Mittwoch, 16. Februar 2011

جوجه کباب با ته چین



جوجه کباب با برنج و ته چین
من ته چین رو از دستور قدیمی استفاده کردم
و تکه های مرغ را ۱ روز جلوتر در مواده ( آبلیمو ، روغن زیتون ، زعفران ، ماست ، نمک ، فلفل ، پیاز ) قرار دادم
و واسه کباب کردن هم از فر استفاده کردم ، به این صورت که روی طوری فر گوشتها رو گذاشتم و سینی رو زیره اون قرار دادم تا آبش درون سینی ریخته شه
زمانی که من واسه پخت استفاده کردم ۴۵ دقیقه بود وروی ۱۸۰ درجه
البته به نسبته کوچک یا بزرگ بودن قطعات زمان پخت هم فرق خواهد کرد
نوش جان ، گیلدا

Sonntag, 13. Februar 2011

ورقه







 از خوراکهای لذیذ شمالی ورقه هست 
ورقه ترکیبی از بادمجانهای حلقه ای  سرخ شده و تخم مرغ زده شده هست 
یعنی بعد از اینکه بادمجانها رو سرخ کردید داخل تابه بچینید و روش رو چند تا  تخم مرغ زده شده ، اضافه کنید 
دربش رو بزارید و حرارت رو کم کنید 

یادمه بیشتر دوست داشتیم شام این خوراک رو میل  کنیم ، و همیشه همراه با نان گرمی که تازه خریداری میشد و سبزیجات تازه که اکثراوقات از باغچه چیده میشد , لذیذترین غذای شب بود 
شما میتونید داخل تخم مرغ مقداری سیر له شده یا پیاز رنده شده یا سبزیجات خرد شده هم استفاده کنید 
بحر حال ، اونهای که بادمجان رو دوست دارند ، پیشنهاد میشه که حتما درست  کنند
* اولین عکس بالا به صورت قالبی و داخل فر انجام شده 
نوش جان ، گیلدا 





Sonntag, 6. Februar 2011

کیک شکلاتی




مواد لازم برای کیک :
شکلات ۱۰۰ گ
کره ۱۵۰ گ
تخمه مرغ ۷ عدد
شکر ۱۵۰ گ
وانیل شکاری ۳ قاشق چای خوری
۱/۳ قاشق چای خوری نمک
ارد ۱۵۰ گ
پکینگ پادر ۳ قاشق چایی خوری
شکلاتها را به روشه بن ماری آب کرده ، سفیده و زرده ها را جدا میزنیم ، و به زرده کره و وانیل ، نمک ، شکر ، و شکلاته آب کرده را اضافه میکنیم .(مقدری از شکلات را با سفیده مخلوط کنید )
سپس ارد و پکینگ پادر را الک کرده و اضافه میکنیم ،فر را از قبل گرم کرده و مواد را درونه قالب ریخته و درونه فر میگذریم .
مواد لازم برای خامه کیک :
خامه ۴۰۰ گ
پودره خامه ۲ بسته ( ۱۶ گرم )
شکر ۵۰ گ
پودره کاکائو ۴۰ گ
ژلاتین ۴ برگ ( هر برگ معادل ۶ تا ۷ گرم میباشد )
شیر نصف استکان
ژلاتین ها را خیس کرده و شیر را گرم میکنیم ، پودر کاکائو را به شیر اضافه کرده و خوب مخلوط را هم میزنیم و اگر لازم بود از صافی راد میکنیم .
ژلاتین ها را درونه شیر و کاکائو اضافه کرده و میگذاریم خوب خنک شود ، خامه را با شکر و پودره خامه زده و مخلوطه کاکائو را بعد از خنک شدن به خامه اضافه میکنیم .
باید دقت کنید که به خاطره ژلاتین خامه زود خود را میگیرد ، باید کمی در این مرحله سریع باشید . پس بهتر است که تمامه کره کیک خود را قبلا کرده باشید .
من لابلای این کیک گردو خرد شده و آناناس استفاده کردم .
gilda

کیک پنیر



مواد لازم برای خمیر کیک :
ارد ۲۰۰ گ
شکر ۱۳۰ گ
کره ۱۲۵ گ
تخم مرغ ۱ عدد
پکینگ پادر ۳ قاشق چایی خوری
شکر ، تخم مرغ ، کره را خوب زده ، ارد و پکینگ پادر را مخلوط کرده و از صافی رد میکنیم و به مواده قبل مخلوط کرده .
این خمیر را کف قالب مناسبی پهن کرده و تا دیوارها را میپوشانیم

مواد لازم برای خمیر داخل کیک :
ماست چکیده ۵۰۰ گ
شکر ۱۰۰ گ
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل شکری ۳ قاشق چای خوری
پودر پودینگ یا نشاسته ذرت  ۴۵ گ
روغن مایع  نصف فنجان
مقداری پوست لیمو ترش و ۳ قاشق اب لیمو
مقداری گوشت پرتقال یا نارنگی
شکر و تخم مرغ را زده سپس  ماست را اضافه میکنیم ، همراه وانیل و اب لیمو و پوست لیمو ، و در آخر کم کم روغن را اضافه کرده .
مخلوط را خوب هم زده ، و درون خمیر از قبل تهیه کرده میریزیم ، کیک را درون فر گذاشته و با حرارت ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه ۴۰ تا ۴۵ دقیقه میگذاریم .

Apfeltachen



یکی از شیرینی های ساده که با سیب درست میشه ، و اینجا خیلی طرفدار داره Apfeltaschen نام داره
این شیرینی با خمیرهای مختلفی درست میشه ، که راحترین اون با خمیر هزار لا هست .....
خمیر را پهن کرده و به اندازی دلخواه ببرید ، جدا گانه سیبها را پست گرفته ، خرد کنید و به مقداری ابه لیمو آغشته کنید .
۴ قاشق شکر را درون تابه کمی کارامیلزه کنید و سیبها را اضافه کنید ، من از گردوخرد شده و کشمش هم استفاده کردم .
کمی دارچین هم اضافه کنید ، و مواده حاصله را روی خمیر ریخته و خمیره هم اندازی دیگر را روی اولی قرار دهید و گوشهای ان را فشار دهید تا خوب بچسبد .
با چاقو برشهایی به خمیر بدهید و روی ان را زرده تخم مرغ بمالید ، و درون فر با حرارته ۱۸۰ قرار دهید .
نوش جان ، گیلدا
 

Freitag, 4. Februar 2011

کیک شنی میوه



این یکی از کیکهای محبوب آلمانی ها هست که تو هر نانفروشی و شیرینی فروشی میتونید ببینید 
با طعم و  مزه های مختلف میوهای تازه مثل خانواده توتفرنگیها  یا هلو یا حتی سیب  و یا گیلاس 
یکی از مشخصات این کیک شن روی اون هست که طرح بسیار جالب توجهی بهش میده 
طرز تهیه بسیار راحتی هم داره 
اگه یادتون باشه مدتی قبل از جلو خونمون ی سری انگور فرنگی چیده بودم و مقداری از اون رو به صورت مربا در آوردم و مقدار دیگه اونو واسه این کیک کنار گذاشتم 



مواد لازم :
کره و شکر از هر کدام ۲۵۰ گ
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل شکری ۱ پاکت ، یا پوست پرتقال ، لیمو به مقدار لازم
کمتر از نصف قاشق چایی خوری نمک
شیر ۱۰۰ میل 
ارد ۴۰۰ گرم 
پیکینگ پادر٢ قاشق چای خوری 
میوه دلخواه ۶۰۰ گرم


مواد لازم برای شن :
ارد ۲۰۰ گرم 
شکر و کره ، از هر کدام ۱۰۰ گرم 
دارچین ۱ قاشق چای خوری
برای تهیه شن ، همه مواد را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مثل شن بشه , به مدت ۱۰ دقیقه به این خمیر استراحت بدهید .


برای تهیه خمیر ، شکر و کره را خوب میزنیم ، و تخم مرغ ها را اضافه میکنیم ، مواد دیگر ، به جز ارد و پیکینگ پادر را نیز اضافه کرده ، سپس ارد و پیکینگ پادر را به صورت الک کرده اضافه کرده


کاغذ روغنی را کف سینی فر گذاشته و مواد کیک را داخل سینی ریخته خوب پهن میکنیم ،میوه ها رو روی خمیر میچینیم ، و در خاتمه مواد شنی رو روی سطح کیک میپاچیم .
به مدت ۳۵ دقیقه با حرارته ۲۰۰ درجه داخله فر میگذریم ، این کیک با خامه بسیار لذیذ میباشد
نوش جان ، گیلدا






این هم کیکی که قبلا با کمپوت گیلاس درست کرده بودم 





باقلوا خانگی با خمیر ۱۰۰۰ لا




این باقلوا ساده رو از یکی از دوستان ارمنی خوبم  یاد گرفتم ، باید بگم که در عین سادگی بسیار لذیذ هست
البته مثل باقلوا های دیگه به عمل نمیاد ولی مثل همونها خوشمزه میشه
خوبی این باقلوا ها اینه که میشه تو فریزر نگهداری کرد و دوباره با فر کمی که گرم شه مثل روز اولش میشه
البته من هر بار که درست کردم چون مهمان داشتم همون روز تمام شده و به فریزر نکشید :)) ولی دوستم همیشه در حجم زیاد میپزه و همیشه تو خونش این شیرینی رو داره
روش کارش هم خیلی ساده و راحته ، فقط احتیاج به مواد زیر دارید 
مواد لازم :
خمیر ۱۰۰۰ لا به مقداره لازم (من از ۱ رول استفاده کردم )
گردو خرد شده ۳۰۰ گ
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
مقداری هل کوبیده
شکر ٢ قاشق
عسل و پودر پسته به میزان لازم
سفیدها را زده تا کاملا سفت شود . گردو و هل و شکر را اضافه میکنیم و مخلوط را هم زده و روی خمیر میریزیم ، جوری که تمام سطح خمیر از مواد پر شود .


سپس خمیر را لول کرده و با چاقو خیس قطعه میکنیم ولی جدا نمیکنیم و روی خمیر را زرده تخم مرغ میمالیم .مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید .


بعد از اتمام میگذاریم فقط کمی خنک شه  و عسل را روی سطح شیرینی میریزیم و کمی هم پودره پسته میریزیم .
میتوانید همین کار را مثل لازانیا انجام دهید ، ولی در هر ۲ مورد قبل از قرار دادن در فر خمیرتان را برش دهید.این شیرینی را میتوان در فریزر نگهداری کرد و زمان مصرف فقط چند دقیقه درون فر قرار دهید .
نوش جان ، گیلدا


شیرینی سال نو یا آلمانی



این هم شیرین های سال نو :)))
بسیار راحت و خوشمزه ، فکر کنم با قالبه دیگه میتونه مناسب عید باشه .
مواد لازم :ارد ۳۵۰ گ
کره ۲۵۰ گ
شکر ۱۵۰ گ
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل شکری۱ بسته و مقداری پوست لیمو
بادام آسیاب شده ۱۰۰ گ
مقداری مارمالاد دلخواه
تمام مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت ۲ ساعت میگذریم تا خمیر استراحت کند ، فر را از قبل گرم کرده .
من از هر قالب ۲ بار زدم ، و چون این شیرینیها روی هم قرار میگیرد ، نباید زیاد ضخیم باشند .شیرینی ها را به مدت ۱۲ تا ۱۴ دقیقه داخله فر میگذرد .
بعد از کمی خنک شدن ، مقداری مارمالاد وسط شیرینی گذشته با یک عدد شیرینی دیگر را روی ان قرار میدهید .میتوانید از پودرشکر هم استفاده کنید .
با این مقدار ، شما تعداد ۴۵ عدد شیرینی خواهید داشت . این شیرینی ۹۰ kcal دارد .
نوش جان ، گیلدا

کیک پنیر ساده با خمیر ۱۰۰۰ لا



کیک پنیر خیلی ساده با سیب
شما احتیاج به این مواد دارد :
به تعداد ۱۲ قالب کوچک ، خمیر ۱۰۰۰ لا
ماست سفت ۵۰۰ گ
۳ عدد تخم مرغ
شکر ۱۵۰ گ
پودر دارچین
مقداری پوست پرتقال
۲ قاشق چایی خوری وانیل شکری
چند عدد سیب خوشکل قرمز
پنیر خامه ای ۲۰۰ گ
خمیر را قالب میزنید و ظرف مورده نظر را ابتدا کاغذ روغنی گذاشته و بعد خمیر را گذاشته ،کمی با دست خمیر را فشار میدهم تا گود شود، تمامه مواد بالا را به جز سیب خوب مخلوط کرده .
و درون خمیر میریزیم ، سیب را به صورته دلخواه بریده و روی مایه ریخته شده میگذاریم .سپس کمی دارچین پاچیده و ظرفها را درون فر با حرارته ۱۸۰ درجه به مدته ۳۰ دقیقه میگذاریم .
نوش جان ، گیلدا