Sonntag, 30. Januar 2011

شیر برنج



از بچگی این دسر رو دوست داشتم ، و همیشه فکر میکردم که پختش بسیار آسونه ..
چون چیزی جز شیر و برنج ..نمیشنیدم ، ولی بعد متوجه شدم هر چیزی به تجربه نیاز داره ، حتی پخته شیر برنج .
شیر برنج با سسه توت فرنگی
برنج خرد ، ۱ پیمانه
شیر ۴ پیمانه ، شما میتوانید از خامه به صورته نصف نصف استفاده کنید
شکر ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/پیمانه ، یا وانیل شکری ۲ قاشقه چایی خوری
برنج را از شبه قبل بدونه نمک خیس کرده .بعد با مقداری آب میگذریم بپزد تا نرم شود . شیر را اضافه کرده و میگذریم تا مغز پخت شود ،
*دقت کنید که ته نگیرد ، بعد از پخت کامل شکر را اضافه کرده و خوب هم میزنیم . در آخره کار گلاب را ریخته ،
بعد از پخت دره قابلمه را گذشته و به مدته ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میگذریم تا خوب جا بیفتد ،
برای تهیه سس میتوانید مقداری توت فرنگی را با شکر میکس کنید و یا از مرباهای مختلف استفاده کنید
نوش جان ، گیلدا

Kommentare:

  1. عالیه،منو میبره به دوران نوجوانیم و خاطرات اون روزها،سالهاست که نخوردم باید درست کنم و به یاد اون روزهای خوب بخورم :)

    AntwortenLöschen
  2. مرسی زهرا جون ، همینجوره ، من هم از این شیر برنج خیلی خاطره دارم

    AntwortenLöschen