی به نام Johann Lafer درست کردم 
بسیار خوشمزه و دلچسب بود 

سوپ کدو با شیر نارگیل 
مواد لازم 
کدو ۲۵۰ گرم
پیاز  بنفش یا معمولی ۲ عدد 
زنجبیل تازه  ۲۰ گرم 
کمی فلفل تمد ، نمک ، پودر کاری 
آب مرغ ۴۵۰ میل 
شیر نارگیل ۲۰۰ میل 
مقداری گشنیز  برای تزیین که من نداشتم 
کدو را پخته و له میکنیم ، پیاز و زنجفیل را خرد کرده و کمی تفت میدهم 
سپس بقیه مواد ذکر شده را اضافه کرده و میگذریم جا افتاده شود ، حرارت را کم کنید و مراتب هم بزنید 
این سوپ دارای ۱۴ گرم چربی و ۱۱۹  کالری هست
نوش جان ، گیلدا 



Montag, 26. September 2011

خمیر هزارلا با فیله ی گوسفند



خمیر هزارلا با فیله ی گوسفند 
خمیر ، به مقداره لازم 
فیله گوسفند 
مقداره سبزیجاته دلخواه ، از قبیله :پیازچه ، بادمجان ، جعفری ، قارچ .....
که باید کاملا خرد شوند .
گوشت را نمک و فلفل زاده و همه طرفه آن را با حرارت کم سرخ میکنیم ، 
سبزیجات را تفت داده و ادویه دلخواه را اضافه کنید ، که من از پودر کاری استفاده کردم ،
خمیر را پهن کرده و ابتدا سبزیجاته سرخ کرده را روی خمیر ریخته ، به صورتی که فقط یک قسمت گوشت را بپوشاند ، نه دورتا دور ( همانند عکس ),
و خمیر را روی هم آورده و از سمت برش , خمیر را درون ظرف مورده نظر 
قرار میدهم . روی خمیر را کمی زرده تخم مرغ مالیده و درون فر میگذریم 
نوش جان , گیلدا






Sonntag, 25. September 2011

کاکا ، یک نوع شیرینی از گیلان



کاکا ، یک نوع شیرینی محلی از گیلان هست
پاییز که میشه کدها به شکلهای زیبا و متنوع خودشون همه جا دیده میشن 
یادمه مادربزرگ و مادرم با کدو یک جور نان خانگی و این شیرینی رو همیشه تهیه میکردن 
که معمولا تا پخته و سرخ میشد ، یک راست خورده میشد، من اینجا دستور کاکا رو براتون میزارم ،که فوق الاده خوش مزست .
۱ کدو متوسط 
ارد برنج و ارد سفید ، به مقداره مساوی 
تخم مرغ ۱ عدد 
شکر ۱/۳ لیوان ( یا هر چقدر دوست دارید خیرین باشه )
دارچین ۱ قاشق چای خوری
پیکینگ پادر ۱ قاشق چایی خوری

طرز تهیه :
کدو را به قطعهای کوچک بریده و با پوست میپزیم ، بعد از پخت به صورت پوره کرده و تمام مواده ذکر شده را مخلوط کرده .
توجه داشته باشید  
که ارد را به صورت مساوی ، کم کم اضافه کرده تا خمیره تقریبا سفتی به دست اید ، چیزی در حد  مایع  کیک  و بعد به صورت فرم دلخواه سرخ کنید .
نوش جان , گیلدا



Freitag, 23. September 2011

مربای پوست پسته



این هم مربای پوست پسته من 
واسه من هم اولین تجربه خوشمزه بود :))
این پسته های تازه رو توسط یکی از دوستانی که ایران رفته بود دریافت کردم ، فکر کنم ١٤ سالی بود که نخورده بودم
و چون خیلی به موقع و تازه به دستم رسید ، بهترین کار این بود که از همه اجزاش استفاده کنم ، حیف که نشد از پوست دومش هم استفاده شه :)))) 

به ازای ۱ کیلو پوست پسته به ۱ کیلو شکر و ۱ لیتر آب احتیاج داریم 
مقداری هل +مقداری خلال پسته + زعفران دم کرده + ۲ قاشق آب لیمو ترش 

اول از همه پوست پستها رو از پسته جدا کنید و دقت داشته باشید که پوستها سالم باشه ، بدون لک 
انها رو چند ساعت تا ۱ شبانه روز داخل آب سرد  بخوابانید ، و طی این مدت چند بار آب را عوض کنید 
سپس داخل ظرف لعابی یا ظرف مسی که بهترین ظرف برای پخت مربا هست ، آب را جوش آواره و پوستها  را اضافه کنید 
این کار را ۲ تا ۳ بار انجام دهید و وقتی چند جوش زد آب را عوض کرده تا تلخی پوستها از بین برود 
پوستهای پسته مقاومتر از انی هستند که فکر کنید له بشه 
سپس آب و شکر  را مخلوط کرده و روی حرارت  قرار بدید تا قوام بیاد 
وقتی کمی قوام آمد پوستها را اضافه کنید همراه با آب لیمو و هل ، اگر فکر کردید شربت شما هنوز احتیاج به مقداری آب داره ، اضافه کنید 
بگذارید چند جوش بزنه ، و ۵ دقیقه قبل از پایان کار خلال پسته و زعفران رو اضافه کنید
من اصولا داخل مرباهم ، از چند قاشق شکر ژلاتینی هم استفاده میکنم 
نوش جان ، گیلدا




Donnerstag, 22. September 2011

مرغ شکم پر بدون استخوان - دلمه مرغ


مرغ شکم پر بدون استخوان ( دلمه مرغ )
مواد داخل این مرغ همانند دلمه میباشه ، با این تفاوت که بجای سبزی دلمه از گشنیز و جعفری استفاده کردم 
به این ترتیب که 
مقداری پیازچه را همراه با ۱ عدد پیاز خورد شده تفت دادم ، و سپس برنج و لپه رو که از قبل کمی پخته بودم به مواد اضافه کردم 
تمامی مواد را کمی تفت دادم ، و ادویه مورد دلخواه رو زدم 


و اما خود مرغ که قسمت مهم این ماجراست :))
بهترین توضیح میتونه عکسهای مرحله به مرحله باشه

معمولا این مرغ را از قسمت سینه باز میکنند ، ولی من متقدم اگر از قسمت پشت باز شود ، جلوه بهتری خواهد داشت



شما برای این کار احتیاج به یک چاقوی تیز دارید ، که میتونید قسمتهای زائد مرغ را بزنید ، و یک شکاف عمودی به مرغ بدهید 
دقت کنید پوست مرغ را نبرد ، چون پوست مرغ مثل یک کیسه برای کار شما عمل میکند


وقتی به قسمت اتصال ران مرغ رسیدید ، آنرا ابتدا با حرکت دست جدا کنید و به کار خود ادامه دهید





بعد از جدا کردن سینه مرغ نوبت به ران ان میرسد



قسمت بالای ران را با کمی برش داخل گوشت و سپس با خراشیدن استخوان ، گوشت را از ان جدا میکنیم


با چاقو یک ضربه محکم به این قسمت بزنید تا استخوان شکسته شود ، و به همان ترتیب قبل  گوشت را از استخوان جدا کرده و بیرون بکشید





بعد از پایان کار محل  بریده شده را با نخ و سوزان بدوزید ، به طریقی که فقط مقداری برای داخل کردن مواد جا باشد



برای مواد روی مرغ هم از این ترکیب استفاده کردم
مقداری آب لیمو + خردل + نمک ، فلفل ، زیره ، که به صورت کامل بود و آنها رو داخل هاون سابیدم + زعفران آب شده + روغن زیتون
این مواد رو خوب مخلوط کردم ، و ابتدا داخل مرغ و بعد از پر کردن  ، تمام مرغ رو به این مواد آغشته کردم
بهتره که از این مواد مرحله به مرحله روی مرغ هنگام پختن بمالید تا خشک نشه




در این ترکیب فقط بالهای مرغ باقی میماند
مرغ رو به مدت ٤٥ تا ١ ساعت داخل فر با دمای ١٨٠ درجه بزارید 
امکان داره این زمان  کم باشه , در این صورت اگه روی مرغ  برشته شده و امکان سوختگی هست ,  ١ کاغذ آلمینیومی رو روی مرغ قرار بدید و ١٠ تا ١٥ دقیقه دیگه به پخت ادامه بدید 
و معمولا وقتی یک تیکه خلال  دندان یا سیخ چوب کبابی رو داخل قسمت سینه مرغ  فرو  میکنید نباید ازش آب بیرون بزنه , این میتونه یکی دیگه از علامت پخت مرغتون  باشه 

نوش جان ، گیلدا










Mittwoch, 21. September 2011

بووچا ، یک پیراشکی ترکی


بووچا ، یک پیراشکی ترکی 
از دوست خوبم فریبا اکبرنیا 

مواد لازم :
ماست ۱ پیمانه 
روغن زیتون ۱/۴ پیمانه 
سفیده ۱ عدد تخم مرغ 
پیکینگ پادر ۱ قاشق چ 
ارد به میزان لازم 
تمام مواد را بجز ارد خوب مخلوط میکنیم ، و کم کم ارد را اضافه کرده تا خمیر یک نواختی به دست اید و به دست نچسبد 
به خمیر ۱۰ دقیقه استراحت دهید ، در این فرست مواد داخل خمیر را آماده میکنیم 
من برای داخل این خمیر از پیاز تفت داده همراه با گوشت ، پیازچه ، فلفل دلمه ، قارچ کنسروی استفاده کردم 
شما میتونید از هر چیز دیگه که مایل هستید استفاده کنید 





خمیر را پهن کرده قالب میزنیم و روی آنرا به  زرده تخم مرغ آغشته کرده و درون فر با دمای ۱۹۰ درجه تا طلایی شدن نانها قرار میدهم 
نوش جان ، گیلدا











Dienstag, 20. September 2011

با سس قارچ Knödel - آلمانی



کنودل با سس قارچ 
نان Brotchen   تا ۵  عدد ، میتونید از نان باگت هم استفاده کنید 
شیر ۲۵۰ میل 
جعفری خرد  شده ۴ تا ۵ قاشق غذا  خوری 
پیاز ۱  عدد 
مقداری کره برای تفت دادن 
تخم مرغ ۱ عدد + ۱ عدد زرده 
نمک ، فلفل ، جز هندی 
نانها را خرد کرده و شیر  گرم را روی نانها بریزید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بگذارد تا نرم شود





کره را داخل ماهی تابه انداخته و ۱ عدد پیاز را خرد کرده و همراه جعفری تفت داده سپس  این مواد را همراه با  بقیه مواد  مخلوط کرده ،  خوب هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند




کنار دست خود ظرف آبی قرار  دهید و مرتب دست خود را خیس کنید و از مواد گلوله های تهیه کرده و داخل آب جوش انداخته 
حرارت زیر ظرف را بد از جوش آمدن کم کنید تا کنودلها خراب نشوند 
به مدت ۲۰ دقیقه بگذارد تا کنودلها بپزد



سس قارچ 
برای این سس ابتدا ۲ قاشق ارد را در کره تفت میدهم ، حدود ۱ استکان آب مرغ اضافه کرده و ۱ استکان خامه 
جداگانه ۱ عدد پیاز را خرد کرده همراه با مقداری قارچ تفت میدهم و به مواد قبلی اضافه کرده و بد از کمی تفت دادن ، غذا را سرو میکنیم 
نوش جان ، گیلدا










Sonntag, 18. September 2011

پاپارونی پر شده از پنیر - یونانی



یک کنار غذا یا پیش غذای ساده که با یک جور فلفل دلمه ای  درست میشه 
پاپارونی پر شده از پنیر 
نام این مدل از فلفل دلمه ، پاپارونی هست 
من این پیش غذا رو به  اصرار  همسرم درست کردم ، باید بگم بسیار لذیذ  بود
دستورش هم بسیار ساده هست 
اول فلفلها رو تمیز کنید و قسمت سر اون رو جدا کنید




سپس درون فلفل کمی روغن زیتون بریزید و داخلش رو با پنیر فتا یا لیقوان ، که نگینی کردیم پر میکنم




چند قطره دیگه روی فلفلها روغن زیتون ریخته و مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار بدهید 
نوش جان، گیلدا






Mittwoch, 14. September 2011

قیمه بادمجان - مسما بادمجان




ی غذای راحت و البته خوشمزه قیمه بادمجون هست , خوب علتش هم اینه که توش بادمجون داره :)))
 این خورشت به نام قیمه بادمجون تو خانواده ما شناخته شدست , ولی شاید به نام مسما بادمجون هم شناخته میشه 
البته گوشت این غذا رو میتونیم سلیقه ای کار کنیم ، که من گاهی از گوشت قرمز و گاهی از گوشت مرغ استفاده کردم

مواد لازم:
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوشت مرغ یا گوسفند به میزان لازم
سیر ۲ حبه کوچیک
رب گوجه ۲ قاشق
بادمجان سرخ شده , به میزان دلخواه
لپه نیم استکان ( که خیلیها از لپه استفاده نمیکنن )
در صورت تمایئول مقداری گوجه سرخ کرده
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه
آب غوره یا آب لیمو یا غوره



طرز تهیه :
اول از همه پیازها رو خلال کرده و سرخ کنید و بهش رب و سیر له شده رو اضافه کنید
بعد از کمی تفت دادن , لپه رو همراه با گوشتها و ترشی غذا رو به مواد اضافه کنید و بزارید تا بپزه و جا افتاده شه
من برای ادویه تو این خورشت فقط از سیر و در آخر از مقداری زعفران دم کرده استفاده میکنم 
یعنی پیاز داغ ، همراه با کمی سیر ،  رب گوجه رو اضافه میکنیم ، و گوشتها رو همراه با کمی آب و لپه اضافه میکنیم ، باید بگم که مقدار لپه بر عکس قیمه کمتر هست 

در آخر کار گوجه های سرخ شده و بادمجانهای سرخ کرده رو اضافه میکنید و با برنج نوش جان میکنید 
volaaaaaaaa 
به همین سادگی 
نوش جان ، گیلدا







Montag, 12. September 2011

سوپ کشک




باز هم سوپ ..اینو واسه الی جون و هانی جون درست کردم که حالشون خوب نیست 
این سوپ رو از یک خانوم که اهل حومه اصفهان بود یاد گرفتم 
راستش نمیدونم اصلیتش مال کجاست ، ولی هر چی هست ، خیلی خوشمزست :))
مواد این سوپ رو فقط ذکر میکنم ، چون بنا به ذائقه هر کس ، میشه اونو تغیر داد 

مواد لازم :
کشک + لپه + پیاز یا پیازچه + سیب زمینی نگینی + هویج + رشته سوپ + کمی نعناء و سیر  داغ + آب مرغ و در صورت تمایل ، گوشت مرغ برای سوپ + نمک ، فلفل ، زردچوبه ، زیره 

ابتدا پیاز را همراه با سیب زمینی و لپه کمی تفت میدهم . آب مرغ را اضافه میکنیم ، اگر از گوشت استفاده میکنید ، در این مرحله اضافه کنید 
۱۵ دقیقه قبل از پختن سوپ ، کشک و نعنا و سیر را همراه با رشته سوپ و هویج اضافه کنید 
گوشت مرغ را بعد از پختن ، رشته رشته کنید 
این سوپ واقعا طعم  لذیذ ی داره , بهتون پیشنهاد میکنم که حتما امتحان کنید 
نوشه جان ، گیلدا







Samstag, 10. September 2011

سوپرایز سوپ



خمیره  هزارلا ، به مقداره لازم
۳ قاشقه غذا خوری گشنیزه  خرد شده
۲ قاشق پیازه خرد  شده
به مقداره لازم شیر یا خامه
۲ قاشق ارد
میگوی ریز ۴ قاشق
قارچ کوچک ۶ تا ۷ عدد کوچک
۱ عدد تخم مرغ
نمک ، فلفل ، پودره کاری
پیازها را تفت داده و به ان گشنیز ، میگو ، قارچ و ادویه را اضافه میکنیم ،
ارد را با مواده قبلی تفت داده و کم کم شیر یا خامه را اضافه کرده تا مخلوطه ما هماننده ماست  شود،
ظرفهای کوچکه مناسبی را انتخاب میکنیم و روی خمیر قالب زده و خمیر را میبریم ،
زرده و سفیده را از هم جدا میکنیم و سفیده را  کمی به دور ظرفها میمالیم ، که هماننده چسب عمل کند
مخلوط را داخله ظرفها ریخته و خمیر را روی ظرف گذشته و با انگشت سفت میکنیم ،
زرده را نیز روی  خمیرمالیده و به مدته ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخله فر میگذریم
نوش جان ؛ گیلدا

Freitag, 9. September 2011

Butterkuchen - کیک کره ای



یک کیک معروف آلمانی که بسیار هم لذیذ   هست   Butterkuchen  یا همون کیک کره ای نام داره 
این کیک رو میتونید در تمام مغازه های نان فروشی پیدا کنید 
ویک  پای ثابت  کیک با چای عصرانه میباشد 
باید بگم که به دلیل استفاده از خمیر ترش و شباهت زیاد اون به نان ، نمیتونید بیشتر از ۲ روز نگهداری کنید ، چرا که مثل نان 
بیات میشه 
به همین دلیل من واسه خودمون همیشه از نصف این مقادیر استفاده میکنم
این کیک با خامه بسیار لذیذ  میباشد
و اما دستورش 

مواد لازم :
 شیر ولرم ۱/۴ لیتر 
خمیر ترش ۴۲ گرم 
آرد ۵۰۰ گرم 
وانیل ۲ قاشق چای خوری 
شکر ۱۳۰ گرم + شکر به میزان دلخواه 
کمی نمک 
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ 
کره ۵۰ گرم 
خمیر ترش را با شیر ولرم مخلوط کرده تا یک دست شود . 
  آرد ، تخم مرغ ، نمک ، ۱۳۰ گرم شکر،  ۵۰ گرم کره  را مخلوط کرده  و شیر را اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یک دست شود 
امکان داره که خامیرتون کمی شل باشه که اصلا اشکالی نداره 
به خمیر ۴۵ دقیقه استراحت میدهم تا حجم ان تغیر کند





سپس خمیر را روی سینی فر و کاغذ روغنی گذاشته ، ظرف ابی را کنار دست خودتون بذارید و مرتب دستتون رو خیس کنید و روی کمر را صاف کنید 
دقت کنید که نباید قطر ان باریک باشد 
و با نوک انگشتانتون مثل نان بربری روی خمیر را فشار بدید ، جوری که جای انگشتها باقی بمونه





سپس روی سطح خمیر رو کره آب شده بریزید ، و خلال بادامها را نیز بریزید ، جوری که تمام سطح کیک پوشیده شود
سعی کنید از مقدار زیادی  شکر و خلال بادام استفاده کنید 
اگر مایل بودید میتونید پودر دارچین هم بپاشید




مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و با حرارت ۲۰۰ درجه داخل فر قرار بدهید 
نوش جان ، گیلدا






Donnerstag, 8. September 2011

سالاد قارچ کبابی



تقدیم به دوستداران سالاد 

سالاد قارچ کبابی 
واسه این سالاد احتیاج به مقداری کاهو + گوجه + پنیر با مزه قارچ + قارچ ، و کمی روغن زیتون داریم 
شما به هر طریقی که دوست داشته باشد میتونید این سالاد رو بچینید 
در این سالاد تنها نکته مهم کباب کردن قارچها هست که باید با زدن کمی نمک ، آنها را کبابی کنید 
و در آخر چند قطره روغن زیتون اضافه کنید 
این سالاد بسیار لذیزه ، حتما امتحان کنید 
نوش جان ، گیلدا




Mittwoch, 7. September 2011

باگت ساده فرانسوی


بالاخره ما هم ی نون پختیم ، نان پختن من اصلا خوب نیست ، ولی این یکی خیلی خوب در اومد 
شاید به خاطر این که از رو یک کتاب مربوط به انواع نان اینو درست کردم :)))

باگت فرانسوی 
مواد لازم :
خمیر مایه تازه  ۳۰  گرم 
شکر ۱ قاشق چایی خوری 
آب ولرم ۱۵۰ میل 
نمک ۱ قاشق 
ارد سفید ۵۰۰ گرم 
شیر ولرم ۳/۸ لیتر  یا  ۳۷۵ میل 
خمیر ترش را همراه با شکر داخل آب ولرم بریزید تا حل شود.
ارد را داخل ظرفی ریخته و آب همراه با خمیر ترش و نمک را اضافه میکنیم 
کمی ورز داده و کم کم شیر را اضافه کرده ، بد از یک دست شدن مواد به مدت ۴۵ دقیقه به خمیر استراحت میدهم



سپس خمیر را به ۳ یا ۴ چانه تبدیل کرده و به اندازه ۳۰ تا ۴۰ سانت آنرا لول میکنیم و به همین صورت به مدت ۱۵ دقیقه میگذریم



قبل از گذاشتن درون فر روی نانها را با برس آغشته به آب کنید 
سپس کف فر یک ظرف آب قرار میدیم تا داخل فر رطوبت کافی رو داشته باشه 
به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه و با حرارت ۲۲۰ درجه درون فری که از قبل گرم کردید بذارید
نوش جان ، گیلدا