Donnerstag, 30. Juni 2011

سوپ هندوانه


اجازه بدید یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و مناسب این فصل رو بهتون معرفی کنم
در واقع این یک جور سوپ هندوانه هست ...که من دیدم تو لیوان زیباتره ، این بود که تو لیوان سرو کردم
این مقدار که ذکر میکنم برای ۴ نفره
هندوانه ۱/۵ کیلو
آب لیمو ترش تازه ۲ تا ۳ قاشق
در صورت تمایل ، کمی وانیل
تمشک ۲۰۰ گرم ، که من نداشتم و به جاش از آب گیلاس استفاده کردم
کرم فرش ۱۵۰ گرم
آب پرتغال ۳ تا ۴ قاشق
مواد رو خوب با هم میکس کنید ، و سپس میل کنید ، به همین راحتی
نوش جان ، گیلدا



Mittwoch, 29. Juni 2011

موساکا - یونانی


حتما تا به حال اسم موساکا رو شنیدید ، بله ه ه ه یک غذای یونانی
همینجور هم که قبلا گفته بودم ، بهترین متد برای یادگیری غذاهای بین الملل اینه که از خود مردم کشور سوال کنید
و من این غذا رو از یکی از دوستان یونانی ، پرسیدم

برای این خوراک یونانی احتیاج به :
سیب زمینی پخته که بهتره دقت شه له نشه , یعنی نیم پز بردارید 
گوشت چرخ کرده که همراه پیاز و مقداری جعفری و نمک و فلفل سرخ کرده ایم در واقع ترکیبی مثل مواد ماکارونی 
مقداری سس سفید
پنیر پیتزا

موساکای  ارجینال معمولا به این ترتیب تهیه میشه : اول باید یک ردیف سیب زمینی داخل ظرف نسوزی  بچینید ، بعد بادمجان سرخ کرده ، بعد مواد گوشتی ، و دوباره سیب زمینی و بادمجان
در آخر  سس سفید رو میریزیم روش  طوری که همه سطح بادمجانها رو بپوشانه ، و در آخر پنیر پیتزا 
عکسی که کاملا  پایین میبینید همین دستور العمل هست فقط با این تفاوت که من همه مواد رو روی هم قرار دادم 
ولی مراحل دیگه ای که رو عکس دیگه کار کردم از این قرار هست 
اول سس سفید رو داخل ظرف ریختم , کمی پنیر پیتزا روش ریختم 
از گوشه ظرف شروع کردم به چیدن مواد و به صورت دیواره اول سیبزمینی به بادمجون , و بعد مواد گوشتی رو ریختم البته این موارد رو تو عکس بهتر میتونید ببینید 
پس در واقع ٣ نوع چیدمان اینجا گفته شد 


و در آخر ظرف را درون فر بزارید تا با حرارت پنیرها آب شه و همینجور داخل سس همه مواد بهتر پخته شه و جا افتاده شه 
چیزی حدود ٢٠ تا ٣٠ دقیقه به وقت احتیاج داره و دمای حدود ١٧٠ درجه 
همینکه روی مواد شما طلایی شد کافیه 

نوش جان ، گیلدا




Dienstag, 28. Juni 2011

بستنی زعفرانی با دستگاه


این هم یک نوع دیگه از بستنی *اکبر مشتی * :)) البته با دستگاه بستنی ساز
مواد لازم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۷۰ گرم
مقداری زعفران دم کرده
گلاب نصف استکان
شیر ۱۸۰ میل
خامه ۱۵۰ میل
به مقدار لازم ، پسته خام
طبق دستوری که منیژه جون داده بود ، خامه رو زاده و روی  سطح صفی پهن کنید و درون فریزر بزارید ، تا خامه بستنی رو داشته باشید
شاید در هر دستگاه روشها متفاوت باشه ، ولی ماشین من به این صورته که مخزن مخصوص اون باید ۱ تا ۲ روز داخل فریزر قرار بگیره تا خوب یخ بزنه
خامه و شیر را با هم میزارید تا داغ شه ، زردها و شکر را با هم میزنیم تا حجمش ۲ برابر شه ، و به شیر کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم
زعفران و گلاب را نیز اضافه کرده و مخلوط را میگذریم کاملا سرد شود ، اگر احتیاج بود درون یخچال قرار میدهم
دستگاه را روشن کرده و مواد را داخل دستگاه ریخته و چیزی حدود ۱ ساعت وقت احتیاج دارد تا دستگاه کار کرده و بستنی سفت شود
در آخر که بستنی سفت شد ، پستها و خامه را نیز اضافه میکنیم . بهتر است برای مدتی ظرف را به همون صورت داخل فریزر قرار دهیم ، و بعد داخل ظرف درب دار قرار دهیم
نوش جان ، گیلدا






Montag, 27. Juni 2011

سالاد هندوانه




یادمه اون موقعها هر وقت که هوا گرم میشد و ما بچهها تا تنگ غروب بازی میکردیم ، بزرگترها ی چیزی به عنوان پیش غذا میخوردند
و همینطور ما که همیشه گشنه و تشنه از بازی بودیم 

و اون نون وپنیر و هندونه بود .... که گاهی اوقات اینجا هم هوسش رو میکنم
و جالبه که بدونید آلمانی ها اینو به عنوان سالاد مصرف میکنن و فقط چند برگ نعناء  اضافه بر دستور ما روش استفاده میشه 

ترکیبات این سالاد : هندوانه ، پنیر بز ( یا هر پنیر دیگه ) ، کمی تربچه و برگهای نعنا به صورت خرد شده
نوش جان ، گیلدا






Samstag, 25. Juni 2011

Quiche


من عاشق غذاهای خمیری هستم ، یکی از غذاهای که تو آلمان زیادطرفدار داره ، انواع Quiche هست
که بنا به سلیقه خودتون میتونید از سبزیجات یا انواع کالباس یا تکهای پخته گوشت استفاده کنید
مواد لازم برای خمیر
ارد ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
کمی نمک
تخم مرغ ۱ عدد
تمام مواد رو مخلوط کنید و خوب ورز بدهید تا یک دست شود و به مدت ۳۰ دقیقه به خمیر استراحت دهید




مواد لازم برای داخل خمیر
آنچه را که مایل هستید انتخواب کنید
من در اینجا از کالباس ، فلفل دلمه ، قارچ ، و پیاز استفاده کردم
نمک ، فلفل ، پودر جز هندی
پنیر پیتزا ، به مقدار لازم
تخم مرغ ۳ عدد
خامه ۲۰۰ مل
شیر ۲۰۰ مل
البته شما میتونید از کرم فرش هم استفاده کنید که به نسبت از مواد دیگه کم میکنید و کرم فرش اضافه میکنید
مواد اگر احتیاج به سرخ کردن داشته باشد ابتدا سرخ میکنیم ، ولی اگر مثل مواد من احتیاج نداشته باشد فقط خرد کنید
ظرف مورد نظر رو انتخاب کنید ، و خمیر را پهن کرده و داخل ظرف قرار داده و اضافات آنرا ببرید 
مواد خشک  را داخل خمیر ریخته وبقیه مواد را به غیر از پنیر مخلوط کرده و خوب هم بزنید  ، ابتدا کمی پنیر ریخته و  موادشیری
مخلوط شده رابریزید




و سپس باقی پنیر را در تمام نقاط خوب بریزید









سپس به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه و با حرارت ۱۹۰ درجه داخل فر قرار دهید
البته من در اینجا تمام مواد رو نصف کردم ، تا بتونم یک Quiche کوچیک درست کنم
نوش جان ، گیلدا







Donnerstag, 23. Juni 2011

سوشی شیر برنج با پودر پسته


قبلا دستور شیر برنج رو گذاشته بودم
و این سوشی شیر برنج با پودر پسته هست که واسه مهمانان آلمانم واسه دسر تهیه کرده بودم :)
اینجا فقط گذاشتم تا اونجا که امکان داره آب شیر برنج گرفته شه تا راحت فرم بگیره
روی ورق آلمینیومی اول کمی پسته ریختم و بعد شیر برنج رو ،و بعدش هم یک تکه منگو و لول کردم












سس زیر رو هم میتوند از پوره انواع توتها تهیه کنید  ، که من بخاطر کمبود وقت به صورت آماده خریدم
بعد از پایان کار هم برش بدید و میل کنید :)
نوش جان , گیلدا 









Dienstag, 21. Juni 2011

ماهی شکم پر



مدتی پیش دستور مرغ شکم پر رو گذاشته بودم ، و این بار ماهی شکم پر رو ، همراه با مواد دیگه براتون میذارم
این مدل رو از زندایی خودم ، که در اصل اهوازی هست یاد گرفتم
قبل از هر چیز بگم این نوع موادی که داخل شکم ماهی ریخته میشه ، میتونه هم ترش و هم شیرین باشه ، و ماهی باید از نوع کم خار باشه
در اینجا من از ماهی Dorade استفاده کردم

مواد لازم :
ماهی ٢عدد 
گشنیز ۱ لیوان ، شنبه لیله۱ قاشق  ، جعفری ۱ لیوان  ...خرد شده
گردو ، خرد شده ۱ استکان
سیر ۳ حبه
پیاز ۱ عدد
در صورتی که مایل هستید ترش باشد آب تمبر هندی نصف استکان
و اگر مایل هستید شیرین باشد ۱ استکان کشمش
نمک ، زرد چوبه ، فلفل

تمام مواد را تفت بدهید و در آخر تمر هندی رو اضافه کرده به بگذارید تا آب ان گرفته شود
مواد را داخل شکم ماهی برش داده شده ، که از قبل به نمک و فلفل آغشته کردید بریزید ، معمولا باید ماهی و مرغ را داخل فر گذاشت
ولی بعضی اوقات مثل من میتونید ماهی رو سرخ کنید 
نوش جان ، گیلدا



این هم ماهی که شکم رو رو باز کردم












Sonntag, 19. Juni 2011

یار ما شور باسه ، آش بلغور





اینجا مدتی هست که هوا خیلی سرد شده ...دیروز و امروز که همش بارون و باد داشتیم
البته من عاشق بارون هستم ، ولی تابستون رو هم دوست دارم
همه اینها واسه این بود که بگم با توجه به سرد بودن هوا ، شدیدا تمایل به سوپ و آش داشتم  ، این بود که رفتم سراغ وبلاگ لیلا گلی
از اونجای که من مدتی هست شدیدا به بلغور گیر دادم ..این بود که دیدم آش بلغوری که لیلا جون درست کرده ، بهترین انتخابه ، البته من مثل لیلا جون زیاد دقت تو پختش نکردم  .
این آش بسیار بسیار خوشمزه بود ، لیلا جون مرسی ی ی ی ی

مواد لازم :
بلغور ۱ لیوان ، که ۲ ساعت جلوتر خیس کرده بودم
لوبیا قرمز ۱ استکان
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ ،  به صورت نگینی خرد شده
فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ۱ استکان ، که بنده در دسترس نداشتم
پیاز ۱ عدد بزرگ
نعنا خشک ۱ قاشق غذا خوری
نمک ، فلفل ، زرد چوبه
گوجه فرنگی ۲ عدد ، خرد شده
نصف قاشق رب گوجه
اول پیازها رو سرخ کنید ، و سیبزمینی را همراه با پیاز کمی تفت دهید ، گوجه ها را اضافه کنید ، همراه با کمی آب نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، رب و بلغورها بگذارید بپزد
بعد از ۱۵ دقیقه پخت فلفلها و نعنا را نیز اضافه کنید ، بهتر است در این آش از لوبیا قرمز پخته استفاده شود ، که میتونید تقریبا در پایان کار اضافه کنید
این آش خیلی زود آماده میشه
نوش جان ، گیلدا 







Donnerstag, 16. Juni 2011

کیک ژله ای



خیلی وقت بود که به مرجانه عزیز ، گفته بودم کیک ژله ای رو درست میکنم ، ولی تا به حال وقت نکرده بودم
مرجانه عزیز امیدوارم که منو ببخشی
این کیک رو چیزی حدود ۱۵ سال پیش ، نمیدونم از کجا بدست آوردم ...و هر از گاهی که وقت کنم درست میکنم ، چون به نظر خودم زیباست
مواد لازم کیک ژله ای
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۴ پیمانه
آرد ۱و ۱ / ۳ پیمانه
روغن مایع ۱ /۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
پیکینگ پادر ۱ قاشق چای خوری
ژله به رنگهای دلخواه ، و به صورت آماده
مقداری آب کمپوت یا شربت رقیق
خامه زده شده ، به میزان لازم
در این دستور ، من از لیوان به عنوان پیمانه استفاده کردم ، و مقدر بالا برای یک کیک کوچک با قالب کوچک مناسب میباشد
تخم مرغ و شکر و وانیل را زده تا کشدار شود، شیر و روغن را اضافه میکنیم ، و در آخر آرد و پیکینگ پادر را اضافه میکنیم و به آرامی مخلوط میکنیم
مواد را داخل قالب مورد نظر ریخته و داخل فر که از قبل گرم شده با حرارت ۱۹۰ درجه و به مدت ۳۵ تا ۴۰ درجه قرار میدهم 
بهتر است همانند دیگر کیکها ، در مدت پخت کیکتون رو کنترل کنید
بعد از پخت سر کیک را به آرامی جدا میکنیم و کنار میگذریم



داخل کیک را نیز خالی کرده و دقت کنید که دیواره و کف کیک زیاد نازک نشود ، سپس قسمتهای بریده شده را کره مالیده و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید



وقتی کیک کاملا خنک شد ، شربت را بمالید ، و همینطور داخل کیک را اول یک لایه خامه ( کف و دیواره ) مالیده و بعد ژله را که خوب با چنگال زده بریزید
و دوباره خامه بریزید ، اگر مایل بودید میتوانید از درنگ ژله استفاده کنید ، و بین هر رنگ باید خامه گذاشته شود



و دوباره خامه بریزید ، اگر مایل بودید میتوانید از درنگ ژله استفاده کنید ، و بین هر رنگ باید خامه گذاشته شود
در خاتمه سر کیک را دوباره روی کیک بگذارید و تمام کیک را دوباره با خامه بپوشانید






تکه های اضافه کیک رو در نریزید ، میتونید با ون هم یک کیک کوچیک درست کنید :)))) مثل این






Dienstag, 14. Juni 2011

خمیر فوندانت


این هم خمیر فوندانت من
کار راحتی بود ، ولی باید بگم که فوقولاده شیرین هست 
مواد لازم خمیر فوندانت
مارشملو ٤٥٠ گرم
آب ۲ تا ٣ قاشق غذا خوری
در صورت تمایل مقداری وانیل
پودر شکر ١ کیلو 
در مورد پودر شکر باید بگم که سعی  کنید ۱۰۰ گرم بیشتر از میزان گفته شده در دسترس داشته باشید
یک ظرف شیشه ای انتخاب کنید و دور تا دور اونو چرب کنید 
مارشملو رو داخل ظرف شیشه ای ریخته و آب رو روش بریزید و به مدت ۳۰ ثانیه داخل مکرووله  قرار دهید , بیرون بیارید یکبار زیر و رو کنید و اگر آب نشدند ، به مدت ۳۰ ثانیه دیگر قرار دهید  



سپس کمی هم زده تا اگر گرم هست خنک شود ، و کم کم شکر الک شده را همراه با وانیل اضافه کرده و مخلوط را خوب میزنیم تا یک دست شود
میتونید پودر قند رو روی صفحه کارتون بریزید و مواد رو روش خالی کنید و هم بزنید , یادتون باشه که دستتون باید همش چرب باشه وگرنه به دستتون میچسبه 



به خمیر باید درون یخچال استراحت بدید , و معمولا بهتره واسه کارها ١ روز جلوتر آماده کنید 
شما میتوانید این خمیر را در فضای آزاد و بیرون از یخچال نیز به مدت چندین روز نگهداری کنید
و همینطور میتونید از رنگهای خوراکی برای تغیر رنگ دادن به این خمیر استفاده کنید
خانوم اکبرنیا میگفت : که این خمیر رو نباید رو خامه کشید ، بلکه بهتره لایه زیراین خمیر چیزی شبیه به مارمالاد یا شکلات یا باتر کریم باشه 
از اونجایی که خودم اولینبار بود این خمیر رو درست کردم ، فقط به عنوان تزیین روی کیک بکار بردم ، و هنوز تجربه پوشش کامل روی کیک رو ندارم
نوش جان ، گیلدا



Sonntag, 12. Juni 2011

سالاد سیب زمینی



سالاد سیب زمینی ، یکی از محبوبترین و پر مصرفترین سالادها در آلمان هست
مدتی قبل عکس این سالاد رو در یک جشنی که دعوت بودم براتون گذاشتم ..و حالا این رسپتی هست که از سالاد پیدا کردم
اول از همه باید بگم که مواد اصلی این سالاد ، سیب زمینی ، کرم فرش یا مایونز ، و جعفری خرد شده همراه با پیاز هست
البته نمک و فلفل که همیشه سره جاشه
ریختن قارچ ، یا کالباس ، یا گوشت ، موارد جانبی هست که بر اساس سلیقه کار میشه
حالا میریم سر خود سالاد
سیب زمینها رو پخته و پوست بکنید و به صورت حلقه ای خرد کنید ، ۱ عدد پیاز کوچک رو خیلی ریز خرد کنید ، در آلمان سبزی مخصوصی به نام Schnittlauch هست
که این سبزی شبیهه به تره و ساقه سبز پیازچه هست ، میریزند 
ولی اگر در دسترس نداشتید ، مثل من از جعفری استفاده کنید ،
موادنام برده بالا رو همراه با هم مخلوط کنید و حالا نوبت به سس این سالاد هست
دوستانی که کرم فرش در دسترس دارند ، یا میتونند به تنهای استفاده کنند ، یا همراه با کمی خامه و یا با سس مایونز
اگر هیچکدوم از اینها رو دوست نداشتید ، فقط سس مایونز رو که قبلا دستورش رو هم گذاشتم ، میتونید استفاده کنید
مقدار ۲ قاشق روغن زیتون و آب لیمو ، مزه سالاده شما رو بهتر خواهد کرد
نکتیه مهم اینه که بهتره این سالاد ۱ روز در یخچال نگهداری بشه ، و بعد میل کنید
نوش جان ، گیلدا 

Freitag, 10. Juni 2011

مارچوبه و ژامبون




باز هم یک فرم ساده از مارچوبه
دیگه آخرهای فصل این گیاه خوشخوراکه ، حیف ف ف ف
در اینجا مارچوبه ها رو پوست کندم ، و ۲ عدد از اونها رو داخل یک ورق ژامبون پیچیدم ، البته بستگی داره که ژامبونها به چه بزرگی و مارچوبه ها به چه ضخامتی باشند ؟؟
که به نسبت تعداد کمتر یا بیشتری مارچوبه میشه استفاده کرد
سپس اونها رو داخل ظرف مخصوص فر، کنار هم  قرار میدهم  ، و روی اون رو با سس سفید که در خیلی از دستورها ، طرز تهیه اش رو گفتم میریزیم
البته من اینجا از سس آماده استفاده کردم
روی سس را پنیر پیتزا ریخته و به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه و با حرارت ۱۹۰ درجه ، داخل فر میگذاریم
شما میتونید این کار رو با ورقه های کرپ هم انجام بدید ، فقط باید از قبل مارچوبه ها رو نیم پز کنید و مدت زمان کمتری داخل فر قرار دهید
نوش جان ، گیلدا 


Dienstag, 7. Juni 2011

کوفته پوشیده در برگ کدو



Made in Germany
گفتم این غذا رو به ثبت برسونم تا مشکلی پیش نیاد
بله ...همینجور که مشاهده میکنید :)) در این صحنه کوفته قلقلی رو داخل ورقهای کدو سبز پیچیدم
برای تهیه این غذا مقداری کوفته ( که قبلا طرز تهیه رو گفته بودم ) آماده کردم و داخل ورقهای کدو پیچیدم
کدوها رو بعد از برش نمک زاده و ۱۵ دقیقه بگذارد تا آب بندازه ، و بعد آب اون رو با دستمال خشک کنید






به صورت ضبدر ۳ عدد از برشها رو روی هم قرار بدهید 






کوفته را مرکز ستاره قرار بدهید و از لایه زیرین شروع کرده ، یکی یکی برگها را روی کوفته جمع کنید ، کمی با کف دست فشار
دهید تا از حالت گردی در اید















بهتره این کوفتهها به صورت گریل آماده شوند ، ولی اگه مثل من دسترسی به گریل نداشتید ، میتونید با حرارت کم سرخ کنید
 نوش جان ، گیلدا






Sonntag, 5. Juni 2011

Creme brulee mit Erdbeeren



Creme brulee mit Erdbeeren
کرم بروله همراه با توت فرنگی
این دسر بسیار ساده و خوشمزه بود ، پیشنهاد میکنم درست کنید
مواد لازم : ۴۰۰ گرم توت فرنگی
نصف قاشق چایی خوری وانیل
شیر ۲۵۰ مل
خامه ۲۵۰ مل
ارد ذرت یا نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ ۳ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۷۵ گرم
زعفران دم کرده ، در صورت تمایل
نصف قاشق غذا خوری پوست لیمو
توت فرنگیها رو پاککرده و ۴ قسمت کنید . خامه و وانیل را روی حرارت قرار دهید و ارد را با شیر مخلوط کرده و به خامه اضافه کنید و به مدت کوتاهی بگذارد تا بپزد .
جداگانه زردها و تخم مرغ کامل را همراه با شکر مخلوط کنید و خوب زده ، و بعد از این که شیر را از روی حرارت برداشتید ، کم کم مواد زرده را نیز اضافه کرده و هم بزنید
در اینجا ظرف مورد نظر را انتخاب کنید د داخل هر ظرف حدود ۱ بند انگشت از مواد بریزید ، و روی آنرا تکه های توت فرنگی بگذارید
به صورت پخت بن ماری و با حرارت ۱۹۰ ، حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید
اگر مایل به استفاده از زرفران هستید به مواد شیر در آخر کار اضافه کنید
نوش جان ، گیلدا 

Samstag, 4. Juni 2011

کیک اسفنجی


برای اولین بار به خودم این اجازه رو دادم که واسه یکی از دوستان کیک درست کنم ، ولی بعد به خودم گفتم : گیلدا عجب کاری کردی ؟؟؟ اگه کیک خراب شه چکار میکنی
جالب اینه که از نظر من زیاد جالب نبود ، ولی از دید دیگرون انقدر جالب بود که بلافاصله چند سفارش گرفتم :))))) اگه دیدید پیدام نیست بدونید واسه چیه
قبل از هر چیز جا داره از فریبا جون ( اکبرنیا ) واسه دستور کیک اسفنجی خوبش تشکر کنم
من مقادیر رو بار اساس مقادیری که فریبا جون گفته مینویسم
 : کیک اسفنجی
تخم مرغ ۶ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
کمی وانیل ، یا اسانس مورد علاقتون
آب جوش ، نصف استکان
پیکینگ پادر ١/٤  قاشق چای خوری
نمک کمی

فر رو از قبل گرم کنید ، دقت داشته باشد اگر حرارت فر به سرعت بالا بره و خیلی داغ باشه روی کیک شما شکسته خواهد شد
و روی کیک پخته میشه و واست اون هنوز خام میمونه   
سفیده را جدا زده تا سفت شه ، زرده رو با وانیل و شکر میزنید تا پوک شه
مواد خشک دیگر رو به صورت الک کرده رو اضافه کنید , همراه با آب جوش
سپس سفیده رو اضافه کنید و با قاشق چوبی یا سلیکون به صورت دورانی هم بزنید
اگر ارتفاع قالب شما زیاد هست مدت زمان تقریبی ٣٥ تا ٤٥  دقیقه کافی میتونه باشه 
ولی اگه داخل سینی فر تهیه میکنید چیزی حدود ٢٥ تا ٣٠ دقیقه میتونه کافی باشه 
حرارت فر رو روی ١٨٠ درجه قرار دادم 
اگر مایل هستید کیک کاکائوی داشته باشد ، ۲۰ گرم پودر کاکائو اضافه کرده واز آرد به همان مقدار کم کنید
من وسط این کیک رو با موز ، آناناس ، و گردو پر کردم ....روی کیک هم با شربت کمپوت آناناس آغشته کردم
نوش جان ، گیلدا